Įkraunama...
Įkraunama...

Fisher-Price žaislai

QUOTE(HONORATA @ 2009 09 03, 22:11)
tai zinau zinau ,as irgi taip pagalvojau  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Bet kad mano mazasis dar nededa prie ausies ir nervuojasi ,kad sviesti sviecia ekraniukas,o nelabai girdisi.... smile.gifsmile.gif

Taciau vyras kazka atsuko labiau prispaude kazka doh.gif  doh.gif  ir dabar jau nors nelabai garsiai ,bet girdisi geriau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Jie taip pagaminti, kad tyliai grotų. Bet mano mažajai ir nepatiko, kad per daug tyliai unsure.gif
Tai šaunu, kad vyrui pavyko "patobulinti" bigsmile.gif
Atsakyti
Mano mazajai labai patinka FP vibro kedute thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki.Gal kas turite FP Barbie trirati?noreciau sulaukti atsiliepimu.verta pirkti ar ne?Lauksiu i az.aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2009 09 21, 15:04)
Sveikutes,
gal kuri turit parduoti nenauja jau jusu nebenaudojama lietuviskai kalbanti suniuka? Labai labai fainutis jis man pasirode, tik gaila, kad SM radau tik angliskai kalbanciu sad.gif

Kad naudotų mažai kas parduoda. Mačiau nete yra naujų šiek tiek pigiau, nei parduotuvėse. 4u.gif

Dukra tai dar daug žaidžia su šuniuku, aišku būna paguli paguli keletą dienų, po to prisimena thumbup.gif
Atsakyti
Norim pirkti FP traukinuką su žvėreliais. Ar vertas dėmesio žaislas? Ar vaikučiams jis patinka?
Atsakyti
QUOTE(daw.4423 @ 2009 09 24, 15:20)
Norim pirkti FP traukinuką su žvėreliais. Ar vertas dėmesio žaislas? Ar vaikučiams jis patinka?

Na viskas nuo vaiko priklauso. Dukrai patiko, mielai su žvėreliais žaisdavo, nes kojos ir galva sukinėjasi, o sukinėjant traška, tai vaikams labai smagu thumbup.gif O kai važiuodavo ir cypadauva, spaudinėdavo kaminuką, labiausiai žvėrių garsai patikdavo. Bet kad labai jau ypatingas tai nepasakyčiau ax.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saigma: 26 rugsėjo 2009 - 09:43
QUOTE(questa @ 2009 09 24, 22:54)
nu velniava jonelio kiemelis jau nebegauna FP pianinu  doh.gif  gal kas turite parduoti?

Tu kalbi apie SITA? Jeigu taip, tai po kiek pardavinejo? g.gif Patys siunciames is JAV (laivu) bigsmile.gif
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(HONORATA @ 2009 09 03, 22:11)
tai zinau zinau ,as irgi taip pagalvojau  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Bet kad mano mazasis dar nededa prie ausies ir nervuojasi ,kad sviesti sviecia ekraniukas,o nelabai girdisi.... smile.gifsmile.gif

Taciau vyras kazka atsuko labiau prispaude kazka doh.gif  doh.gif  ir dabar jau nors nelabai garsiai ,bet girdisi geriau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ten kol demo veikia geriau kai demo istrauki blogiau , o pakrapstyt reik kur buvo demo juostele ikista biggrin.gif
Atsakyti
ir man sitie zaisliukai labai patinka planuoju kazka tokio isigyti, tiik vat reikia susiratsi, kur pigiau
Atsakyti
QUOTE(*sahara* @ 2009 09 29, 10:54)

Beveik nauja fisher price masinele, kuri tranformuojais ir i stumduka. Groja muzikeles, mirksi svieseles priekyje.
Musu kaina 79lt

Yra temutė skelbimų skiltyje kur tik FP žaislus parduoda, manau ten tikrai daugiau kas pamatys skelbimukus 4u.gif
Čia gi daugiau diskujom skirta apie šios firmos žaislus + - ir t.t.
4u.gif
Atsakyti

Prašom štai šita tema skirta Fisher Price skelbimams:
http://www.supermama...?...75&t=488439
4u.gif
Atsakyti
Dauguma mūsų žaisliukų , maitinimo kėdutė FP thumbup.gif
Atsakyti