Kiekviena diena butinai bunam lauke ir po ilgai.
mes irgi kas diena
,maniske ziema gime,tai buv salta,bet kaip budavo 0 ar iki -5 lauke pabudavom po valandele

Mes irgi keliauninkes
kiekviena diena laukelin.
Is Siaures miestelio triuksmo iki senamiescio, sereikiskiu nupedinam
Ir mamai tuo paciu labai gera emocine ir fizine iskrova

Neleidzia man prabalsuoti
einu zinuciu skaiciu didint:angeldown

mes kiekviena diena vaikstom arba parkeli sesely tupim jei labai karsta buna

Stengiuosi kasdien isvezti i kiema...net jei lyja lietutis,uzde
du lietaus apsaugas ant vezimo ir pirmyn...nors iki parduotuves nulekiam ir atgal...

Einam kasdien ir bunam 2 - 3 val, neiseinam tik jeigu jau laaabai negeras oras.
Mes i lauka einam kokius du tris kartus per diena ir bunam po 2-3 val.
Hmmm..kelis sykius ir po keleta valandu lauke! ohohho. Atsakykite, mamytes, tai kada spejate namucius susitvarkyti, bent mazyliui valgyti pagaminti, isskalbti, lyginti, kitus buities darbus atlikti, pacios kakzo uzkrimsti, galu gale nors kiek atsipusti???

QUOTE(izide @ 2008 07 11, 12:29)
Hmmm..kelis sykius ir po keleta valandu lauke! ohohho. Atsakykite, mamytes, tai kada spejate namucius susitvarkyti, bent mazyliui valgyti pagaminti, isskalbti, lyginti, kitus buities darbus atlikti, pacios kakzo uzkrimsti, galu gale nors kiek atsipusti??? 

Man irgi toks pats klausimas iskilo, na bet gal mamyte turi kas uz ja namu ruosos darbus padaro

QUOTE(izide @ 2008 07 11, 10:29)

tiesa sakant uz mane beveik viskas padaryta ir tai nespeju...