As maziuke i lauka vezu niu i diena tikrai po 2 kartus, arba net daugiau
zinoma bepigu man kai gyvename name tai nesunk vezima pirmin atgal tasyti. Bet visoms linkiu kiek galima dazniau iseiti i lauka nes ir mamytems vejelis grazei galvele isblasko nuo rutinos
,o maziukai geriau miega....
mes einam kasdien kai geras oras, o kartais ir kelis kartus per diena.
na, bet buna kad ir neinam jei apsiniauke, nes baisu, kad neuzlytu
na, bet buna kad ir neinam jei apsiniauke, nes baisu, kad neuzlytu
As irgi kasdien su maziuke einu, ir netgi kai lyja. Turim gera apsauga ant vezimo nuo lietaus, tai panele dar geriau miega, kai lasiukai barbena
man tai nebuna kur detis kai namie neuzmiega tenka kokius 3 kartus per diena po keles valandas vaikciot lauke
kosmaras bet jau pripratau gerai kad pirmas aukstas
kadangi gyvenu 5aukšte trupučiuką sunku, bet stengiuos kuo dažniau išeit pasivaikščiot
na mes i laukuti einame kokia apie 2-3 kartus per diena
nors ir apsiniauke,bet iseiname,kad ir trumpam,bet nors pakvepuojame grynu oru
dazniausiai leliukas lauke miega,o mamyte sau namie tvarka daro
mes irgi stengiames kasdien iseiti i lauka, net ir kai nosyte varva, tik man sudetinga kai du berniukai, abu isdyke vienas 3 metu, kitas tuoj bus 10 men ir nori be proto vaikscioti, o nelabai dar iseina
QUOTE(scholastika @ 2008 09 16, 13:23)
mes irgi stengiames kasdien iseiti i lauka, net ir kai nosyte varva, tik man sudetinga kai du berniukai, abu isdyke vienas 3 metu, kitas tuoj bus 10 men ir nori be proto vaikscioti, o nelabai dar iseina 
na tada tikrai jau sunku su tokiais pypliukais dviem
na kol pas mama buvau tai per visa diena budavova lauke
tik pavalgydavom ir nusisausindavom kambary
, o dabar kai savam kampely, tai retokai... nes sunku is 5auksto
o ir orai jau blogeja...
o mes tai lauke kasdiena bunam, dabar jau tik kokias 3 valandas
vasara tai dar pati issikrapstydavau i parka iseidavom visai dienai, o dabar jau dazniausiai balkone migdau