gal galima ir man į irenasu@yahoo.com
Ačiū
QUOTE(grange @ 2007 03 09, 12:38)
į LT viskas tvarkoj, tai pagalvojau gal jau į užsienį iš vis nebeleidžia. nu bet jei kitiems nueina.. 

Man puikiai kolkas i lenkija ir rusija

Papildyta:
QUOTE(koka @ 2007 03 09, 13:56)
išsiunčiu

Sveikos mamytės
noriu pasidalint su jumis savo "atradimu"
Tai va, prieš kelias dienas radau tokią SUPER programėlę VoipDiscount, kurią savam kompiuteryje suinstaliavus, galima nemokamai į daugelio šalių stacionarinius ir net į keletos šalių mobilius nr. skambint, o ypač džiugina tai, kad SMS nemokamai galima siuntinėt
Aš jau išmėginau SMS siuntimą į Lietuvą, Italiją, Norvegiją, JAV ir Airiją, veikia kuo puikiausiai
Sėkmės ir jums
programėlę rasite www.voipdiscount.com

Aš jau išmėginau SMS siuntimą į Lietuvą, Italiją, Norvegiją, JAV ir Airiją, veikia kuo puikiausiai

Sėkmės ir jums
QUOTE(mmmildut @ 2007 03 11, 17:51)
Sveikos mamytės
noriu pasidalint su jumis savo "atradimu"
Tai va, prieš kelias dienas radau tokią SUPER programėlę VoipDiscount, kurią savam kompiuteryje suinstaliavus, galima nemokamai į daugelio šalių stacionarinius ir net į keletos šalių mobilius nr. skambint, o ypač džiugina tai, kad SMS nemokamai galima siuntinėt
Sėkmės ir jums

Sėkmės ir jums

Papildyta:
Na susinstaliavau, bet ne visą laiką free, rašo mažom raidėm apačioj :
Max 300 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days and per unique IP address. Unused free minutes cannot be taken to the following week(s). If limit is exceeded the normal rates apply. With your FREE DAYS you can call for free to all the destinations listed as free! when you have no FREE DAYS left the normal rates apply. You can get extra Freedays by buying credit
tai reiškias 300 min free per sav, į nurodytas šalis, na aišku ir tai labai gerai, keista iš tiesų kaip taip duodda

o dėl sms, tikrai nenuskaito nuo kortelės? nes reikia patvirtinti numerį sav, tai gal sakau į sąskaitą įtraukia? ne? reiks pasekti, nors pas mane ne abonentas, bet visteik jausis tada jei ką.
QUOTE(grange @ 2007 03 11, 22:55)
tai reiškias 300 min free per sav, į nurodytas šalis, na aišku ir tai labai gerai, keista iš tiesų kaip taip duodda

o dėl sms, tikrai nenuskaito nuo kortelės? nes reikia patvirtinti numerį sav, tai gal sakau į sąskaitą įtraukia? ne? reiks pasekti, nors pas mane ne abonentas, bet visteik jausis tada jei ką.
aš tų nemokamų min limito per savaitę neišnaudoju, nes gana dažnai ir per Skype kalbu

Beje, aš savo sąskaitą 10 EUR pasipildžiau, kad į užsienyje esančių draugų mobilius nr papigiaja paskambint galėčiau

O kas liečia SMS'us - aš juos siunčiu nenurodydama savo "atgalinio" numerio, tad žmonės vietoj mano nr mato mano ID

Papildyta:
Grange, pabandyk SMS per Voip sau atsiųst be nr nurodymo

QUOTE(mmmildut @ 2007 03 12, 00:01)
Grange, pabandyk SMS per Voip sau atsiųst be nr nurodymo 

Labas vakaras. O kodėl man leidžia tik 5 sms ir tik porą minučių tų nemokamų pokalbių? Į Lietuvą išvis tik 10 sekundžių leido.

www.mobik.com ir www.crickee.com rašo, kad duoda nemokamų žinučių, bet man neišeina išsiųst
kaip jums? Ir kai dėl to Voipdiscount?

Išsiunčiau kelias sms ir parašė ,kad nemokamų žinučių kreditas baigėsi, o jos siųstos lietuvoje buvo, reiškias nėra dar viskas taip free...

Aš esu savo sąskaitą pasipildžiusi 10 EUR, tai SMS kartais nemokamai, kartais už kelis centus siunčiu, o į JAV mobilius nr pastoviai nemokamai skambinu 

QUOTE(Dadlis @ 2006 11 06, 19:45)
Jei kam nors nori siusti nemokamas sms, galiu atsiusti pakvietima i viena portala. Uzsiregistrave galesite siusti. Jei kam reikia rasykite e-mail'us.Be to i visa pasauly...
Ir nereikia sakyti kad noriu Ipod, vis tiek neturiu sansu.
Ir nereikia sakyti kad noriu Ipod, vis tiek neturiu sansu.
Dadlis, labai noreciau gauti pakvietima is frype.lt