Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

QUOTE(NORIKA @ 2009 07 03, 19:29)
Ir aš girdėjau, kad tie šėšėliai nekokie. labai neryškiai dažosi, beveik nesimato. Nesu pati jų bandžius, bet atsiliepimus tokius girdėjau  smile.gif
Todėl pati susilaikiau nuo tos minties, kad reiktų juos įsigyt.... Nes atrodo labai gražiai pakuotėje  thumbup.gif

o man labai gerai dazo, ir islieka visa diena thumbup.gif dabar is ebay laukiu keliu ketvertuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 07 03, 00:42)
Tai, kad uzsienyje dazniausiai be problemu keiciamos prekes (net ir kosmetika). O daznai priima ir pradarytus produktus. wink.gif

Na tai as viska be problemu keiciu, tik reikia kad uzsidetu ta keitimo marke, na kad tikrai preke napradaryta buvo.
O cia jinai man is kart pasake, kad 50% nuolaida, keisti negalima bus.
As po to pagalvojau, aj, nueisiu, bpabandysiu. Ir viskas, jokiu problemu, prieme atgal.

QUOTE(mylittleprincess @ 2009 07 03, 01:25)
o cia ,kur taip? LT parduotuvej ar kazkur uzsienyje?

beje,shopingas-ne visose salyse tos pacios taisykles,bei ne visose parduotuvese priema atgal plius ziurint,ant kokios konsultantes pataikysi-pavyzdziu toli ieskot nereikia mirksiukas.gif

Danijoj.
Siaip, su tais grazinimais cia viskas labai paprasta yra, jie kartais priima, net gi ir neziuri. Tehnika, kosmetika, rubus, viska is eiles.

Pirma karta ant tokios akivaizdzios apgaules uzsiroviau.
Atsakyti
QUOTE(Marija78 @ 2009 07 03, 21:36)
Na tai as viska be problemu keiciu, tik reikia kad uzsidetu ta keitimo marke, na kad tikrai preke napradaryta buvo.
O cia jinai man is kart pasake, kad 50% nuolaida, keisti negalima bus.
As po to pagalvojau, aj, nueisiu, bpabandysiu. Ir viskas, jokiu problemu, prieme atgal.

Gal pardaveja naujoke g.gif Kartais buna, kad galutinio ispardavimo prekiu atgal nepriima, o jei nauja, tai galejo ne taip suprast ir suklaidint jus...
Papildyta:
Truputi atsiliepimu apie Guerlain seselius is SM:

QUOTE(Lėja32 @ 2008 03 29, 18:18)
Aš turiu, neseniai pirkau. Suviliojo pakuotė (auksinė dėžutė, aksominis maišelis)  wub.gif ir spalvos. Patys šešėliai nepasakyčiau kad ypatingi. Na, minkšti, bet spalvos per dieną paplaukia. Nenaudoju šešėlių pagrindo, gal padėtų, ir būtų viskas gerai.  g.gif  Kažkaip už tokią kainą daugiau tikėjausi... Kitąkart kitus bandysiu.

QUOTE(JVana @ 2008 04 14, 16:43)
Pasidengia puikiai ir issilaiko kiaura diena!

Rekomenduoju  4u.gif

QUOTE(Endendu @ 2008 08 07, 17:35)
Šešėliai kaip šešėliai, man gal perdaug blizgūs, bet pravedimas ten geras, naudoju su kitais šešėliais.

Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 07 03, 18:53)
Papildyta:
Truputi atsiliepimu apie Guerlain seselius is SM:

Na,kiekviena turim savo nuomone apie daiktus-ar ne? kas kitai tinka,man gali netikt,arba atvirksciai mirksiukas.gif
kiek zmoniu,tiek nuomoniu,bet dalykas tame,kad jei jie nebutu geros kokybes-nebutu parduodami visame pasaulyje,ar as ne taip suprantu ka nors? as juos bandziau-man jie patinka,tik bijau,akd jau ryt ju neberasiu doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 07 03, 22:40)
Na,kiekviena turim savo nuomone apie daiktus-ar ne? kas kitai tinka,man gali netikt,arba atvirksciai mirksiukas.gif
kiek zmoniu,tiek nuomoniu,bet dalykas tame,kad jei jie nebutu geros kokybes-nebutu parduodami visame pasaulyje,ar as ne taip suprantu ka nors? as juos bandziau-man jie patinka,tik bijau,akd jau ryt ju neberasiu doh.gif  ax.gif

Jei ziurint i sudeti, tai tie patys dalykai yra ir zymiai pigesniuose seseliuose. O visame pasaulyje daug dalyku parduodama, bet nebutinai tai irodo kokybe ar geruma.

