Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanot, kai "niekam nieko nereikia"?

QUOTE(Karmen @ 2007 12 19, 14:03)
Gal kas pasakytų kur būna pirkti stalo žaidimų  g.gif  nusprendžiau pusbroliui 19 metų padovanot Alias  ax.gif

Tikrai maciau Zaislu planetoje ir Cipoline.
Atsakyti
QUOTE(Turkcena @ 2007 12 19, 16:42)
Niekaip nesugalvoju ką padovanot 22 metų vaikinui... doh.gif

na gal kokių vitaminų, ziemą jų visiems reikia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurtre @ 2007 12 19, 12:28)
Gal zinote, kur Klaipedoj galima rasti pirkti sokoladiniu monetu (nesupakuotu po kelis). Supakuociau pati ir tureciau aukso puoda arba lobiu skrynele smile.gif

Saldžiuose majuose Akropolyje, tikrai yra 4u.gif
QUOTE(viktooorija @ 2007 12 19, 15:33)
Isduok kaip atrodo ir mazdaug kiek kainuoja tavo minetos dezutes  4u.gif

Maximoj su 3X tikrai buvo pilna pridėta, po 5Lt, bet dbr kadangi -50proc.,tai per puse pigiau išeina 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Turkcena @ 2007 12 19, 15:42)

Chalatą, diržą, kvepalus, piniginę, laikrodį, USB, laikraščio prenumeratą, alaus bačkikę 5l biggrin.gif , gal kuom domis ar kolekcionuoja... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EURIKA @ 2007 12 20, 12:03)
na gal kokių vitaminų, ziemą jų visiems reikia. biggrin.gif

Bet vaikinui vitaminai? g.gif Ne... schmoll.gif Taigi jaunas dar, nereikia dar labai irnesakyk.gif Padovanok maikutę su judviejų nuotrauka ar pagalvėlę (nelabai supratau, ar tavo, ar šiaip vaikinas mastau.gif ) Arba krepšinio, futbolo ar tinklinio kamuolį 4u.gif Didžiulį minkštą žaislą rolleyes.gif Gerą laikrodį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 12 20, 21:08)
Bet vaikinui vitaminai?  g.gif Ne...  schmoll.gif Taigi jaunas dar, nereikia dar labai  irnesakyk.gif Padovanok maikutę su judviejų nuotrauka ar pagalvėlę (nelabai supratau, ar tavo, ar šiaip vaikinas  mastau.gif ) Arba krepšinio, futbolo ar tinklinio kamuolį  4u.gif Didžiulį minkštą žaislą  rolleyes.gif Gerą laikrodį  smile.gif

laikrodzio dovanoti negalima verysad.gif
jei kas tiki tokiais dalykais unsure.gif - pranasauja issiskyrima blink.gif
Atsakyti
QUOTE(montage @ 2007 12 20, 19:17)
laikrodzio dovanoti negalima  verysad.gif
jei kas tiki tokiais dalykais  unsure.gif - pranasauja issiskyrima  blink.gif

Jei tikėt tokiais dalykais, tai dovanot negalima nieko irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 12 20, 19:08)
Bet vaikinui vitaminai?  g.gif Ne...  schmoll.gif Taigi jaunas dar, nereikia dar labai  irnesakyk.gif Padovanok maikutę su judviejų nuotrauka ar pagalvėlę (nelabai supratau, ar tavo, ar šiaip vaikinas  mastau.gif ) Arba krepšinio, futbolo ar tinklinio kamuolį  4u.gif Didžiulį minkštą žaislą  rolleyes.gif Gerą laikrodį  smile.gif

jeigu sportas prie širdies, tai aišku ir kamuolys tinka, bet aš nežinočiau jur jį dėt biggrin.gif
O mikštus žaislus nevisi mėgsta, aš jų nevertinu ax.gif Man už statulėles, minkštus žaislus nėra nieko blogiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 12 20, 20:23)
jeigu sportas prie širdies, tai aišku ir kamuolys tinka, bet aš nežinočiau jur jį dėt  biggrin.gif
O mikštus žaislus nevisi mėgsta, aš jų nevertinu  ax.gif Man už statulėles, minkštus žaislus nėra nieko blogiau  ax.gif

Na taip, čia jau pagal jo skonį reikia žiūrėt. 4u.gif
Atsakyti
10 kg mandarinu, silta salika ar pirstines. smile.gif man patiktu tokia dovana
Atsakyti
QUOTE(Turkcena @ 2007 12 20, 02:42)

Man atrodo, kad tokio amžiaus berniokams dovanų čekiai labai patiktų- plius užrašyk ką su jumoru, arba kaip priedą prie čekio kokį paprastą, kasdienišką, juokingą daiktą pridėk- kuris pats iš savęs būtų lyg ir netinkamas dovanoti ir labai pigus, bet turėtų kokią sibolinę prasmę ar reikšmę- kai mes šventėme draugės mergvakarį, tai ruošėme jai tokias juokingas simbolines dovanėles - kurios kažką simbolizavo iš šeimos gyvenimo- kažkuri padovanojo darines pirštines, nes šeimoje prireiks darbštumo, kita tualeto gaiviklį- su mintimi, kad moteris turi skleisti apie save gerą kvapą (nuotaiką, ta prasme lotuliukas.gif ), trečia šaukštą, tokį išraitytą, labai gražų, kaip tarnystės šeimai ženklą, ir kad ta tarnystė visad būtų miela, o kasdienybė romantiška, kaip tas išraižytas, stilizuotas šaukštas..

Tai kad čekis nebūtų toks lyg ir šaltokas ar "atmestinas" reikalas- manau, galima sugalvoti kažką panašaus. Atvaizdai ant popierinių pinigų- jau gal pasenęs bajeris, bet kažką iš tos operos irgi, manau, galima sugalvoti..
Atsakyti
QUOTE(Natute @ 2007 12 05, 21:12)
Kur yra jų pirkti Vilniuje? Tik per platintojus?

vilniuj yra CUP, pirmam aukste.
Papildyta:
galvos masazuoklius pardavineja ,,IEVOS SODAI,,kaune savam, mole, hipermaxima, akropoly, vilniuj prekybos centre CUP..geras daiktas, atsirado ir kunui tokie masazuokliai 4u.gif
Atsakyti
manau portretas ar sarzas tam zmogui pat ita dovana kai nieko kiem nereikia
Atsakyti