Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai einate su vaiku į lauką?

Apklausa: Kaip dažnai einate su kūdikiu į lauką? (682 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
As maziuke i lauka vezu niu i diena tikrai po 2 kartus, arba net daugiau smile.gif zinoma bepigu man kai gyvename name tai nesunk vezima pirmin atgal tasyti. Bet visoms linkiu kiek galima dazniau iseiti i lauka nes ir mamytems vejelis grazei galvele isblasko nuo rutinos 4u.gif ,o maziukai geriau miega.... ax.gif
Atsakyti
mes einam kasdien kai geras oras, o kartais ir kelis kartus per diena.
na, bet buna kad ir neinam jei apsiniauke, nes baisu, kad neuzlytu blush2.gif
Atsakyti
As irgi kasdien su maziuke einu, ir netgi kai lyja. Turim gera apsauga ant vezimo nuo lietaus, tai panele dar geriau miega, kai lasiukai barbena lotuliukas.gif
Atsakyti
man tai nebuna kur detis kai namie neuzmiega tenka kokius 3 kartus per diena po keles valandas vaikciot lauke doh.gif kosmaras bet jau pripratau gerai kad pirmas aukstas thumbup.gif
Atsakyti
kadangi gyvenu 5aukšte trupučiuką sunku, bet stengiuos kuo dažniau išeit pasivaikščiot ax.gif
Atsakyti
na mes i laukuti einame kokia apie 2-3 kartus per diena biggrin.gif nors ir apsiniauke,bet iseiname,kad ir trumpam,bet nors pakvepuojame grynu oru thumbup.gif dazniausiai leliukas lauke miega,o mamyte sau namie tvarka daro hihihi.gif
Atsakyti
mes irgi stengiames kasdien iseiti i lauka, net ir kai nosyte varva, tik man sudetinga kai du berniukai, abu isdyke vienas 3 metu, kitas tuoj bus 10 men ir nori be proto vaikscioti, o nelabai dar iseina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(scholastika @ 2008 09 16, 13:23)
mes irgi stengiames kasdien iseiti i lauka, net ir kai nosyte varva, tik man sudetinga kai du berniukai, abu isdyke vienas 3 metu, kitas tuoj bus 10 men ir nori be proto vaikscioti, o nelabai dar iseina  doh.gif

na tada tikrai jau sunku su tokiais pypliukais dviem hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
stengiames kasdien, bet ne visada gaunasi. Dabar turim sloga, tai jau kasdien neisim. gal kas antra tik. unsure.gif
Atsakyti
na kol pas mama buvau tai per visa diena budavova lauke lotuliukas.gif tik pavalgydavom ir nusisausindavom kambary bigsmile.gif , o dabar kai savam kampely, tai retokai... nes sunku is 5auksto blush2.gif o ir orai jau blogeja...
Atsakyti
kadangi dirbau iki mazyliui suejo 9 menesiai tai lauka eidavom kas dvi dienas pagal mano laisvas dienas nuo darbo.o dabar i lauka einam kiekviena diena, atsiemam praleista laika biggrin.gif . retai kada neiseinam, nebent oras bjaurus.
Atsakyti
o mes tai lauke kasdiena bunam, dabar jau tik kokias 3 valandas smile.gif vasara tai dar pati issikrapstydavau i parka iseidavom visai dienai, o dabar jau dazniausiai balkone migdau blush2.gif
Atsakyti