Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanot, kai "niekam nieko nereikia"?

QUOTE(Essexgirls @ 2006 12 21, 04:23)
as jau visiems dovanas turiu tik saviskiui niekaip nesumastau,dar mintis sove gal irgi kokia prenumerata zurnalo apie masinas,gal zinot koki geresni patart,nes man nera galimybes  ax.gif

Auto Bild neblogas rolleyes.gif http://www_autobild_lt/

Atsakyti
QUOTE(Rebeka @ 2006 12 20, 13:45)
g.gif Negi taip gali buti,kad tikrai nieko nebereikia?Gal kiek sunkiau tik issiaiskinti,ko zmogus nori.As tai visus metus fiksuoju atsitiktinius prasitarimus"butu gerai tureti " arba"kaip noreciau".Taip issiaiskinau,kad mama noretu ismesti senus puodus ir keptuve,o anyta nori"svelniu kvepalu",teveliui atsibodo melynas salikas,o uosvis noretu Mamontovo kompakto,bet nera atliekamu pinigu.Tas nuogirdas ir panaudoju rinkdama Kaledoms dovanas thumbup.gif

buna buna kad nieko nereikia. mirksiukas.gif pvz MB nieko neatidelioja. ka - reikia iskart nusiperka. niekada nera pasakes "nu kaip as cia sau pirksiu'. tai bedu beda su dovanom doh.gif na ko tikrai "reikia" tai visokiu brangiu "pribumbasu" jo fotoaparatui, bet cia jau man neikandama.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 12 22, 23:14)
buna buna kad nieko nereikia. mirksiukas.gif  pvz MB nieko neatidelioja. ka - reikia iskart nusiperka. niekada nera pasakes "nu kaip as cia sau pirksiu'. tai bedu beda su dovanom  doh.gif na ko tikrai "reikia" tai visokiu brangiu "pribumbasu" jo fotoaparatui, bet cia jau man neikandama..  rolleyes.gif

Jo...uzuojauta tau,garbane!Pas mane tai visi kruvas konkreciu noru turi,vis nori,tipo atsinaujinti,tai tik spek pirkti!Va su pinigais tai tikrai problema,todel dali noru tenka mintyse isbraukti. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucca @ 2006 12 21, 20:09)
Nezinau ar kas minejo apie abonenta i soliariuma  ax.gif  sumasciau kai kam padovanoti smile.gif  4u.gif

visai nekaledine dovana ax.gif nu man bent jau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rebeka @ 2006 12 20, 14:45)
g.gif Negi taip gali buti,kad tikrai nieko nebereikia?Gal kiek sunkiau tik issiaiskinti,ko zmogus nori.As tai visus metus fiksuoju atsitiktinius prasitarimus"butu gerai tureti " arba"kaip noreciau".Taip issiaiskinau,kad mama noretu ismesti senus puodus ir keptuve,o anyta nori"svelniu kvepalu",teveliui atsibodo melynas salikas,o uosvis noretu Mamontovo kompakto,bet nera atliekamu pinigu.Tas nuogirdas ir panaudoju rinkdama Kaledoms dovanas thumbup.gif

Aš irgi taip pat visada darau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daržovytė @ 2006 12 22, 23:32)
visai nekaledine dovana  ax.gif  nu man bent jau  rolleyes.gif

Man tai patiktų gauti, jei būčiau šito dalyko mėgėja....

Iš viso, man jau geriau kad ir čekis į piceriją, nei krūvos nepraktiškų dovanų... schmoll.gif Tiesiog rankos nusvyra, kai prisimenu spintas užkimštas visokiais dalykėliais, dažniausiai gaunamais iš žmonių, mažai mus pažįstančių ir nežinančių ką padovanoti. doh.gif
Atsakyti
Padovanokite man puodą karšto skanaus garuojančio sultinio... Please.... 4u.gif
Atsakyti
Kai zinai, kad zmogui nieko nereikia, dovanoju piniginius cekius arba pinigus, bet originaliai ipakuotus, mat valgyti vis tiek norisi, tai lai zmogus bent maisto uz ta dovana nusiperka kokio norisi biggrin.gif
Galiu pasidalinti pora pinigu ipakavimo ideju 4u.gif
Nupirkau 100lt vertes maximos ceki, jis toks geltonos spalvos. Zinojau, jog tu zmoniu, kuriems jis bus dovanojamas, svajone buvo geltonas namas su raudonu stogu. Nupirkau foto remelius, blizgancius dazus(vaikams tokius perkam, ivairiu spalvu) ir ant balto A4 formato lapo nupiesiau geltona nama su raudonu stogu, geltona ceki i namo vidu idejau. Aplinkui sidabriniais dazais krentanti sniega ir seni besmegeni salia, ireminau i foto remeli ir padovanojau su zodziais-norejot namo, dovanojam nama wub.gif Tie zmones buvo tokie patenkinti, kad jau uzsikviete po menesio ivykstanti baliu, sake, jog tai labai originali ir naudinga dovana thumbup.gif
Kitas pvz-nusipirkti fotoremeli ir surinkus sesias kupiuras po desimt litu isdelioti jas taip, kad vizualiai ziurint matytusi desimtines vienetas ir sesi nuliai-gaunasi kaip milijonas, viska ireminti ir padovanoti-labai irgi isradinga ideja, patinkanti visiems(seseriai taip dovanojau, tai sake, jog gaila is remelio istraukti, lauks, kai bus blogi laikai, tik tada blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(majaliza @ 2006 12 22, 23:10)

