laurindretai kitąkart bulves galima iškepti tokiame laivelyje ar tai iš folijos, ar tai iš kepimo popieriaus 

 Bus ir kartu ir atskirai 
 kriziukas
kriziukassu glazūra labai paprasta - tiesiog keliais judesiais reikia išlyginti ją ant torto (nes per daug "makaluojant", glazūra gali pasidaryti siurkšti, nebe tokia blizganti 

  O nelygumus aš maskuoju paprastai - įpilu truputį glazūros į tutelę ir piešiu ant viršaus 

Jei toks kalakutas rūgštokas, tai gal citrinos mažiau dėk, bet truputuko reikia 

 Smagu, kad šaltas patiko 
 Sfinxute
SfinxutePicai pagrindą darau visą laiką vieną ir tą patį - ir paprastoms ir calzone tipo, jei tik storapadės nekepu. Receptuką įmesiu 

 , gal rytoj. Nes šiaip planavau arba picą rytoj kepti arba lazaniją 

 tai gal picą 
 Smauglius
SmaugliusO tu nori ar visą kalakutą kepti ar gabaliukais? 
 @asta
@asta 
 Labai teisingai viską parašei - tiesiog pritaikyti savo skoniui 

 receptas - ne dogma, kurios reikia laikytis tvirtai 

 virtuvė - tai vieta kūrybai 
 dianute
dianute
 kakavos sviestą perku Vilniuje, Klaipėdos g-vėje, konditerinėje parduotuvėje. Taip pat mačiau šokolado parduotuvėje, tik dabar nepamenu, kurioje. Dar anksčiau buvo Tilto g-vėje Naujosios Rūtos firminė parduotuvė, ten irgi buvo 
 gutytė
gutytėne, 

 tai apie kitokį sviestą eina kalba 

 apie tą, kuris yra šokolado sudedamoji dalis 

 jis baltos spalvos ir toks kietas. Tarp kitko, mes dabar kakavą ir pieną su kakavos sviestu geriame abidvi su Anka - gydomės nuo bronchitų  - labai gerai padeda 
