Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

QUOTE(Lillly @ 2009 06 28, 21:10)
Aš gavau šitą daikčiuką (jau ketvirta spalviukė mano krepšely):
user posted image

galvojau kad gali būt pigi spalva, bet labai superinė  thumbup.gif

drinks_cheers.gif as irgi laukiu saviskio is ebay pareinant wub.gif
Atsakyti
Gal kas bandet krema paakiams
guerlain eye tech ?
nusipirkau ir galvoju kad gal dar per anksti ji naudoti. nuo keliu jis metu?
man 31 ir aisku yra tos mazos raukslytes.
Atsakyti
QUOTE(Marija78 @ 2009 06 29, 19:20)
Gal kas bandet krema paakiams
guerlain eye tech ?
nusipirkau ir galvoju kad gal dar per anksti ji naudoti. nuo keliu jis metu?
man 31 ir aisku yra tos mazos raukslytes.

o kur pirkai? jei parduotuvej-turejo konsultantes pasakyt,kokiam jis amziui,nebent jos pacios nezino.o siaip,manau,kad jis skirtas gal siek tiek vyresnei odai,na apie 40 metus,bet zinoma,kiekvienos oda savita,galima gal ir nuo 30 metu naudot,bet jei tik mazos ir pacios pirmosios rauksleles dar-tai as siulyciau gal siek tiek lengvesni pradzioj.teisybe pasakius,bent as noreciau irgi ji isbandyt,nes rauksleliu tai jau nemazai,bet siuo metu tenkinuosi Lancome biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 06 29, 23:15)
o kur pirkai? jei parduotuvej-turejo konsultantes pasakyt,kokiam jis amziui,nebent jos pacios nezino.o siaip,manau,kad jis skirtas gal siek tiek vyresnei odai,na apie 40 metus,bet zinoma,kiekvienos oda savita,galima gal ir nuo 30 metu naudot,bet jei tik mazos ir pacios pirmosios rauksleles dar-tai as siulyciau gal siek tiek lengvesni pradzioj.teisybe pasakius,bent as noreciau irgi ji isbandyt,nes rauksleliu tai jau nemazai,bet siuo metu tenkinuosi Lancome biggrin.gif

Parduotuvej pirkau. Ir konsultante nei kokia, tiesa sakant, pasitaike sad.gif Sake kad truputi stipresnis nei tas hyppologi.
Po to namuose radau aprasyma, tai skiriasi tie kremai, sitas veikia ir kaip liftingas.
Buvo nuolaida 50% del to kad celofaninis ipakavimas siek tiek iplyses. Na ir paemiau smile.gif Gaila, kad grazint jau nebegaliu.
Vakar isbandziau paimta meginuka. Neblogas kremas, bet man truputi per stiprus manau. Jis pasakyciau kad tikrai nuo kokiu 35.
As irgi lancome naudojau, o dabar christian dior. Bet baigiasi jau, tai ir norejau ko nors naujo isbandyti. Neperku is eiles to pacio kremo, kad oda nepriprastu.
Atsakyti
tai gali kam perparduot-skelbimu lentoj,manau,akd atsiras,kas nores jo mirksiukas.gif

o siaip man guerlain neblogi,pirkausi mazu pakuociu pabandymui-tai visai patiko.turiu Super Aqua day kremuka,super aqua lotion ir secret de purete pieneli valymui su lotosu-patinka sie daikciukai,reiks kada ir pilnas pakuotes isigyt
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 06 30, 12:40)
tai gali kam perparduot-skelbimu lentoj,manau,akd atsiras,kas nores jo mirksiukas.gif

o siaip man guerlain neblogi,pirkausi mazu pakuociu pabandymui-tai visai patiko.turiu Super Aqua day kremuka,super aqua lotion ir secret de purete pieneli valymui su lotosu-patinka sie daikciukai,reiks kada ir pilnas pakuotes isigyt

