Įkraunama...
Įkraunama...

Fisher-Price žaislai

Mums Fisher Price žaisliukai visi labai liux ir labai mėgiami wub.gif apskritai, šios firmos žaisliukai mums patys pačiausi.... thumbup.gif
Atsakyti
na mes irgi labai patenkinti sios firmos zaisliukais thumbup.gif
Atsakyti
Turim nemažai šios firmos žaislikų, tai tikrai esam patenkinti.
Atsakyti
Niekaip negliu apsisprest:virtuvele pirkt ar vartelius...O gal jau ir velu mano merginai....Jai 1 m.10men....gal bent virtuvele sudomins ,kaip maza moteriskute smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliausmama: 18 vasario 2009 - 10:00
QUOTE(Viliausmama @ 2009 02 18, 09:57)
Niekaip negliu apsisprest:virtuvele pirkt ar vartelius...O gal jau ir velu mano merginai....Jai 1 m.10men....gal bent virtuvele sudomins ,kaip maza moteriskute  smile.gif

Na jau vėloka. Aišku nuo vaiko priklauso, nesakau, kad nežais, bet pagal ūgį šie žaislai jau mažoki darosi. Kaip minėjau ankščiau, maniškei jau pasilenkti reikia norint valgyti virti, o ir veiklos darosi mažoka. Todėl antro gimtadienio proga žiūrėsim jau didesnę virtuvėlę, su daugiau puodų, įrankiu ir t.t
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saigma: 18 vasario 2009 - 11:47
QUOTE(Viliausmama @ 2009 02 18, 09:57)
Niekaip negliu apsisprest:virtuvele pirkt ar vartelius...O gal jau ir velu mano merginai....Jai 1 m.10men....gal bent virtuvele sudomins ,kaip maza moteriskute  smile.gif

raso iki 3 metų, tai nemanau kad vėlu, juk tokio amžiaus vaikai atradinėja viską, aš už virtuvėlę, vartelius turim nuo 6 mėn, tai tada va buvo neidomu, o dabar atrado viską per naują tai turi veiksmo thumbup.gif
Atsakyti
na va tik ka stovejau ir ziurejau i 2 virtuveles :Fp virtuvele ir Miele virtuvele.Nu vienai ji per didele,kitai tikrai per maza....Dilema...Visdelto kazkodel mazoji prisoko prie Fp.Bala nemate-ja ir paemiau.....O va ,kad tos "rimtosios" nuo 3 m.tikrai tikiu:samciai,saukstai ir t.t.Na nieko-pabandysim.
Atsakyti
QUOTE(Viliausmama @ 2009 02 18, 12:17)
na va tik ka stovejau ir ziurejau i 2 virtuveles :Fp virtuvele ir Miele virtuvele.Nu vienai ji per didele,kitai tikrai per maza....Dilema...Visdelto kazkodel mazoji prisoko prie Fp.Bala nemate-ja ir paemiau.....O va ,kad tos "rimtosios" nuo 3 m.tikrai tikiu:samciai,saukstai ir t.t.Na nieko-pabandysim.

čia gal žaislų bazėj prie sanitexo pirkot? nes mačiau ir aš tas Miele virtuveles, tik galvoju ar tvirtos butu ax.gif
p.s. gerai kad mano virtuveles neuzmatė, bučiau neišsivedus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 02 18, 11:54)
raso iki 3 metų, tai nemanau kad vėlu, juk tokio amžiaus vaikai atradinėja viską, aš už virtuvėlę, vartelius turim nuo 6 mėn, tai tada va buvo neidomu, o dabar atrado viską per naują tai turi veiksmo  thumbup.gif

Na bet beveik 2 metų vaikui atidarinėjimas jau ne toks ir stebuklas. Aš stebiu savo dukrą ir matau, kad jau jai trūksta veiklos su virtuvėle, tuo tarpu kai ankščiau buvo kažkas tokio atidaryti - uždaryti. Dabar jai jai virti reikia, įdėti ką nors, o visam šitam virtuvėlė jau mažoka darosi, nes į šaldytuvą įlysti reikia stipriai pasilenkti arba atsisėsti, o juk tokio amžiaus vaikui stovint ar ant kėdutės sėdint įdomiau žaisti.
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 02 18, 13:37)
čia gal žaislų bazėj prie sanitexo pirkot? nes mačiau ir aš tas Miele virtuveles, tik galvoju ar tvirtos butu  ax.gif
p.s. gerai kad mano virtuveles neuzmatė, bučiau neišsivedus  lotuliukas.gif

Tikrai taip-bazese.Dabar ten pilna tu rimtesniu virtuveliu:tefal,miele ir pan.Ir juolab kad dabar 30proc.nuolaida iki kovo 1d.

Bet kai pasiklausinejau,tai viena tik virtuvele skleidzia viena garsa.Na bent tos,kurios stovi manes itin nesuzavejo tvirtumu-taip ir pamaciau vaizduotej,kaip randu as ja nuvirtuse tose orkaites smile.gif ,bet tos,kurios supakuotos,tai net nezinau g.gif ...Ti kainos solidesnes-gal ir rimtesnes.Nieks ten nesoko man ju ispakuot,bet kad ir entuziazmo nerodziau ir as ,nes tikrai pamaciau,kad dar jai iki jos truputuka reikia priaugt.
Na bent maniskei pamaniau,kad dar kokiu metu tikrai reikia.Nors ka gali zinot-vaikai keiciasi labai greit.
Kol kas,galbut ,kad nauja,landzioja ji pro ja,sukioja,soka pagal muzika, spaudineja.Na bus,kaip bus.Praeis "gazas"-parduosiu.Uzdirbt nenoriu ir pakankamai pigiai paemiau.O juk negali nupirkt,kad 5-kiem metam uztektu veiklos.Na cia as kazkaip pavelavau su siuo zaislu,nes ji is viso jokiais zaislais rimtai nesizavejo,tai ir apsileidau su zaislu pajieskom blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliausmama: 18 vasario 2009 - 21:22
QUOTE(Viliausmama @ 2009 02 18, 21:12)
Tikrai taip-bazese.Dabar ten pilna tu rimtesniu virtuveliu:tefal,miele ir pan.Ir juolab kad dabar 30proc.nuolaida iki kovo 1d.

Kas čia per bazės? g.gif

Aš nupirkau visgi vartelius bigsmile.gif Ne angliškus, kaip norėjau, bet vokiškus... nors manau, kad bus gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 02 18, 23:59)
Kas čia per bazės?  g.gif

Aš nupirkau visgi vartelius  bigsmile.gif  Ne angliškus, kaip norėjau, bet vokiškus... nors manau, kad bus gerai  bigsmile.gif

Cia mes Alytaus " prekybinius taskus" aptarinejam biggrin.gif .
Atsakyti