Įkraunama...
Įkraunama...

Fisher-Price žaislai

QUOTE(Agniulyte @ 2009 03 31, 20:21)
Suprantu. Ju yra ir ebay (galeciau parsisiusti pati), bet as kalbejau butent apie LT ir cia esancias parduotuves bigsmile.gif

paklauskit pas renax ji prekiauja naujais ir parduotuve turi prie pasazo pas Juozapa(Vilnius)
Atsakyti
QUOTE(LUVIK @ 2009 03 31, 21:53)
paklauskit pas renax ji prekiauja naujais ir parduotuve turi prie pasazo pas Juozapa(Vilnius)

Jooo, pas renax jau kazkada "nusipirkom" FP Rainforest supynes lotuliukas.gif Lyg ir sutarem, o po to dingo kaip i vandeni. Skambinom simtus kartu blink.gif Beje, rasiau zaisliuku pardavejoms - tik viena toki mate, bet negali pasakyt kurioje internetineje parduotuveje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniulyte @ 2009 04 01, 10:52)
Jooo, pas renax jau kazkada "nusipirkom" FP Rainforest supynes lotuliukas.gif  Lyg ir sutarem, o po to dingo kaip i vandeni. Skambinom simtus kartu blink.gif  Beje, rasiau zaisliuku pardavejoms - tik viena toki mate, bet negali pasakyt kurioje internetineje parduotuveje g.gif

lotuliukas.gif man irgi taip buvo,uzpikus buvau baisiai,bet pastaruoju metu tai visada kelia rageli ir geriau tai nuvaziuot i pacia parduotuve.sekmes jum!
Atsakyti
QUOTE(LUVIK @ 2009 04 01, 10:56)
lotuliukas.gif man irgi taip buvo,uzpikus buvau baisiai,bet pastaruoju metu tai visada kelia rageli ir geriau tai nuvaziuot i pacia parduotuve.sekmes jum!

Jus pasakykit i kuria, leksiu ta pacia minute doh.gif
Atsakyti
Nupirkau mažajai
user posted image
thumbup.gif nereikia nei 3 metų, piešiam, laimingos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sakykite mamytės, ką geriau pirkti vaikučiui - FP vibro kėdutę ar pastotomas FP sūpynes? 4u.gif Kaina skiriasi dvigubai, vietos užimtumas irgi ax.gif tik galvoju, gal tų privalumų irgi yra dvigubai daugiau blush2.gif tik realiai nei vienų nei kitų išbandyti neteko, tad ir neapsisprendžiam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AUDRONE39 @ 2009 04 06, 12:55)
Sakykite mamytės, ką geriau pirkti vaikučiui - FP vibro kėdutę ar pastotomas FP sūpynes?  4u.gif Kaina skiriasi dvigubai, vietos užimtumas irgi ax.gif tik galvoju, gal tų privalumų irgi yra dvigubai daugiau blush2.gif tik realiai nei vienų nei kitų išbandyti neteko, tad ir neapsisprendžiam ax.gif

O jus pirkite tokia kedute, kur 2 in 1, t.y. ir vibro ir supamoji kedute. Mes tokia turejom, tik ne FP, o Graco firmos, labai patenkinti buvom. Gal ir FP tokiu supyniu buna, nesidomejau. Zinoma, ji buvo didesne nei siaip tik vibrokedute butu. Daugumai vaikuciu labiau patinka suptis, o ne vibrokedute. Bent jau as nerizikuociau pirkti tik vibrokedutes: atrodo masinoj mano vaikui patinka vaziuoti, o va vibro rezimas supyneje jam nepatiko, jokios pasitenkinimo reakcijos nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukasx: 06 balandžio 2009 - 12:29
QUOTE(ritukasx @ 2009 04 06, 14:28)
O jus pirkite tokia kedute, kur 2 in 1, t.y. ir vibro ir supamoji kedute. Mes tokia turejom, tik ne FP, o Graco firmos, labai patenkinti buvom. Gal ir FP tokiu supyniu buna, nesidomejau. Zinoma, ji buvo didesne nei siaip tik vibrokedute butu. Daugumai vaikuciu labiau patinka suptis, o ne vibrokedute. Bent jau as nerizikuociau pirkti tik vibrokedutes: atrodo masinoj mano vaikui patinka vaziuoti, o va vibro rezimas supyneje jam nepatiko, jokios pasitenkinimo reakcijos nebuvo.

Dėkui už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AUDRONE39 @ 2009 04 06, 12:55)
Sakykite mamytės, ką geriau pirkti vaikučiui - FP vibro kėdutę ar pastotomas FP sūpynes?  4u.gif Kaina skiriasi dvigubai, vietos užimtumas irgi ax.gif tik galvoju, gal tų privalumų irgi yra dvigubai daugiau blush2.gif tik realiai nei vienų nei kitų išbandyti neteko, tad ir neapsisprendžiam ax.gif

Mes turėjome FP vibro kėdutę. Pasiteisino 100%. Man privalumas buvo, kad nedidelė, ir galėjau ant lovos pasidėti šalia, ar į virtuvę nusinešti. Taip ir dukrytė mane matydavo, o ir veikti ką turėdavo, patiko jai tie kabantys žaisliukai (juos galima keisti). Plius nuo judesio ji linguoja. Vibro funkcija taip pat patikdavo, bet per daug nepiktnaudžiavom.
Bet sutinku ir su ritukasx, neaišku kas patiks vaikeliui. Priklauso ir nuo to kiek vietos turite ir ar visą laiką jus nori matyti, nes juk supynių nepasinešiosi.
Šiaip draugai turi FP kėdutę 2 in 1, na ta kur iki 18 kg berods. Ji linguoja, yra vibro funkcija, ir galima užsifiksuoti. Taip pat yra nedidelė ir galima po visus namus nešiotis. Tai kai nuvažiuojam ir mano kleckutė mielai pasėdi, ir paisupa joje thumbup.gif Taigi daiktas ilgam mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2009 04 06, 13:28)

Pritariu drinks_cheers.gif
Mes turėjom tokias supynes:
user posted image
Jų dydis kaip vibrokėdutės, bet čia supynės bigsmile.gif Yra kelios muzikėlės, žaisliukai, švieselės,neužima daug vietos, galima pernešti, vaikas prisegamas, žodžiu super. Vienas labiausiai pasiteisinusių pirkinių thumbup.gif
Bet čia senas modelis, dabar yra naujesnių 4u.gif
Atsakyti
Skaitinejau viena diena interneta ir suradau viena straipsni apie FP zaisla - kalbanti Lietuviskai suniuka, kuris lavina vaikus tobuleti ir greiciau vystytis. Gal kuri jau turite si mokomaji zaisla? smile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(giedruteliux @ 2009 06 02, 19:29)
Skaitinejau viena diena interneta ir suradau viena straipsni apie FP zaisla - kalbanti Lietuviskai suniuka, kuris lavina vaikus tobuleti ir greiciau vystytis. Gal kuri jau turite si mokomaji zaisla? smile.gif user posted image

taigi čia populiariausias žaislas Lietuvoje(na bent jau per praeitas kalėdas buvo....)
Maximoj jų yra,gali eiti pačiupinėti,taip pat kitose žaislų parduotuvėse,turi pati nuspręsti ar jis tau tinkamas mirksiukas.gif vienų vaikiukai žaidžia su jais,kiti ne...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilma1978: 03 birželio 2009 - 14:50