Šiaip tai nemanau, kad tie kurie važinėja darytų su akmenimis Nes tie akmenukai tokie labai nugludinti gražučiai ir juos visą laiką laiko karštam vandenį. Po to vienus išima sudeda, kitus palieka, o kai kitą pusę masažuoja tuos kitus išima o tuos ir vėl sudeda. Žodžiu, kad pastoviai akmenukai šilti būtų Kažkaip nemanau, kad važiuodamas daryt namuose masažą dar ir vonelę iš paskos tampysis, o tau lieps užvirint vandenį kad tuos akmenukus pamerkt Kažkaip neįsivaizduoju tokio dalyko
Kažkaip nemanau, kad važiuodamas daryt namuose masažą dar ir vonelę iš paskos tampysis, o tau lieps užvirint vandenį kad tuos akmenukus pamerkt Kažkaip neįsivaizduoju tokio dalyko
Na as kaip darau medaus mesazus tai man irgi reikia karshto vandes ir mini voneles,ar gilaus indo, tai tu nesivezioju, to paprashau klientu
Nors su kamenim tikrai butu sunkiau:> ir nelabai realu.
aš esu išmėginusi turkišką pirtį, tai ten ir masažiuką tokį nereal padarė tiesa, tai buvo Turkijoje, nors sako, kad ir Lietuvoje yra, bet čia aš nemėginau
As esu didele masazu megeja:) Tad pasidalinsiu savo ispudziais. Akmenu masazas tirkai superinis. Bet laabi priklauso nuo to, kas ji daro. Pirma karta dariausi Akropolio sugiharoj,tai pataikiau pas tokia vyresne moteri, tai super. Visus pirsciukus ismasazuoja su aliejum, tada su karstais akmenim, apkloja, ismyluoja:) O antra karta pataikiau pas jauna mergina, tai buvo ne poilsis, o vieni nervai. Krito jai tie akmenys is ranku, ranku nuo alkuniu iki pirstu net nepaliete ir apskritai nezgrebnai dare. Tai parejau visa isvargus ir susinervinus.
Implus + buvau gavusi dovanu kupona, tai uzsirasiau i Turkiska pirciu kompleksa Sultono Hamamas. Sueper! Uz 90 berods litu, gavau ir 15 min turkiskos pirties, ir sukurines vonioj pasedejau, gulejau ant silto marmurinio gulto,kol man dare svelnu pilinga ir su muilo putomis tryne. o po viso to, dar ilgas ir malonus klasikinis masazas + arbata! Butinai eisiu dar, tuo labaiu,kad ten kamerine aplinka. Tik pora zmoniu aptarnauja vienu metu. Daznai i tokius masazus eina poromis. Isbandykit:)
Labiausiai man patinka anticeliulitinis masazas.Druskininku gidyklose yra tokia procedura ,,SOKOLADINIS''super-tave nuprausia,tada 15 min guli purvo vonioi,nusiprausi ir tada tave masazuoja...pusvalandi.man labai patinka purvo poveikis odai ir masazo poveikis apelsino zievelei Papildyta: po visko dar eini i poilsio kambari gerti mineralinio ir arbatos.Atsipalaiduoju
Labiausiai man patinka anticeliulitinis masazas.Druskininku gidyklose yra tokia procedura ,,SOKOLADINIS''super-tave nuprausia,tada 15 min guli purvo vonioi,nusiprausi ir tada tave masazuoja...pusvalandi.man labai patinka purvo poveikis odai ir masazo poveikis apelsino zievelei Papildyta:
po visko dar eini i poilsio kambari gerti mineralinio ir arbatos.Atsipalaiduoju
as esu bandzius tik klasikini masaza. bet jis - ne koks paglostymas o rimtas. Kaune einu i toki salona Aimuze. Senamiesti. 1 k visa nugara apie 40 min - 25 lt. jau einu kelis metus. ten pati savininke dirba. ji anksciau klinikose dirbo. maloni labai
Sugalvojau neperseniausiai vyrui staigmena padaryt ir druskininkuose uzsakiau jam klasikini masaza 1h.Maniau bus labai patenkintas nes labai megsta masazus.Kai susitikom po proceduru tai buvo baisiai nepatenkintas,nes masazavo vyras,ir ne tai kad masazavo o gloste...Na man taip pat patinka stiprus masazai o nepaglostymai...
As isbandziusi esu anticeliulitini masaza-super, ir atsipalaiduoji, ir oda zymiai grazesne tampa, aisku visiskai neisnaikina celiulito, bet SMARKIAI sumazina