Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanot, kai "niekam nieko nereikia"?

QUOTE(Liagushka @ 2007 12 06, 15:56)
Dekui, pienių jūra, už nuorodą, bet kryžiažodžių žurnalų "prenumeratoj.lt" nėra... Gaila, reix eit į paštą (ko tiesiog nekenčiu).
Papildyta:

Pabandyk www.post.lt (jei dar nenuejai i pasta biggrin.gif ), as ir nekenciu ten eit
Atsakyti
Presto yra tokie ranku darbo saldainiai, ypac skanus 2-ju rusiu: su maskarpones ir su pelesiniu suriu. Tokia dovana tikrai nepaliks ne vieno abejingo... Juos pakuoja i 2-ju dydziu dezutes, didesne berods apie 20 litu. Gali buti kaip atskira dovanele arba kaip priedas prie kazko.
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 12 06, 19:41)
Yra Akropolyje, toj atkarpoj kur knygynas tokia mašina alyvinė su lietuvos ir įvairių komandų atributika. Gali bandyt ten ieškot  mirksiukas.gif
Arba prieš rungtynes nusipirkt  4u.gif

aciu turiu jau salika smile.gif paemiau pati geriausia (brangiausia) toks kur galima ziema kaip tikra salika nesioti ne butaforinis
dar nebloga dovana atradau, galima dovanoti kino kuponus (vadinas kazkaip panasiai)
padovanoji o paskui zmogus gali nueiti i pasirinkta filma, as pirkau vln akropoly sake kad galioja ir kaune
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 15 gruodžio 2007 - 18:03
QUOTE(Odora @ 2007 12 15, 18:02)
aciu turiu jau salika smile.gif paemiau pati geriausia (brangiausia) toks kur galima ziema kaip tikra salika nesioti ne butaforinis
dar nebloga dovana atradau, galima dovanoti kino kuponus (vadinas kazkaip panasiai)
padovanoji o paskui zmogus gali nueiti i pasirinkta filma, as pirkau vln akropoly sake kad galioja ir kaune

Nėra už ką. 4u.gif Šaliką pirkai Akropoly? ax.gif
Atsakyti
aha pirkau tam roziniam limuzine, o paskui pamaciau kad ir verslo dovanose yra dar ivairesniu ju, bet jau buvau nupirkus smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
ir as turiu beda ka padovanoti mano nestuke.gif ???
Jokie SPA ir t.t. atkrenta nes jau per gimtadieni del nestumo negalejau to padaryti.
Bet kadangi toks periodas tai ji labai megsta rankdarbius, siuvineja, mezga ir t.t.
tai visad man uzmesdavo minti kad jei kada nors padovanociau kuponiuka tokioms prekems tai ji padebesiais skraidytu, tai vat ir galvoju gal man taip ir padaryt, nebent Jus galetumete man pagelbeti.
O toms kurios iesko dovanos vyrui, tai tikrai pritariu vienai is cia pasisakiusiu ,kad tokios parduotuves kurios skirtos, auto moto, sporto, foto ar video, arba zvejyba ir turizmas yra nerealu beveik kiekvienam vyrui.
kazkas svajoja apie gerus guminius batus, kazkas vis praeidamas seile varvina ziuredamas i MAKITA graztus, o kazkam reikia tiesiog prozektoriaus CIKLOPO. Nezinau kaip kiti , bet man nera nieko geriau kaip praktiskos dovanos, peilis,laikrodis,reples, prozektorius, o gal net koks kuponas is ginklu parduotuves g.gif
kita vertus zinau kad nemazai vyru neatsispirtu pasitaikius galimybei isigyti aitvara arba radio bangomis valdoma masinele ar net lektuveli.
Zinoma nepamirskite kazko silto ir mielo...
Dar manau kad labai svarbu kaip dovana teikiantis zmogus tuo metu atrodo ir ar jis pats sypsosi iki ausu tai darydamas.
biggrin.gif ax.gif
tai stai, beje dar variantas jei galite sau leisti, MB masaza man daro itin retai, bet kai gavau kvietima i masaza, tai patikekit manim kad tuo momentu kai man ji padare, del savo brangiausios buvau pasiruoses i pasaulio krasta nusivezti!
su artejanciom!!! 000054.gif

ir gal tai pades http://www.asmeniska.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vidmantas1: 18 gruodžio 2007 - 18:31
as SB dovanojau masaza per gimtadieni, ilgai rinkau kur ir kaip daug mokejau
o jis nenuejo, nors turejo 3men laiko (tiek kuponas galiojo) iki siol pykstu
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2007 12 18, 18:51)

