QUOTE(skaja @ 2007 01 08, 12:18)
vis dar laukiu pakvietimo

Gal atsiustum ir man ona@boy.lt
labai dekuj
labai dekuj

Noreciau ir as pakvietimo.Mano e-mail arvilta@gmail.com
kažko šiandien sudurniavo frype, ar čia tik man 
Papildyta:
IŠSIUNČIAU

Papildyta:
QUOTE(jurave @ 2007 01 09, 00:02)
QUOTE(skaja @ 2007 01 09, 07:51)
QUOTE(Polijana @ 2007 01 13, 09:36)
QUOTE(Moske @ 2007 01 13, 09:50)
Noreciau ir as pakvietimo.Mano e-mail arvilta@gmail.com
IŠSIUNČIAU

QUOTE(balta_lelija @ 2006 12 12, 13:56)
Kažkada rašiau, kad noriu ir aš. noras liko...
QUOTE(balta_lelija @ 2007 01 14, 11:49)
Kažkada rašiau, kad noriu ir aš. noras liko...

Papildyta:
QUOTE(cheery @ 2006 11 19, 11:34)
iewuliux111@yahoo.com 

QUOTE(majami @ 2006 11 20, 11:43)
Aš norėčiau
umildute@delfi.lt

QUOTE(Katyte1977 @ 2006 11 20, 12:50)
atsiusk ir man labai laukiu marija.77@mail.ru
QUOTE(pinciuke @ 2006 11 21, 13:36)
siulyciau nepulti stacia galva registruotis. nes as prisiregistravau - ir labai jau ilgai negaunu to registracijos kodo. jie siulo: jei negauni kodo - siusk sms, su tekstu.... ir tai kainuos 0,6Lt. tai koks tada NEMOKAMAS?
PIRMA PASIDOMEKITE - TADA DARYKITE.
taigi kolkas jokios sms mano gyvenimo nedziugina. gal tai ir yra zmoniu galimybe uzsidirbti is tokiu patikliu zmogeliu kaip mes...
PIRMA PASIDOMEKITE - TADA DARYKITE.
taigi kolkas jokios sms mano gyvenimo nedziugina. gal tai ir yra zmoniu galimybe uzsidirbti is tokiu patikliu zmogeliu kaip mes...
visai neseniai prisiregistravau dar su dviem telefonais, siuncia viskas normaliai, ir prisijungti leido. vienas minusas, kad nedaug simboliu ir tiek, bet kai nemokamai,ko blogai..
QUOTE(olialia tralialia @ 2006 12 11, 02:15)
nORECIAU IR AS.rimasox@gmail.com
QUOTE(emiline @ 2007 01 07, 22:18)
noriu ir as
jolo@micro.lt

jolo@micro.lt
QUOTE(skaja @ 2007 01 08, 11:18)
ir as noreciau pakvietimo
id.nematytas@gmail.com
dekoju is anksto
id.nematytas@gmail.com
dekoju is anksto

QUOTE(grange @ 2007 01 14, 11:58)
Dabar jau tikrai gavau

[/quote]
rimasox@gmail.com - negavo!Gal pakartok!

[quote=olialia tralialia,2007 01 14, 15:37]
Išsiunčiau visiems šitiems, jei jau turit, tai ignoruokit:)
[/quote]
[/quote]
GAVAU

[/quote]

[/quote]
GAVAU
QUOTE(llauruze @ 2006 11 09, 12:53)
http://www.sms4you.lt/
Iš šito puslapio galima išsiųsti 10 nemkamų sms kasdien.Nereikia registruotis.
Iš šito puslapio galima išsiųsti 10 nemkamų sms kasdien.Nereikia registruotis.
Su situo saitu vakar buvo PROBLEMA

o buvo taip: gyvenu londone, daugiabuty, visu kaimynu tikrai nepazistu. pasijungiu pirma karta sms4you.lt ir ziuriu, kad kazkas jau rase is to pacio tinklo (as taip suprantu, kad vienas IP adresas visam namukui ir kazkur dar gyvena lietuvaitis/-e ir taip pat raso artimiesiems). galvoju ok, neimu i galva ir vakarais VIENA KITA sms parasau mamai arba mociutei. bet tai buna tikrai retai. isnaudoju max 5 sms is duodamu 35. jau kai buna 10 tai man nebelieka, bet neimu i galva, nes darbe tik as naudoju sms4you tai man pakanka. kazkaip nera, tai nera, galvoju nedega, nueisiu rytoj i darba ir parasysiu.
nu bet vakar skambina mama issigandus, mociute kad prirase, kad vajezau kalta, daugiau taip nedarysiu - nes jinai atrasinedavo i interneta (per daug sudetinga buvo isaiskinti senam zmogui, kad neatrasinetu i ta pati internetini numeri). nu vienzo pasijuto padare beveik kriminalini nusikaltima.
sakau, kas yra, ko cia veja keliat. Sako, kazkoks diedas is gargzdu skambina ir klausia, kas i jo kompa isilauze

Nuejau vakare pasiziurejau ant pasto dezuciu lyg ir nera daugiau lietuvisku vardu, bet likau nesupratusi, is kur pas zmogu tiek izulumo. alia as jo zinutes isnaudoju ir jam nelieka. o kodel ne man ?

juokinga situacija, bet pikta pasidare, kad driso pareiksti tokius kaltinimus. ka manot??????
as labai patenkinta "freepe",jokiu nesklandumu nebuvo ir aciu uz pakvietima ir visi draugai sms gavo i USA
liux

liux