kadangi gyvenam nuosavam name tai vasaros metu į kambarį bėgdavom tik pavalgyt ir vėl lauke tupim
dabar kai už lango prastėja orai tai einam 2-3kartus per dieną
ir pastebėjau kai pabūnam lauke mano vaikiukas geriau miega
Na mes tai nuo 1 iki kokio 3-4men eidavom i lauka per savaite kokius 4-5kartus, nes toks mazytis tik miega isveztas i lauka, bet stai nuo 4men prasidejo: mes tik i lauka jis pamiega koki pusvalandi ir prasideda arijos, tai kur tu su rekianciu vaiku gi nevaiksciosi, tai i lauka iseidavom vos 2-3kartus ir tai tikpo pusvalandi.Dabar mano maziuibeveik 6men tai vezumelyje pusiau sedom gali sedeti ir stebeti kas kur vyksta, tai jau ne taip pyksta ir i lauka iseinam beveik kasdien bent valandai. Tai va
kai grazus oras i lauka einame kasdien, miega laukelyje tol kol reikia valgyti, o tai turnka apie 2-3 valandas
mano mazute tai irgi poliklinikoj sloga pasigavo
tai iseinam kai siltesnis oras 2-3 kart per savaite, uzliulioja ja ir dar namo parnesus ilgai miega
.Einam visada kartu su vyru, jam irgi labai patinka vezimuka pastumdyt ir nuotrauku padaryt karts nuo karto
Einam kasdien.
QUOTE(dubcike @ 2008 09 24, 15:00)
Na mes tai nuo 1 iki kokio 3-4men eidavom i lauka per savaite kokius 4-5kartus, nes toks mazytis tik miega isveztas i lauka, bet stai nuo 4men prasidejo: mes tik i lauka jis pamiega koki pusvalandi ir prasideda arijos, tai kur tu su rekianciu vaiku gi nevaiksciosi, tai i lauka iseidavom vos 2-3kartus ir tai tikpo pusvalandi.Dabar mano maziuibeveik 6men tai vezumelyje pusiau sedom gali sedeti ir stebeti kas kur vyksta, tai jau ne taip pyksta ir i lauka iseinam beveik kasdien bent valandai. Tai va 
Pas mus tokia pati situacija
stengiuos iseiti kiekv diena,bet kai stiprus vejas,tai neinam.
QUOTE(dubcike @ 2008 09 24, 15:00)
Pas mus tas pats dabar nzn kartais ir gerai miega laukia ,nu bet kartais tai biski uzmiega ir vsio brabunda ir tada jau pykti pradeda,tai irgi kiek galim kol neverkia veziojam
Papildyta:
QUOTE(vaidyle @ 2008 10 08, 12:53)
Pas mus tas pats dabar nzn kartais ir gerai miega laukia ,nu bet kartais tai biski uzmiega ir vsio brabunda ir tada jau pykti pradeda,tai irgi kiek galim kol neverkia veziojam 
Stengiames eiti kiekvienadiena jei geras oras ,nelyja!
QUOTE(brunke @ 2008 10 10, 18:11)
mes irgi einame kiekviena diena ir stengemes pabuti 2-3 val. Tik jai lyja, tai jau neinam 
mes ir einam kiekviena diena, tik neinam tada kai lija
kai grazus orelis