labai dekui tau 4u.gif ,uzsakiau as sita zurnaliuka dovanu saviskiui, du kart i menesi jisai eina thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Essexgirls: 23 sausio 2007 - 12:08
Sveikutės smile.gif

Kadangi visada apie šventines dovanas pradedu galvoti labai anksti, šiemet pradėjau spręsti šį sudėtingą uždavinį ir... beskaitant Jūsų mintis, šovė viena idėja... smile.gif
Kalbant apie pačius artimiausius... Pas mus dar anūkų nėra, esame tik 6, tad... smile.gif Tėvams bus bendra dovana nuo mano ir brolio pusių. Rezervuosiu staliuką Kalėdinei vakarienei, kad mamai nereikėtų plušti prie puodų, tad tėvams dovanėlė ir bus nuo mūsų visų - netradicinės Kalėdos pvz. restorane smile.gif Dar nesame visi 6 kažkur prabangiai vakarieniavę, tad tai bus kažkas naujo... O tada nuo manęs ir draugo, paprašysiu, kad padavėjas atneštų 4 dovanėles, t.y. gražiai įpakuotas smulkmenas, pvz saldainių vienetinių, nuotrauka su broliu vaikystėje ir panašiai smile.gif Va tik bėda ką brangiausiajam dovanoti... Dar minčių neturiu... sad.gif
O visą tą idėją dar galima tobulinti iki begalybės su dovanėlėm, kad ir padavėjas pvz būtų su senio šalčio kepure ir t.t. Manau svarbiausia tai, kad pasidžiaugsime skania ir jaukia vakariene ir mamai nereikės prakaito braugti gaminant 100 patiekalų smile.gif

Kaip Jūs vertinate tokią idėja, ar Jums patiktų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2007 10 03, 10:35)
Sveikutės smile.gif

Kadangi visada apie šventines dovanas pradedu galvoti labai anksti, šiemet pradėjau spręsti šį sudėtingą uždavinį ir... beskaitant Jūsų mintis, šovė viena idėja... smile.gif
Kalbant apie pačius artimiausius... Pas mus dar anūkų nėra, esame tik 6, tad... smile.gif Tėvams bus bendra dovana nuo mano ir brolio pusių. Rezervuosiu staliuką Kalėdinei vakarienei, kad mamai nereikėtų plušti prie puodų, tad tėvams dovanėlė ir bus nuo mūsų visų - netradicinės Kalėdos pvz. restorane smile.gif Dar nesame visi 6 kažkur prabangiai vakarieniavę, tad tai bus kažkas naujo... O tada nuo manęs ir draugo, paprašysiu, kad padavėjas atneštų 4 dovanėles, t.y. gražiai įpakuotas smulkmenas, pvz saldainių vienetinių, nuotrauka su broliu vaikystėje ir panašiai smile.gif Va tik bėda ką brangiausiajam dovanoti... Dar minčių neturiu... sad.gif
O visą tą idėją dar galima tobulinti iki begalybės su dovanėlėm, kad ir padavėjas pvz būtų su senio šalčio kepure ir t.t. Manau svarbiausia tai, kad pasidžiaugsime skania ir jaukia vakariene ir mamai nereikės prakaito braugti gaminant 100 patiekalų smile.gif

Kaip Jūs vertinate tokią idėja, ar Jums patiktų? 4u.gif

Super ideja 4u.gif Gal as kitiems metams ja pasisavinsiu, jei leisi tongue.gif nes siem metam jau visiems sugalvojau ka dovanosiu, tik del tetes dovanos dar nezinau...cia man visada sunkiausia g.gif
Atsakyti
As taip buvau sugalvojus per tevelio gimtadieni ir kartu buvo ju vestuviu jubiliejus.Uzsakiau staliuka,viska apmokejau,dar sumokejome muzikantams,kad prietu prie ju staliuko ir pagrotu ju megstama daina wub.gif wub.gif wub.gif ir..............nuveze juos palikome megautis vienas kitu blush2.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti