Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos sms

QUOTE(ausrele5555 @ 2007 04 13, 15:16)
Gal dar kas neišnaudojo savojo kviečiamų draugų limito?
Norėčiau ir aš pakvietimo ausrele5555@gmail.com
Dideliiiiiiiiis ačiūūūūūūū
4u.gif

Dabar paklausiu kaip tikra blondinė: o čia pakvietimo į frype reikia? 4u.gif jei taip, galiu pabandyti pakviesti. Pati esu užsiregistravus, tik dar nieko niekada nekviečiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skrebutis @ 2007 04 14, 20:58)
Dabar paklausiu kaip tikra blondinė: o čia pakvietimo į frype reikia? 4u.gif jei taip, galiu pabandyti pakviesti. Pati esu užsiregistravus, tik dar nieko niekada nekviečiau mirksiukas.gif

Labai ačiū tik kad dar nieko i paštą negavau, gal kas nors ne taip? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele5555 @ 2007 04 16, 11:35)
Labai ačiū tik kad dar nieko i paštą negavau, gal kas nors ne taip? blink.gif

As dar buvau neissiuntus 4u.gif Tik ka issiunciau, bet nesu tikra, ar viska taip padariau. Tai parasyk, ar viskas ok mirksiukas.gif
Atsiprasau, kad rasau be lietuvisku raidziu, tiesiog esu isvaziavus ir cia tokiu raidziu nera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skrebutis @ 2007 04 16, 13:24)
As dar buvau neissiuntus  4u.gif Tik ka issiunciau, bet nesu tikra, ar viska taip padariau. Tai parasyk, ar viskas ok mirksiukas.gif
Atsiprasau, kad rasau be lietuvisku raidziu, tiesiog esu  isvaziavus ir cia tokiu raidziu nera  4u.gif

Niu viskas ok drinks_cheers.gif . didelis didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skrebutis @ 2007 04 16, 13:24)
As dar buvau neissiuntus  4u.gif Tik ka issiunciau, bet nesu tikra, ar viska taip padariau. Tai parasyk, ar viskas ok mirksiukas.gif
Atsiprasau, kad rasau be lietuvisku raidziu, tiesiog esu  isvaziavus ir cia tokiu raidziu nera  4u.gif

thumbup.gif ačiū dar kartelį viskas pavyko thumbup.gif
Atsakyti
Jei dar kam reikia pakvietimo i frype, tai rytoj galeciau issiusti.Tik gal kas zinot, koks ten pakvietimu limitas? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(skrebutis @ 2007 04 16, 20:42)
Jei dar kam reikia pakvietimo i frype, tai rytoj galeciau issiusti.Tik gal kas zinot, koks ten pakvietimu limitas? cool.gif

nėra limito, siųsti kie nori gali mirksiukas.gif
Atsakyti
gal man kas? smile.gif ashantike@yahoo.com
Atsakyti
Atsiusiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skrebutis @ 2007 04 16, 20:42)

Ir as noriu pakvietimo i L.SVAZINSKIENE@GMAIL.COM. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
ir aš noriu linasil@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(arlina @ 2007 04 17, 10:12)
ir aš noriu linasil@gmail.com

išsiunčiu mirksiukas.gif
Atsakyti