Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai einate su vaiku į lauką?

Apklausa: Kaip dažnai einate su kūdikiu į lauką? (682 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
sveika,

mes kas diena vaikstom i lauka.kai geras oras po 3 val ,o kai vesiau ar lyja po maziau buname 1-2 val. tik ligos mus sutabdo eiti i lauka ,o taip suoliuojam bet kokiu oru,turim apsaugele nuo lietaus.kai geras oras labai, tuomet net po du kartus dienoje iseiname iki pietu ir jau vakarejant. thumbup.gif
Atsakyti
kasdien, bet kokiu oru ir stengiames ten isbuti kuo ilgiau, kad mama pailsetu, nes mazoji diena miega tik lauke lotuliukas.gif
Atsakyti
mes kasdien lauke ir beveik visą dieną...
Atsakyti
Mes daznai vaikstome, tik kartais jei oras blogas, ar reikia namuose apsitvarkyti, tai mes vaikstome balkone... blush2.gif
Atsakyti
kasdien. gyvename nuosavame namie prie miško, tai vežimo net į namus neįkeliam.
Atsakyti
Į balkoną kasdien(nestiklintas) ax.gif ,mamytei žiauriai nepatinka dargana,tai geriau tvarkausi namie blush2.gif
Atsakyti
einam kasdien ir bunam kol isalkstam oras nesvarbu nebent jau labai baisus, vasara tai istisas dienas lauke praleisdavom gyvenom sode, o dabar tai viena arba du kartus dienoj iseinam. Neinam tik kai serga arba po skiepu.
Atsakyti
Aš irgi stengiuosi kasdien po porą valandų. Mažius geriau miega pasivaikštinėjęs. Kai paaugs ir galės lakstyt, tai gal namo tik nakvot grįšim. Gal žino kas nors kokias rekomendacijas, kiek priklausytų lauke būti?
Iš ryto mažius džn būna geros nuotaikos, pažaidžia vienas, o aš mėgstu neskubėdama pavalgyt, po namus pablakutinėt, SM pasėdėt... Iš pat ryto lėkt į lauką per žiauru man būtų, o ir šalta dabar. Bet būna dienų lyg tyčia - kol išsiruoši, ima ir subjūra oras. Vieną dieną taip, antrą... Tada jau einu bet kokiu oru.
Teko skaityti, kad vasarą pabuvus saulėje bent 20 min. "įsijungia" vitamino D gamyba. Rudenį-pavasarį saulė būna per žemai.
Atsakyti
mes tai einam kiekviena diena, turim apsauga nuo lietaus tai ir lietus nebaisus ax.gif , nu bet jei jau labai baisus oras tai jau neinam. doh.gif
Atsakyti
Kai buvo geras oras,tai kiekviena diena,o dabar tai apsileidau tik 2-3 kart per savaite. doh.gif
Atsakyti
na ką, dabar jau ir aš apsileidau, tokiu oru kartais ir namuose pasėdim, bet ne ilgiau kaip vieną dieną per sąvaitę smile.gif
Atsakyti
Kai buvo geri orai, tai eidavom kas dien , o dabar vis lyja ir lyja, kita dien buna taip, kad oras lyg ir nieko, kol susiruoši- ir lyt pradeda doh.gif . Nagi per lietu vaikštiniesi, taip ir pačiai susirgt galima, ypač pas mus Klaipėdoje, kur kas antrą diena vėjai lotuliukas.gif
Atsakyti