Jo, reikes parasyti skelbimuka. Tenai yra tikriausiai kosmetikos tema?
As ir pati naudociau, bet bijau kad bedos odai nepridaryciau. Siaip, per anksti truputi dar toki man.
Atsakyti
QUOTE(Marija78 @ 2009 06 30, 13:09)
Jo, reikes parasyti skelbimuka. Tenai yra tikriausiai kosmetikos tema?
As ir pati naudociau, bet bijau kad bedos odai nepridaryciau. Siaip, per anksti truputi dar toki man.

bedos tai nepridarysit,tiesiog jis Jums tikrai per stiprus,jis kaip ir minejot anksciausiai nuo 35(pagal odos bukle),veliau neturesit ka naudot smile.gif jums Hapylogy tinkamaiusias
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 06 30, 16:43)
bedos tai nepridarysit,tiesiog jis Jums tikrai per stiprus,jis kaip ir minejot anksciausiai nuo 35(pagal odos bukle),veliau neturesit ka naudot smile.gif jums Hapylogy tinkamaiusias

O, pvz., jei ji isnaudosiu, o po to pereisiu ant lengvesnio, tai nuo to lengvesnio jokio rezultato nesimatys, ar kaip?

O kur ta skelbimu lenta? Neradau nieko, tik drabuziai, avalyne? Ar ten pat parasyti?
Atsakyti
QUOTE(Marija78 @ 2009 06 30, 18:19)
O, pvz., jei ji isnaudosiu, o po to pereisiu ant lengvesnio, tai nuo to lengvesnio jokio rezultato nesimatys, ar kaip?

O kur ta skelbimu lenta? Neradau nieko, tik drabuziai, avalyne? Ar ten pat parasyti?

nebus tada jokio poveikio-todel ir nerekomenduojama-visada reikia pradet nuo silpniausio varianto ir metams begant eit link stipresnio-taip ir sukurti kremai.
o skelbimuka gali patalpint cia
skelbimu lenta kosmetikos isparduotuve
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 06 30, 22:10)
nebus tada jokio poveikio-todel ir nerekomenduojama-visada reikia pradet nuo silpniausio varianto ir metams begant eit link stipresnio-taip ir sukurti kremai.
o skelbimuka gali patalpint cia
skelbimu lenta kosmetikos isparduotuve

Aciu uz nuoroda, idejau skelbimuka smile.gif
Siaip, as naudojau kuri laika stipresni lancome ir dior. Irgi konsultantes blogos pasitaike. Sake kad galima, naudokit.
Po to kita pagaliau isaiskino, paziurejus i oda, kad per anksti.
Dabar naudoju dior R60/80 nuo pirmu rauksliu. Ir ziuriu kad kaip tik, daugiau kol kas ir nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Marija78 @ 2009 07 01, 00:11)
Aciu uz nuoroda, idejau skelbimuka smile.gif
Siaip, as naudojau kuri laika stipresni lancome ir dior. Irgi konsultantes blogos pasitaike. Sake kad galima, naudokit.
Po to kita pagaliau isaiskino, paziurejus i oda, kad per anksti.
Dabar naudoju dior R60/80 nuo pirmu rauksliu. Ir ziuriu kad kaip tik, daugiau kol kas ir nereikia.

taip sitas DIOR Jums dabar kaip tik,bet kazkaip nesitiki,kad konsultantes taip patare,idomu cia kur ?
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 07 01, 09:24)
taip sitas DIOR Jums dabar kaip tik,bet kazkaip nesitiki,kad konsultantes taip patare,idomu cia kur ?

Cia Danijoj, gana auksto lygio parduotuvej. Ne Lietuvoj.
Ant ko pataikysi vienu zodziu.
As jau kai kitoj parduotuvej norejau pirkti vel ta stipru christian dior, tai pardaveja, paziurejus, pasake kad net is tolo nerekia tokio stipraus kremo sad.gif ir paemiau tada ta silpnesni.
Atsakyti