Gal neturėjo laiko, nepatiko... Nepyk smile.gif Tik paklausk kodėl, kad kitą kartą taip neatsitiktų 4u.gif
Atsakyti
sake kad patiko, pries tai ilgai dejavo kaip noretu kad kas gera masaza padarytu...
laiko... norint galima atrasti
as dabar gauciau dovanu kelione i paryziu ir sakyciau vis "rytoj" ir nenuvaziuociau tai negi nebutu pikta dovanotojui biggrin.gif
uztat turiu dabar toki kaip barjera vidini jokiu dovanu kuponu jokiu kelioniu ir pirciu su procedurom o tai neisleis nenueis, nu nebent pati per prievarta iversciau i masina (kurios neturiu) ir ismesciau vidury lauku kur oro balionas laukia ir greit nulekciau kol atgal neisoko i masina lotuliukas.gif
oij atleiskit cia mano vaizduote apsireiske lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2007 12 18, 18:51)

Paskutinę savaitę būčiau pasiėmusi tą kuponą ir pati jį išnaudojusi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vidmantas1 @ 2007 12 19, 05:28)
Sveikos merginos,
ir as turiu beda ka padovanoti mano  nestuke.gif ???
Jokie SPA ir t.t. atkrenta nes jau per gimtadieni del nestumo negalejau to padaryti.
Bet kadangi toks periodas tai ji labai megsta rankdarbius, siuvineja, mezga ir t.t.
tai visad man uzmesdavo minti kad jei kada nors padovanociau kuponiuka tokioms prekems tai ji padebesiais skraidytu, tai vat ir galvoju gal man taip ir padaryt, nebent Jus galetumete man pagelbeti.
O toms kurios iesko dovanos vyrui, tai tikrai pritariu vienai is cia pasisakiusiu ,kad tokios parduotuves kurios skirtos, auto moto, sporto, foto ar video, arba zvejyba ir turizmas yra nerealu beveik kiekvienam vyrui.
kazkas svajoja apie gerus guminius batus, kazkas vis praeidamas seile varvina ziuredamas i MAKITA graztus, o kazkam reikia tiesiog prozektoriaus CIKLOPO. Nezinau kaip kiti , bet man nera nieko geriau kaip praktiskos dovanos, peilis,laikrodis,reples, prozektorius, o gal net koks kuponas is ginklu parduotuves g.gif
kita vertus zinau kad nemazai vyru neatsispirtu pasitaikius galimybei isigyti aitvara arba radio bangomis valdoma masinele ar net lektuveli.
Dar manau kad labai svarbu kaip dovana teikiantis zmogus tuo metu atrodo ir ar jis pats sypsosi iki ausu tai darydamas.
biggrin.gif  ax.gif
tai stai, beje dar variantas jei galite sau leisti, MB masaza man daro itin retai, bet kai gavau kvietima i masaza, tai patikekit manim kad tuo momentu kai man ji padare, del savo brangiausios buvau pasiruoses i pasaulio krasta nusivezti!

Labas, Vidmantai1- jei ji mėgsta rankdarbius, manau būtų puiki dovana dovanų čekis kokios tokios rankdarbių parduotuvės- man tai tikrai labai patiktų gauti tokį čekį pagal mano interesus- arba tai gali būti metinė renumerata gero rankdarbių žurnalo.. Nes juk visi, kas turi kokį ypatingą hobi žino, kaip daug kainuoja įvairūs tokie specifiniai pomėgiai, spec. prekės, nuo kurių raibsta akys ir galvoje iškart grandioziniai planai jas pamačius, bet kai pamatai kainą, fantazijos dažniausiai atšoksta kuriam laikui, ir sąžinė neleidžia tokių sumų išleisti sau, tai kai ateini ir renkiesi ko širdis geidžia ir sąžinė rami, tai super jausmas- praktiškumas ir pramoga kartu thumbup.gif

Kas negali sau leisti daugiau nei trisdešimt litų dovanai- manau, nebloga kalėdinė dovana yra gera, originalios spalvos ar formų šviesinė girlianda, arba gražus kalėdinių eglės žaisliukų komplektas (kokių stiklinių, ar šiaip geresnių, įdomesnių), ypač jei turi dirbtinę eglutę ir jums žinomas jos dydis bei žmogaus skonis. Šviesinė girlianda, manau, tikrai neturėtų būti bereikalingu dulkijančiu daiktu- jei nėra er nenorima dėti ant eglės, galima langus, butą pasipuošti- būna visokių formų ir pavidalų- ypač tinka, jei privačiame name gyvena, lauko girlianda.. Tai jei vienais metais nenorės dėti, kažkada gal vis vien pasiilgs gražių, jaukių švieselių, kai norėsis ką nors pakeisti kalėdinėje namų puošyboje (nebent lemputės visiškai priešinga to žmogaus skoniui). Galima, pavyzdžiui, prie dovanos pridėti atviruką su palinkėjimu šviesos ir šilumos ateinančiais metais, ar kokią jumoristinę, ar šiaip prasmingą mintį, kuri siejasi su šviesa, lemputėmis, tada dovana ir žodžiai papildys vienas kitą, ir net jei neįprasta, dovana neatrodys "kvailai". Nu bent jau man taip atrodo- aš tai labai norėčiau tokios dovanos- labai palengvina kambarių puošybą, malonu, kai visi langai kartą metuose turi galimybę šviesti.

