Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanot, kai "niekam nieko nereikia"?

QUOTE(Šypsiukas @ 2009 12 02, 16:42)

O vyrui ar vaikinui galima padovanot nerima po ledu. Tikrai ilgai atsimins ir ekstrymo gaus. (Nepykit uz maza reklama, tiesiog vyras nardymo kluba turi ir siulo sias paslaugas, tai pamaniau, pasakysiu, kad tokios dovanos yra).

Kaip aš irgi norėčiau tai padovanoti sb, o kur tai galima atrasti? Jis visą laiką svaigsta dėl nerimo blush2.gif kažin kiek tai kainuoja g.gif
Atsakyti
Padovanociau ant spyga vokelyje, jeigu tikrai "nieko nereikia" cool.gif
Atsakyti
visi žmonės kažko nori, ir tie žmonės, kurie sako, kad nieko nereikia turbūt tuo metu paprašiausiai nesugalvojo ko norėtų. aš tokiam žmogui padovanočiau kažką simboliško šokolado, kavos, arbatos, suvenyrą na kažką panašaus.
Juk smagu, kai tau parodo dėmesį ir pasveikina, net jei tau nieko nereikia smile.gif
Atsakyti
Kažkur skaičiau gerą mintį - reikia padovanoti muilo burbulų, tuo labiau, kad dabar galima įsigyti tų didelių biggrin.gif . Kelios sekundės ... ir sprogo - nieko nebėra. biggrin.gif
Atsakyti
As tai turiu anyta kuriai jeigu tik paklausi ko nori dovanu tai nieko nereikia, bet mes visada nuperkam Maxima cekius ir ji visada randa ka ten nusipirkti. Ir visi patenkinti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Draugė_ @ 2009 12 20, 18:23)
Kažkur skaičiau gerą mintį - reikia padovanoti muilo burbulų, tuo labiau, kad dabar galima įsigyti tų didelių  biggrin.gif . Kelios sekundės ... ir sprogo - nieko nebėra.  biggrin.gif

gera idėja drinks_cheers.gif

aš tiems, kuriems nieko nereikia, arba kai negaliu leisti pirkti brangių dovanų, darau rinkinukus: vynas kalėdinis, arbata, sausainukai ar meduoliukai, dar kokia žvakelė- nieko nereikalinga- viskas suvartojama smile.gif
Atsakyti
Graziai ipakuota sventine arbata, kvapniu burbuliuku i vonia, ka nors su kaledine atributika - svarbiausia pradziuginti zmogu.. 4u.gif
Atsakyti
Aha, man irgi taip dažnai būna, jog sako, kad nieko nereikia. Tada aš pradedu galvoti apie kokius nors malonumus, kurių kiekvienas žmogus neatsisakytų:

- dovanų čekiai pavalgyti kokioje nors kavinėje (sushi, picos, kinietiškas maistas, vyninė);

- deguonies kokteiliai (prekybcentruose jų yra tikrai)

- pramogos praleisti laisvalaiki (nu čia jau kiek piniginė leidžia, ir kokie pomėgiai tavo draugo - nuo fondiu, pašaudymų, iki paskraidymų, pavažinėjimų ir t.t.)

- knygos (knygynuose galima rasti įvairiausiomis temomis, gerai pasiknisus galima tikrai surasti bet kokiam asmaniui - universaliausia - žinynai, iliustruotos enciklopedijos, apie žymias pasaulio vietas ir pan...)

- DVD, CD (galima įtikti kiekvieno skoniui - (mokomieji DVD - užsienio kalbų mokymasis, vaikams irgi įviariausių - nuo piešimo iki istorijos ir t.t. Vadovui dovana - specifiniai DVD, pvz. 10 adaptavimo klaidų (vadovams ypač tinka, šiaip vakarėliams smagiai pasibūti); CD - nuo relaksacinių iki hard rock (tik reikia žinoti skonį žmogaus)

- spektakliai, koncertai (irgi malonu galima kiekvienam pritaikyti (ypač rekomenduoju "kitas kampas" apsilankyti - bet kokiam skoniui turėtų įtikti (net mūsų močiutė džiaugėsi biggrin.gif )

- daugumai moterų tinka - vazoninės gėlės, saldainiai

- daugeliui vyrų - alkoholinis gėrimas, cigarai

Tai vat taip ir sukuosi, iš padėties, kada žmogus atsako, jog NIEKO NEREIKIA
Atsakyti
labiausiai nemegstu, kai zmogus tikisi, kad kazka gaus, bet vis karksi, kaip jam nieko nereikia...tokiu atveju pirkciau dovanu ceki, manau, ras, ko prireiks.
Atsakyti
vat ir kai niekam nieko nereikia ir nežinau ką pirkt, perku dovanų čekį smile.gif
Atsakyti

Aš laikausi taisyklės, kad pati praktiškiausia dovana, tai kas valgoma arba tai kas dūžta, tai šiemet atradau naują puslapiuką www.kalėdoms.lt su kalėdiniais žaisliukais ir eglutėmis smile.gif, tau nutariau padovanoti visiems po labai gražių stiklinių žaisliukų rinkinuką. Pradžioj pabandžiau, tai patiko. O visai smagu būtų gauti dovanų net ir pačią eglutę.
Atsakyti
Tokiu klausimu nelabai suprantu...
Nebent tevu, seneliu, kur gali isleist siek tiek daugiau tu pinigeliu, kad ju norai butu ispildyti....
Jei manes klausia, tai as niekada nesakau, arba pasakau savo nuoziura, kokia simboline...
Atsakyti