Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos sms

as irgi norėčiau ax.gif
iewuliux111@yahoo.com 4u.gif
Atsakyti
As irgi pastebėjau,kad ne visas zinutes gauna,taip,kad sunku pasitikėti jomis.Gal dar yra norinciu prisijungti,galiu pakviesti...
Atsakyti
QUOTE(vaiddda @ 2006 11 19, 12:51)
As irgi pastebėjau,kad ne visas zinutes gauna,taip,kad sunku pasitikėti jomis.Gal dar yra norinciu prisijungti,galiu pakviesti...

Aš norėčiau ax.gif umildute@delfi.lt
Atsakyti
atsiusk ir man labai laukiu marija.77@mail.ru
Atsakyti
siulyciau nepulti stacia galva registruotis. nes as prisiregistravau - ir labai jau ilgai negaunu to registracijos kodo. jie siulo: jei negauni kodo - siusk sms, su tekstu.... ir tai kainuos 0,6Lt. tai koks tada NEMOKAMAS?
PIRMA PASIDOMEKITE - TADA DARYKITE.
taigi kolkas jokios sms mano gyvenimo nedziugina. gal tai ir yra zmoniu galimybe uzsidirbti is tokiu patikliu zmogeliu kaip mes...
Atsakyti
[URL=www.sms4you.lt/ - 13k]My Webpage[/URL]
Atsakyti
QUOTE(Dadlis @ 2006 11 06, 21:45)
Jei kam nors nori siusti nemokamas sms, galiu atsiusti pakvietima i viena portala. Uzsiregistrave galesite siusti. Jei kam reikia rasykite e-mail'us.Be to i visa pasauly...
Ir nereikia sakyti kad noriu Ipod, vis tiek neturiu sansu.

Papildyta:
QUOTE(Dadlis @ 2006 11 06, 21:45)
Jei kam nors nori siusti nemokamas sms, galiu atsiusti pakvietima i viena portala. Uzsiregistrave galesite siusti. Jei kam reikia rasykite e-mail'us.Be to i visa pasauly...
Ir nereikia sakyti kad noriu Ipod, vis tiek neturiu sansu.

nORECIAU IR AS.rimasox@gmail.com
Atsakyti
Na kas nerizikuoja - negeria šampano. noriu ir aš
saulelelelijele@gmail.com ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balta_lelija: 12 gruodžio 2006 - 13:56
nesamone tas frype, viena karta issiuncia sms kita karta jau nebesiuncia nesamone doh.gif

jei norite uz dyka siust sms,geriau pasirinkite http://www.eziuks.com/sms.php (galit tukstancius sms per LT diena issiusti, neribojama)
arba http://www.sms4you.lt/ (o cia iki 30 sms per diena)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nenormali: 17 gruodžio 2006 - 18:48
Geras daiktas tas frype.lt. Ir i uzsieni sekmingai tie sms (beje, su frype.lt reklama) nueina ir siunti kiek nori mirksiukas.gif. Na tik vakar pirmakart buvo uzluzes doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(vaiddda @ 2006 11 19, 12:51)

noriu ir as 4u.gif
jolo@micro.lt
Atsakyti
ir as noreciau pakvietimo

id.nematytas@gmail.com

dekoju is anksto 4u.gif
Atsakyti