O eglutės žaislų komplektas taipogi suteiks galimybę kasmet vis naujai papuošti eglutę- tačiau, manau reiktų pirkti tokį, kad būtų ne keli žaisliukai, o daug, kad jais galima būtų papuošti visą eglę, - nebent žmogus įpratęs puošti visad skirtingais, įvairiaspalviais žaislais- tuomet tinka ir keli labai dailūs, originalūs- gal kai kas nori tokių senovinių, kad primintų vaikystę mirksiukas.gif Ir kalėdiška ir praverčia, nes visada ateina momentas, kai atsibosta puošti tais pačiais žaislais, ir norisi kažko naujo- tik svarbiausia, kaip sakiau, tinkamą kiekį nupirkti, nes jei, sakykime tas, kam dovanoji, jaučia nostalgiją vaikystės eglutei ir deda ant jos visus su prisiminimais susijusius senus žaisliukus, ir nenori išduoti šios mielos tradicijos, jam tikrai nereiks didelio komplekto, nes jo nebus kur kabinti, taigi čia tiktų keli įdomūs, margi žaislai. O jei mėgta vienodais puošti, neturės kur dėti kelių jūsų nupirktų gražių žaislų- tuomet reikia pirkti didelį komplektą (žinoma atsižvelgiant į tai, kokio dydžio eglę paprastai puošia).

Vaikus, manau, tokios dovanos visada pradžiugins. Ypač lemputės.

Kalbant apie vazas, kaip dovaną, man atrodo, kad geriausiai "sueina" klasikinio, nepretenzingo skonio, praktiškos dovanos- žinoma, priklausomai nuo gavėjo poreikių. Mano mama yra mokytoja, ir gauna daug gėlių, tai mums, pavyzdžiui visada praverčia paprastos, nemažos stiklinės vazos. Gal iš pirmo žvilgsnio tokia dovana gali pasirodyti nuobodoka (jei labai klasikinė ir be jokių navarotų), bet iš patirties akivaizdu, jog net jei taip ir pasirodo, tokios vazos vis tik naudojamos daug metų, ir nedulka lentynose, ir vėliau lieka įvertintos, nes praktiškos (telpa dauguma gėlių) ir tinka prie visų stilių interjerų, o savo kuklumu nenustelbia gėlių. Jas galima įdomiai supakuoti, kad neatrodytų primityviai. O tokia dovana išlieka ilgam. Reikia rinktis paprastą, bet elegantišką...

Bet tai irgi tik mano nuomonė- ir aš kalbu tik apie savo patirtį. Kitiems gal tokios vazos nelabai.. O aš pastebėjau, kad jei iš pradžių ir atrodo per paprasta, vėliau visada džiaugiesi, ns iš tiesų patogu ir gražu, prie visko tinka.
Atsakyti
QUOTE(vidmantas1 @ 2007 12 18, 19:28)
Sveikos merginos,
ir as turiu beda ka padovanoti mano  nestuke.gif ???
biggrin.gif  ax.gif

Sveikas 4u.gif

Zinok, visiskai tau pritariu thumbup.gif Manau, kad jai tokiu metu tokia dovana bus tikrai labai naudinga. Jauciu, kad tavo MB tikrai ja dziaugtusi.
Kaip kazkuri cia jau rase, gali uzsakyti kokio rankdarbiu ar kokio kitokio zurnalo prenumerata, plius koki cekiuka is tokios parduotuves. Gali, aisku, ir pats pasitares su kokia moteriske sukomplektuoti koki rinkinuka (ivairiu spalvu siulai, virbalai, galbut siuvinejimo siulai ar specialiai siuvinejimui skirti tokie lankeliai medziagai prispausti...). As pati nesu siuveja ax.gif , todel tikrai visko negaliu isvardinti, ko tose parduotuvese buna...
Kadangi tavo zmona laukiasi, gali padovanoti koki vaikisku rubeliu mezgimo zurnala. Gales visokiu kelnyciu, megztuku, pirstiniu ir kojinyciu su ivairiais rastais primegzti jusu busimam vaikuciui wub.gif

Manau, tai tikrai liuks ideja, juolab, kad ji apie tai tau jau buvo uzsiminusi wink.gif
Atsakyti