QUOTE(-Sandrita- @ 2009 02 18, 13:37)
čia gal žaislų bazėj prie sanitexo pirkot? nes mačiau ir aš tas Miele virtuveles, tik galvoju ar tvirtos butu
p.s. gerai kad mano virtuveles neuzmatė, bučiau neišsivedus
Tikrai taip-bazese.Dabar ten pilna tu rimtesniu virtuveliu:tefal,miele ir pan.Ir juolab kad dabar 30proc.nuolaida iki kovo 1d.
Bet kai pasiklausinejau,tai viena tik virtuvele skleidzia viena garsa.Na bent tos,kurios stovi manes itin nesuzavejo tvirtumu-taip ir pamaciau vaizduotej,kaip randu as ja nuvirtuse tose orkaites

,bet tos,kurios supakuotos,tai net nezinau

...Ti kainos solidesnes-gal ir rimtesnes.Nieks ten nesoko man ju ispakuot,bet kad ir entuziazmo nerodziau ir as ,nes tikrai pamaciau,kad dar jai iki jos truputuka reikia priaugt.
Na bent maniskei pamaniau,kad dar kokiu metu tikrai reikia.Nors ka gali zinot-vaikai keiciasi labai greit.
Kol kas,galbut ,kad nauja,landzioja ji pro ja,sukioja,soka pagal muzika, spaudineja.Na bus,kaip bus.Praeis "gazas"-parduosiu.Uzdirbt nenoriu ir pakankamai pigiai paemiau.O juk negali nupirkt,kad 5-kiem metam uztektu veiklos.Na cia as kazkaip pavelavau su siuo zaislu,nes ji is viso jokiais zaislais rimtai nesizavejo,tai ir apsileidau su zaislu pajieskom