Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

QUOTE(NORIKA @ 2009 07 27, 19:39)
Mane irgi tas meteoritų rinkinukas mąsina, bet kad kiekiai jų nedideli ir kaina nemaža gaunasi....  g.gif
Bet nusiperki vienu kartu tris variantus  thumbup.gif  Ir dar šepetuką gauni  biggrin.gif
Reiks pagalvot ir man, gal pasidovanosiu sau  ax.gif
Kol kas turiu beige rutuliukų normalią pakuotę, bet teko pink bandyt, tai dar labiau patiko nei beige, o dar ir mythic turėčiau  thumbup.gif

na ir kaip-ar isigyjai? gal jau ir gavai bei naudoji? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar nea blush2.gif
Pirkausi ko labiau reikėjo - šampūną, skaistalus, lūpų dažus, blizgesį, teptuką šėšėliams.
O rutuliukus palieku ateičiai, jei dar bus prekyboj, tai jamsiu kokį rugsėjo mėn, dabar visus finansus mokykla vaiko suės, o mamka liks be meteoritų lotuliukas.gif
Bet nusipirkus tikrai parašysiu atsiliepimus čia 4u.gif
Atsakyti
turiu nemazai guerlain kosmetikos, visiskai nauja, tik kai kurios pakuotes tuputuka pazeistos ( pacios dezutes), tikrai nenaudota.. jei ko nors ieskote, galiu pasiulyti mazesnemis kainomis nei parduotuveje.. rasykit i az
Atsakyti
user posted image
vakar pirkau, šian pasidažiau, tai super patenkinta... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystalic @ 2009 08 20, 09:55)
user posted image
vakar pirkau, šian pasidažiau, tai super patenkinta...  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

man jis nepaliko labai didelio ispudzio
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 08 20, 09:00)

manau,kad kiekvienai skirtingai-pvz man jis irgi patinka,be to,juk visos esam skirtingos mirksiukas.gif
Atsakyti
http://public.foki.com/cicyte/ ikeliu nuorodele, gal ka issirinksit ax.gif geriau az. Jei kurios nors kainos neatitinka jusu reikalavimu ar tikroves, rasykit, derinsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cicyte @ 2009 08 20, 12:39)
http://public.foki.com/cicyte/  ikeliu nuorodele, gal ka issirinksit  ax.gif  geriau az. Jei kurios nors kainos neatitinka jusu reikalavimu ar tikroves, rasykit, derinsim  4u.gif

neatsibodo per visas temas metyt savo prekiu? beje,tai komercija ir uz ja reikia moket sm forume.
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 08 20, 14:56)
neatsibodo per visas temas metyt savo prekiu? beje,tai komercija ir uz ja reikia moket sm forume.

o tau gaila kad imetu? nenori nepirk, bet nebutina burbuliuot
Atsakyti
QUOTE(cicyte @ 2009 08 20, 14:39)
http://public.foki.com/cicyte/  ikeliu nuorodele, gal ka issirinksit  ax.gif  geriau az. Jei kurios nors kainos neatitinka jusu reikalavimu ar tikroves, rasykit, derinsim  4u.gif

ismok prekiaut pradzioj,elementaraus ID nesugeba nurasyt nuo pakuotes,atrodo pirma karta tokia kosmetika matytu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetruze: 20 rugpjūčio 2009 - 14:12
QUOTE(vetruze @ 2009 08 20, 11:00)

As bandziau toki dvipusi is Kaledines drugeliu kolekcijos - nepatiko man kaip dazo, per kudai. O ir violetiniu blizguciu galu padazius nieko nesimatydavo...
Atsakyti
aš pagaliau sulaukiau mini meteorų rinkinuko (pirkau per e-bay) thumbup.gif Šepetėlis tai man šiaip sau ir įpakavimas visai prabanga nedvelkia (iš Guerlain daugiau tikėjausi), bet patys meteorai tai man labai patinka, pasižaisiu su spalvom ir vėliau kokį vieną miniuką parduosiu gal.. Renkuosi kurią spalvą pasilikti - beige ar mythic, o rožiniai puikiai skaistalus atstoja, tokį švelnų rausvą rūką uždeda, mmm..

QUOTE(mylittleprincess @ 2009 08 14, 22:09)
na ir kaip-ar isigyjai? gal jau ir gavai bei naudoji? g.gif  mirksiukas.gif

Atsakyti