Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai einate su vaiku į lauką?

Apklausa: Kaip dažnai einate su kūdikiu į lauką? (682 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
kadangi gyvenam nuosavam name tai vasaros metu į kambarį bėgdavom tik pavalgyt ir vėl lauke tupim biggrin.gif dabar kai už lango prastėja orai tai einam 2-3kartus per dieną biggrin.gif ir pastebėjau kai pabūnam lauke mano vaikiukas geriau miega ax.gif
Atsakyti
Stengiuosi kikeviena diena iseiti ir buti kiek yra jegu ir noro.del maziukes kad kuo daugiau grynam ore pabutu.ji tik pavaziavus kokias 5min uzmerka akytes ir miega smile.gif smile.gif
user posted image
Atsakyti
Na mes tai nuo 1 iki kokio 3-4men eidavom i lauka per savaite kokius 4-5kartus, nes toks mazytis tik miega isveztas i lauka, bet stai nuo 4men prasidejo: mes tik i lauka jis pamiega koki pusvalandi ir prasideda arijos, tai kur tu su rekianciu vaiku gi nevaiksciosi, tai i lauka iseidavom vos 2-3kartus ir tai tikpo pusvalandi.Dabar mano maziuibeveik 6men tai vezumelyje pusiau sedom gali sedeti ir stebeti kas kur vyksta, tai jau ne taip pyksta ir i lauka iseinam beveik kasdien bent valandai. Tai va 4u.gif
Atsakyti
kai grazus oras i lauka einame kasdien, miega laukelyje tol kol reikia valgyti, o tai turnka apie 2-3 valandas ax.gif
Atsakyti
mano mazute tai irgi poliklinikoj sloga pasigavo verysad.gif tai iseinam kai siltesnis oras 2-3 kart per savaite, uzliulioja ja ir dar namo parnesus ilgai miega thumbup.gif .Einam visada kartu su vyru, jam irgi labai patinka vezimuka pastumdyt ir nuotrauku padaryt karts nuo karto smile.gif
Atsakyti
Einam kasdien.
Atsakyti
QUOTE(dubcike @ 2008 09 24, 15:00)
Na mes tai nuo 1 iki kokio 3-4men eidavom i lauka per savaite kokius 4-5kartus, nes toks mazytis tik miega isveztas i lauka, bet stai nuo 4men prasidejo: mes tik i lauka jis pamiega koki pusvalandi ir prasideda arijos, tai kur tu su rekianciu vaiku gi nevaiksciosi, tai i lauka iseidavom vos 2-3kartus ir tai tikpo pusvalandi.Dabar mano maziuibeveik 6men tai vezumelyje pusiau sedom gali sedeti ir stebeti kas kur vyksta, tai jau ne taip pyksta ir i lauka iseinam beveik kasdien bent valandai. Tai va  4u.gif

Pas mus tokia pati situacija verysad.gif , o dar viena savaite iki sesiu menesiu, tai tikriausiai ir mums jau tuoj bus smagiau po laukuti vazinetis thumbup.gif
Atsakyti
stengiuos iseiti kiekv diena,bet kai stiprus vejas,tai neinam.
Atsakyti
QUOTE(dubcike @ 2008 09 24, 15:00)
Na mes tai nuo 1 iki kokio 3-4men eidavom i lauka per savaite kokius 4-5kartus, nes toks mazytis tik miega isveztas i lauka, bet stai nuo 4men prasidejo: mes tik i lauka jis pamiega koki pusvalandi ir prasideda arijos, tai kur tu su rekianciu vaiku gi nevaiksciosi, tai i lauka iseidavom vos 2-3kartus ir tai tikpo pusvalandi.Dabar mano maziuibeveik 6men tai vezumelyje pusiau sedom gali sedeti ir stebeti kas kur vyksta, tai jau ne taip pyksta ir i lauka iseinam beveik kasdien bent valandai. Tai va  4u.gif

Pas mus tas pats dabar nzn kartais ir gerai miega laukia ,nu bet kartais tai biski uzmiega ir vsio brabunda ir tada jau pykti pradeda,tai irgi kiek galim kol neverkia veziojam unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidyle @ 2008 10 08, 12:53)
Pas mus tas pats dabar nzn kartais ir gerai miega laukia ,nu bet kartais tai biski uzmiega ir vsio brabunda ir tada jau pykti pradeda,tai irgi kiek galim kol neverkia veziojam unsure.gif

Stengiames eiti kiekvienadiena jei geras oras ,nelyja!
Atsakyti
mes irgi einame kiekviena diena ir stengemes pabuti 2-3 val. Tik jai lyja, tai jau neinam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brunke @ 2008 10 10, 18:11)
mes irgi einame kiekviena diena ir stengemes pabuti 2-3 val. Tik jai lyja, tai jau neinam mirksiukas.gif

mes ir einam kiekviena diena, tik neinam tada kai lija thumbup.gif
Atsakyti
kai grazus orelis 4u.gif
Atsakyti