TeressaBulvytėms geriau naudoti sviestinį kremą. Taip pat masę bulvytėms reiktų gerai pašlakstyti sirupu, alkoholis, riešutai priduoda savo gerų niuansų. Reiktų aromatizuoti, galima patirpinti šokolado ir sumaišyti su kremu - bus tik skaniau 

 Aš visuomet dedu į šaldiklį tai, kas lieka nuo tortų darymo - lakštų atraižos, trupiniai, kremai, glazūra... po to tik atitirpinu ir sumaišau 
 rasa316
rasa316Prieš maišant su grietinėle būtinai reikia kurdą ataušinti 

 tik su šaltu 
 vilytte
vilytte
Teressa
NolinaOi, čia skaičiuojama labai skirtingai. Viskas priklauso nuo to, kiek laiko trunka balius, ar yra paduodami užkandžiai, koks balius - sėdimas, furšetas. Vidutiniškai mėsos skaičiuojama apie 150 g, +- 

 o jau šašlykų tai tikrai daugiau - apie 330 ir daugiau 
 Teressa
 Teressa tu teisi dėl užkandžių 
 Ugnužė
 UgnužėKaip džiaugiuosi, tu net neįsivaizduoji! Man taip atrodo, kad daug kas pažiūri, pagalvoja, o, čia ne man... ir net nebando.... o juk kartais verta pabandyti... 

 Ačiū tau didelis-didelis, štai toks 
AČIŪarchitekte.linaDeja, tikrai nežinau tokio recepto.... labai norėčiau padėti, bet net neumanau, kur galima rasti...