Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai einate su vaiku į lauką?

Apklausa: Kaip dažnai einate su kūdikiu į lauką? (682 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mes nuo gimimo ejom 2 kartus i lauka po 1.5-2 val, thumbup.gif kai oras susalo, tai po viena karta taip pat apie 1.5-2 val, o dabar net nezinau ka daryt, nesedi vezime nors tu ka doh.gif nori vaiksiot ir viskas. tai va paskutiniu metu iseinam i lauka 10 min pasedi vezime ir prasideda koncertai, tai ir sedi valanda pas mane ant ranku, vaiksiot negaliu leist nes labai visur slapia doh.gif tai ir laukiam kol orai susils ir nebus pliurzo lauke
Atsakyti
Aš išvedu savo dukrytę kasdien į lauką bigsmile.gif išbunam apie 2val., o jaigu neišeina iki 16val., tai jau 16val einam visada pamti brolį iš darželio, į viena pusę 20min. ir atgal 20min.,
Atsakyti
vasara istisai lauke buvom, dabar kasdien bent po valanda.Man ir paciai labai faina prasieiti, o ir vyras mano megejas.
Atsakyti
pas mus labai ivairiai.zinoma jei lauke saule tai einam.o kaip blogesni orai buna tai i savaite tik 2kartus.o kaip saulute tai beveik kiekviena diena
Atsakyti
Kas diena, jei tik labai vejuotas ir saltas oras, tai ne.
Atsakyti
Mes einam kasdien, išskyrus jei siaučia pūga ar smarkiai lyja biggrin.gif
Atsakyti
Kol buvo šaltoka tai eidavom kokius 3-4 kartus per sav, o dabar kai orai vis šiltėja, jau vaikštom kasdien ax.gif
Atsakyti
Mes lauke bunam kiekviena miela diena ax.gif dazniausiai 3-4 val. kai jau labai nesimiega, bunam po 2 val. Sia ziema buvo gal tik pora dienu kai del blogo oro visai nejome thumbup.gif
Atsakyti
jei iseina tai kiekviena diena po 1-2val
Atsakyti
Mes i laukeli iseinam daznai,jei tai galim pavadinti isejimu blush2.gif kai lyja iseinam i istiklinta balkona,kai nelyja einam i atvira biggrin.gif tai ismiega po 3-4 val. ir namuose daug darbu pasidarau ir vaikutis cia pat. kai laukelyje isdzius purvyai iseisim ir toliau,bet siuo metu mums atrodo geriausias sprendimas thumbup.gif
Atsakyti
stengiuosi išeiti kasdien po 1-2 valandas, tik labai blogas oras (lietus ar puga) privercia sedeti namie biggrin.gif
Atsakyti
Iseiname kasdien, nors valanda pabut, jei ne vejuota ir nelyja 4u.gif
Atsakyti