Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanot, kai "niekam nieko nereikia"?

Cekiai tikrai iseitis, nes as gavusi pvz. vitaminu nusivilciau - as ir taip juos geriu, zinau kokiu man reikia. Tokiu atveju geriau vaistines kuponas biggrin.gif

Del sausainiu... ka daryti, jeigu as ir taip stengiuosi bent jau karta per savaite iskepti...

Todel reikia dovanoti absoliucia staigmena - jeigu niekada nekepete pyrago - tada saunu tokiu pavaisinti visus thumbup.gif

Kartais dar idomiau padovanoti tai, ko tas zmogus nesitiki. Jei zmogus skaitantis, tai jam tikrai atsibosta kiekvienais metais nuo visu gauti knygu...Geriau siaip kazka mielo - sildancias slepetes, vilnos uzklota, kad skaitant butu jauku wub.gif
Atsakyti
Na problemą ir aš šita turiu. Visokie gaminiai is vilnos atpuola, nes pas mano tėvus bute kepina kaip Taškente biggrin.gif. Mama labai mėgsta skaityti knygas, bet jau kiekvienais metais jų gauna, nebesinori būti nuobodžiai ir dar jų dovanot.
Vat uošviui tai jokių problemų nėr, nes pats užsiminė, kad norėtų gero butelio alkoholio biggrin.gif . Pakui visus metus po taurele svečiui įpila ir pavaišina, nes tokių gėrimų niekas nemaukia buteliais. Tai pradėtų butelių daug, reiks įsisukti į jo barą ir pažiūrėt gal kokio reto neturi dar savo kolekcijoje.
Uošvienė mėgsta visokias bizdieluškes, tai nupirksiu kokią žvakę smile.gif .
Vat tėčiui tai net nebežinau, visokie losjonai, pirštinės, šalikai jau pridovanoti. Vat pernai pametė laikrodį, tai žinojau kokio nori, tai nupirkom ir buvo nesvietiškai patenkintas.
Atsakyti
Man patiko ideja dovanu parduotuveje!remelis su daug foto kur gali ideti?arba ant raktu pakabukas kuriame gali ut seimos foti ar mylimo zmogaus foto ten atsidaro kaip riesutelis o viduje gali savo brangiausiu zmoguciu foto idet!zadu savo uosvienei ir savo mamsi padovanot po kalendoriu su ju anukemis foti!manau tikrai labai tai patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
As sesei zadu naktinius nupirkt ir uzdet senio salcio nuotrauka su asmenisku prierasu. Mamai gal koki sali nupirksiu ar ceki siulu parduotuvej, nes mezga nuolat. Teciui turiu grojanti kaklaraisti, bet cia smulkmena, reiks dar galvot. O siaip tevams ar uosviams galima pleda ant miegamojo lovos, vakariene, koncetra. Ir dar, galima tokia staigmenele. Kai mano sunelis buvo tik gimes, atvaziavo visi aplankyt ir as nufilmavau bet to nieks nezinojo, kamera lentynoj buvo ijungta. Tai va, galima irasa kaip staigmena padovanot. Miela, sentimentalu ir prisimins.

O vyrui ar vaikinui galima padovanot nerima po ledu. Tikrai ilgai atsimins ir ekstrymo gaus. (Nepykit uz maza reklama, tiesiog vyras nardymo kluba turi ir siulo sias paslaugas, tai pamaniau, pasakysiu, kad tokios dovanos yra).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šypsiukas: 02 gruodžio 2009 - 16:46
galima padovanoti artejanciu metu simboli thumbup.gif arba maza angeliuka, kad saugotu namus
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2009 11 30, 18:57)
plastmasinis permatomas burbulas, ale teniso komuoliukas supakuotas i dezute.

Koks dar kamuoliukas irnesakyk.gif ten tuščia
Atsakyti
o mes nutarem su vyru artimiesiems padovanoti gabaleli sveikatos - nupirksim vitaminu..., nera originalu, bet tai bus dovanos dalis uz pinigus..., visa kita padovanosim savo ranku darbo (serveteles nertas, vertus karolius ir pan... ), nes siaip ar taip MB tevai turi viska ko tik nori, mano tevai irgi...
Atsakyti
Gal visai nieko - bilietai į teatrą.
Atsakyti

Paprasiau vyro kupono i SPA tongue.gif
Jam turbut pinigus dovanosiu, nes nori pinigines ax.gif
Siaip mes, ypac as, labai praktiski, nemegstu siurprizu mirksiukas.gif Ziedo su deimantu finansai neleis padovanot, tai geriau be niekam nereikalingu staigmenu thumbup.gif
Atsakyti
As manau kai niekam nieko nereikia geriausiai dovanoti koki sokolada ar taip ka is saldumynu padarius rinkinuka
Atsakyti
Puiki ir solidi dovana fotoalbumas apie lietuva.miestai is paukscio skrydzio.pati pirkau dovanu.
cia tik dalis to grozio
http://www.fotoskryd...ent/foto/Knyga/
Atsakyti
jei sako nieko nereikia dovanu pabandykit nupirkt šita
user posted image

truputi plačiau biggrin.gif
Atsakyti