Siaip jei jums patinka, tai be abejo pirkit. Nes juk kiekviena turim kazkokia vilti ir isankstine nuomone apie tam tikrus daiktus, tai jei tu lukesciu nepatenkina kazkoks pirkinys, mums ir netinka, o kitai tai gali but pats geriausias dalykas. Pvz as pirkdama Guerlain seselius tikejausi tokiu pat spalvyciu ir ant akyciu, ne tik pakuoteje - realybeje spalvos visiskai ne tokios, labai blankios gavosi, o ir nelaike (nusiverkiau neblogai i univera eidama). Bet yra kam butent patinka tokios neryskios spalvytes ir dziaugiasi pirkiniu. wink.gif
Atsakyti
Man gal patiktų tai, kad jie kaip kažkas rašė, yra blizgūs, kai kam gal net per daug, o man va kaip tik patinka perlamutriniai šėšėliai ir dar jei jie neryškūs wub.gif
Na įdomu būt išbandyt ir man, bet pirma reikia gal kristianoj išbandyt, kad netektų smarkiai nusivilt po to, nes kainuoja ne per pigiausiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 07 04, 07:01)
Man gal patiktų tai, kad jie kaip kažkas rašė, yra blizgūs, kai kam gal net per daug, o man va kaip tik patinka perlamutriniai šėšėliai ir dar jei jie neryškūs  wub.gif
Na įdomu būt išbandyt ir man, bet pirma reikia gal kristianoj išbandyt, kad netektų smarkiai nusivilt po to, nes kainuoja ne per pigiausiai  ax.gif

na,LT kainos ispustos,o as siuos buvau radus per puse su nuolaida,tai nekainavo 20 svaru thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 07 04, 10:01)
Man gal patiktų tai, kad jie kaip kažkas rašė, yra blizgūs, kai kam gal net per daug, o man va kaip tik patinka perlamutriniai šėšėliai ir dar jei jie neryškūs  wub.gif
Na įdomu būt išbandyt ir man, bet pirma reikia gal kristianoj išbandyt, kad netektų smarkiai nusivilt po to, nes kainuoja ne per pigiausiai  ax.gif

Man atrodo priklausomai nuo spalvu tas perlamutras yra... Dvispalvius teko bandyt melynus ir pilkus, tai nebuvo perlamutriniai kiek pamenu, o blizgesni buvo vieni limituoto leidimo (nepamenu kuriuo metu isleisti buvo, bet tamsus roziniai, violetiniai atspalviai ir virsus ispiestas blizguciu), tai rodos tie perlamutriskesni buvo, tik va tas blizgutis po pirmo pabraukimo dingo.
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 07 03, 09:35)
matyt,kazkur prazioplinau,kur ten tokia "gera"konsultante pasitaike.svarbu,kad viskas gerai issisprende. 4u.gif
o as nezinau,ka daryt,noriu labai poros daikciuku-dabar akyse stovi,kad jie su nuolaidom,bet nezinau,ar man ju reikia-na,pudros kompaktines,tai reiktu,bet seseliu akims,mastau,nors man jie labai labai wub.gif kalbu apie siuos daiktus
user posted image
user posted image

tai vistik isigyjau pudra-nu negalejau nepirkt,kai per puse kainos thumbup.gif tuo labiau,akd jos man labai reikejo,nes neturejau kompaktines pudros ir pslavyte gera,ir dengiasi gerai,kolkas dar tik parduotuveje bandziau,paziuresiu ryt,kaip laikys.o seselius palikau kitam kartui-turiu kolkas dior,lancome,ID Minerals-reikia sunaudot. biggrin.gif tikuosi,iki kol ju man tikrai reiks,bus dar nuolaidos ir gal netgi geresnes biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, norejau pasidometi, gal kas turite stai toki geri-miniatiurine meteoritu kolekcija????
http://www.thaisecon.../p6930335n5.jpg
http://farm3.static...._16f49cf162.jpg
Vis gundausi uzsisakyti is eBay...tik idomu ar gali atkeliauti i LT nesutrupeje g.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 07 27, 16:37)
Mergaites, norejau pasidometi, gal kas turite stai toki geri-miniatiurine meteoritu kolekcija????
http://www.thaisecon.../p6930335n5.jpg
http://farm3.static...._16f49cf162.jpg
Vis gundausi uzsisakyti is eBay...tik idomu ar gali atkeliauti i LT nesutrupeje g.gif

as irgi vis gundausi biggrin.gif na,kolkas kiek esu pirkusi is ebay kosmetikos-seseliu,pudru kompaktiniu ir pan dalykeliu-nei vieno negavau sutrumpinto ar sudazyto-paprasyk pardavejo,akd gerai ivyniotu,be to,jei jie originalus ir tinkamai ipakuoti-neturetu sutrupet
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 07 27, 18:44)
as irgi vis gundausi biggrin.gif na,kolkas kiek esu pirkusi is ebay kosmetikos-seseliu,pudru kompaktiniu ir pan dalykeliu-nei vieno negavau sutrumpinto ar sudazyto-paprasyk pardavejo,akd gerai ivyniotu,be to,jei jie originalus ir tinkamai ipakuoti-neturetu sutrupet

Aha, o kaip zinoti ar originalas..... g.gif g.gif g.gif
Cia nuoroda: http://cgi.ebay.com/...id=p3286.c0.m14
Atsakyti