Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Medeina @ 2006 11 13, 20:08)
Ir tu Shakira į "dupcę" gausi  rolleyes.gif Tu orientuokis ne į mane, o į mergaites iki manęs  wub.gif..

Tai kad aš jau turbūt tuoj išvis be orientacijos liksiu, bo nuprotėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Shakira @ 2006 11 13, 18:34)
Tai kad aš jau turbūt tuoj išvis be orientacijos liksiu, bo nuprotėsiu.

Nu nuprotėt gali tik nuo laukimo wub.gif , o prie ko orientacija tongue.gif lotuliukas.gif tu kokią orientaciją galvoj turi mirksiukas.gif , nes man tai tik "pošlos" mintys lenda blush2.gif biggrin.gif
Prašau stabiliai laikytis 4u.gif
Atsakyti
Tai jo, jo, nuo laukimo smile.gif Kad ir koks bebūtų rezultatas, bet nei orientacijos, nei lyties nekeisiu biggrin.gif Pasiliksiu tą pačią, kad ir kaip sunku tongue.gif
Atsakyti
Medeina wub.gif gerai kad nepasiduodi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeina @ 2006 11 13, 19:36)
Nu nuprotėt gali tik nuo laukimo  wub.gif  , o prie ko orientacija tongue.gif  lotuliukas.gif tu kokią orientaciją galvoj turi mirksiukas.gif , nes man tai tik "pošlos" mintys lenda blush2.gif  biggrin.gif
Prašau stabiliai laikytis 4u.gif

Medeina, saunuole, kad dar sugebi juokauti smile.gif Reikia pasimokyti is taves islikti linksmai sunkiais momentais. Nepasiduok ir tikiu kad sulauksi savo stebuklo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zaneta1 @ 2006 11 14, 06:38)
Medeina, saunuole, kad dar sugebi juokauti smile.gif  Reikia pasimokyti is taves islikti linksmai sunkiais momentais. Nepasiduok ir tikiu kad sulauksi savo stebuklo wub.gif

Tai vakar dar buvau šaunuolė mirksiukas.gif , o šiandien jau depresuoju verysad.gif Tikrai esu pikta, kad tas leliukas atsisakė tokių gerų tėvų blush2.gif Ir dar sako, kad vaikai negali pasirinkt tėvų doh.gif Iš patirties galiu pasakyt: gali, ir dar kaip gali rolleyes.gif
Atsakyti
Medeina, širdele wub.gif Tas kelias leliuko link tikrai sunkus....Bet aš vistiek tikiu, kad Tu jį turėsi wub.gif Tu to verta wub.gif Tu būsi gera mama wub.gif Tik dar truputuką reikia palaukti....
Atsakyti
Medeinut, dieve kaip gaila, laikykis wub.gif
O Jusu leliukas gal dar laukia savo eiles ir tikrai ateis pas Jus, tik gaila kad ne si karta wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Medeina, kvailas klausimas gal, aš DAR nieko nenusimanau apie HCG.. Jokios tikimybės, kad per anksti daryta? Atsiprašau, jei kvailai klausiu blush2.gif Tiesiog.. Norisi griebtis šiaudo.. Na kodėl ir Tau, ir Paidukei...Taip neteisinga..
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2006 11 14, 07:37)
Medeina, kvailas klausimas gal, aš DAR nieko nenusimanau apie HCG.. Jokios tikimybės, kad per anksti daryta? Atsiprašau, jei kvailai klausiu  blush2.gif Tiesiog.. Norisi griebtis šiaudo.. Na kodėl ir Tau, ir Paidukei...Taip neteisinga..

mirksiukas.gif vakar ir aš dar turėjau vilčių mirksiukas.gif , bet šiandien sėdžiu "ant raudonos bangos" blush2.gif Nors dažniausiai esu nepataisoma optimistė, bet kartais reikia ir realiai įvertint situaciją rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeina @ 2006 11 14, 10:42)
mirksiukas.gif vakar ir aš dar turėjau vilčių mirksiukas.gif , bet šiandien sėdžiu "ant raudonos bangos" blush2.gif Nors dažniausiai esu nepataisoma optimistė, bet kartais reikia ir realiai įvertint situaciją rolleyes.gif

Ch... gyvenimeli...... tu tikrai ne primityvus...... verysad.gif

wub.gif
Atsakyti
Supratau.... angel_sadangel.gif console.gif
Atsakyti