Vasara 2 kart, dabar karta apie 2 val. Stengiames kasdien

Kai buvo visai mazyte, eidavom kasdien. Dabar guldau balkone kiekv diena, o jei grazus oras, einu ir pati "prasivedinti"

stengiamės kasdien
nors kartais ir nelabai norisi, bet juk ne dėl savęs, o dėl leliaus reikia eit. man irgi su vežimo išnešimu problema, bet dažniausiai susiderinu su tėveliu, kad išneštu nors ir vakare. pvz šiandien į lauką išėjom 19.00 val.
(aišku į mane kreivokai praeiviai žiūrėjo, bet ką padarysi...)
jei ką tai kartais ir aš pasportuoju su tuo vežimu...
stengiuosi pabūti minimum valandą ar ilgiau...

jei ką tai kartais ir aš pasportuoju su tuo vežimu...
stengiuosi pabūti minimum valandą ar ilgiau...
JEIGU TIK ORAI GERI TAI EINAM KIEKVIENA DIENA PO1,5-2VAL.O SU VEZIMO ISNESIMU NERA PROBLEMU,NES GYVENAM 1-AM AUKSTE IR BE TO PIRKOM NESUNKU PATOGU VEZIMA KAD BUTU KUO LENGVESNIS IR NEDAUG VIETOS UZIMTU.
Jei nesergam ir lauke ne audra - kasdien viena karta. Laukiu, kol atsils labiau, tada eisim ir eisim.
Su vyresneliu 2-3 kartus eidavau.

Kiekvieną dieną po 2,5-3 valandas pravaikštom. Būna retų išimčių, savaime suprantama

Nuo gimimo kasdien miega lauke po 3-5 val. Nebuvom lauke tik keletą dienų, kai buvo didelis šaltis.

QUOTE(baltagėlė @ 2009 02 18, 16:20)
Nuo gimimo kasdien miega lauke po 3-5 val. Nebuvom lauke tik keletą dienų, kai buvo didelis šaltis. 

oho kaip ilgai jusu lelius miega

mes kasdieną lauke, jei tik oras leidžia, o jis praktiškai leidžia net ir visą žiemą
taigi miegam du kartus lauke po 1,5 - 2 val. kartais ir ilgiau
nors jau ne visai mažyčiai esame.

Jei tik geras oras, tai einam kasdieną. Ir būnam apie 2val. Jei šilta - ir ilgiau. Laukiam šiltų, gražių orų, tai eisim ir eisim

Iki 10 mėn. nebuvom tik koki 10 dienų
Bet tada labai gerai vėdinu kambarius
O šiaip manau, kad grynas oras kūdikiui labai reikalingas
Vasarą prabūdavom net iki 4-5 val. lauke (tiksliau gyvendavom ten)
O žiemą įvairiai bet po valandą kiekvieną dieną , tai jau stengiamės visada išbūti