TeressaBulvytėms geriau naudoti sviestinį kremą. Taip pat masę bulvytėms reiktų gerai pašlakstyti sirupu, alkoholis, riešutai priduoda savo gerų niuansų. Reiktų aromatizuoti, galima patirpinti šokolado ir sumaišyti su kremu - bus tik skaniau

Aš visuomet dedu į šaldiklį tai, kas lieka nuo tortų darymo - lakštų atraižos, trupiniai, kremai, glazūra... po to tik atitirpinu ir sumaišau
rasa316Prieš maišant su grietinėle būtinai reikia kurdą ataušinti

tik su šaltu
vilytte
Teressa
NolinaOi, čia skaičiuojama labai skirtingai. Viskas priklauso nuo to, kiek laiko trunka balius, ar yra paduodami užkandžiai, koks balius - sėdimas, furšetas. Vidutiniškai mėsos skaičiuojama apie 150 g, +-

o jau šašlykų tai tikrai daugiau - apie 330 ir daugiau
Teressa tu teisi dėl užkandžių
UgnužėKaip džiaugiuosi, tu net neįsivaizduoji! Man taip atrodo, kad daug kas pažiūri, pagalvoja, o, čia ne man... ir net nebando.... o juk kartais verta pabandyti...

Ačiū tau didelis-didelis, štai toks
AČIŪarchitekte.linaDeja, tikrai nežinau tokio recepto.... labai norėčiau padėti, bet net neumanau, kur galima rasti...