Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai einate su vaiku į lauką?

Apklausa: Kaip dažnai einate su kūdikiu į lauką? (682 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Aš tai visą žiemą beveik kasdien į parką eidavau su ja, bet kol ji miegodavo, nes kai atsibunda iškart rėkt kad išimti iš vežimo. Tai valandą pavaikštau (kad ir pati prasimankštinčiau) ir jau skubu namo kad nespėtu pabusti hihihi.gif O kai orai atšilo, tai einam kol ji nemiega ir paleidžiu žaisti, tai namo neina ištempti po 3 val prabūnam thumbup.gif
Atsakyti
bandom eiti kiekviena diena i parka. na tik neprisiverciu eiti jei blogas oras, nes nei man tada jokio malonumo, nei maziukui... uzdedi visas apsaugas ir nei jis to gryno oro tada gauna, nei saulutes... tik nemegsta mano vaikinas apsipirkineti... pajunta, kad ne taip krato ir pradeda klykti.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2007 04 10, 17:17)
bandom eiti kiekviena diena i parka. na tik neprisiverciu eiti jei blogas oras, nes nei man tada jokio malonumo, nei maziukui... uzdedi visas apsaugas ir nei jis to gryno oro tada gauna, nei saulutes... tik nemegsta mano vaikinas apsipirkineti... pajunta, kad ne taip krato ir pradeda klykti.... verysad.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif mano irgi taippat doh.gif Tik ieini i parduotuve ir jau akys isiplecia ir beeeeeeeeee biggrin.gif tada turiu imti ant ranku,nes jokie raminimo budai tada netinka biggrin.gif
Atsakyti
Mes stengiamės išeit kiekvieną dieną (aišku jei oras geras) ir jei labai geras oras tai per dieną dukart tongue.gif
Atsakyti
einam i lauka kai geras oras... na bent jau lietaus ir dodelio vejo kai nera... g.gif
Atsakyti
mes einam į lauką kiekvieną dieną ir pabūnam kokias dvi valandas (jei geras oras) smile.gif
Atsakyti
kokios jūs mamos pavyzdingos. mano vaiks tai apdalintas tuo klausimu. nors ir turime balkoną, bet jis pirmam aukšte ir negrotuotas kol kas, tai aš bijau ją ten palikt blush2.gif o į lauką išeiti nepavyksta nes aš diplominį rašau.. bet kągi pažadu, kai nuo gegužės vidurio pasitaisysiu, nes viskas jau bus baigta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituze @ 2007 04 10, 17:25)
drinks_cheers.gif  biggrin.gif mano irgi taippat doh.gif Tik ieini i parduotuve ir jau akys isiplecia ir beeeeeeeeee biggrin.gif tada turiu imti ant ranku,nes jokie raminimo budai tada netinka biggrin.gif

Mes į lauką einame kasdien, tik per didžiausią vėtrą ar lietų - ne. Šiaip mažoji pietų miegelį priprato miegoti tik lauke. Tai kartais būna 2 val., o kartais (su pasidairymais ir miegu) išeina ir 4 val.
O parduotuvėse tai išvis kaifuoja - su visais, kas tik atkreipia dėmesį turi paflirtuoti, išsišiepti, dar kokią pakabą, būna, nukabina. Dėl to tai labai džiaugiuosi, per visus 8 mėn. dar nė karto nėra sukėlusi skandalo viešumoje thumbup.gif
Atsakyti
mes einam kiekviena diena 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi pietu miegeli leidziam lauke, kai oras geras, o kai vejuota ar lynoja sedim namie, arba imam teti ir vaziuojam su masina pasivazinet iki parduotuves
Atsakyti
Dabar kasdien. Ziema, kol buvo nesalta, 2-3 kartus per savaite, kai atsalo gal kokius 3 kartus per visa menesi buvom blush2.gif
Atsakyti
du kartus per dieną kasdien (po 2-3 val kiekvienu kartu). žiemą eidavom po vieną kartą, bet tik išsišvietė saulė ir pirmyn mirksiukas.gif
Atsakyti