Einam i lauka kasdien, aisku jei nelyja ir nesninga. Stengiames lauke isbuti apie 2 val. vasara buvom lauke beveik visa diena, tik grizdavom valgyt.
Dabar aisku sunku uztaikyt kad nelytu, jau keleta kartu teko grizt namo vos izvaziavus nes pradedavo lyt, bet tokiais atvejais mazius keliauja i balkona miegot.
Kad ir dabar irgi ten parpia...
Dabar aisku sunku uztaikyt kad nelytu, jau keleta kartu teko grizt namo vos izvaziavus nes pradedavo lyt, bet tokiais atvejais mazius keliauja i balkona miegot.
Kad ir dabar irgi ten parpia...

As su suneliu vasara eidavom kasdien, kartais budavo, kad pavalgom ir vel i lauka. Cia nuosavo kiemo privalumas. Bet dabar kai diena is dienos lyja tai stengiames iseit kai nelyja, ar nors kieme pastovet po stogu. Bet buna ir taip, kad visa savaite nebunam, tai ar vejas stiprus, nes mano maziukas per dideli veja pradeda kazkaip kukcioti, tai nesinori kankinti maziuko. Kartais bunam labai pikti ir nieko nenorim tai ir niekur neinam. O dabar kai labai greit sutemsta tai reiks keist planus. Nes i lauka eidavom po pietu, o dabar reiks eit po rytinio valgymo.
QUOTE(zhemaituke @ 2006 11 12, 18:06)
As su suneliu vasara eidavom kasdien, kartais budavo, kad pavalgom ir vel i lauka. Cia nuosavo kiemo privalumas. Bet dabar kai diena is dienos lyja tai stengiames iseit kai nelyja, ar nors kieme pastovet po stogu. Bet buna ir taip, kad visa savaite nebunam, tai ar vejas stiprus, nes mano maziukas per dideli veja pradeda kazkaip kukcioti, tai nesinori kankinti maziuko. Kartais bunam labai pikti ir nieko nenorim tai ir niekur neinam. O dabar kai labai greit sutemsta tai reiks keist planus. Nes i lauka eidavom po pietu, o dabar reiks eit po rytinio valgymo.
o kodel negalima eiti sutemus???

bet aisku jei pas jus nuosavas namas tai tada jau netaip idomu maziui.

QUOTE(irmusia @ 2006 11 12, 18:38)
o kodel negalima eiti sutemus???

Man irgi atrode, kad sutemus turetu buti maziams idomu, nes daug ivairiu svieseliu, taciau manau sunui tai nepatinka

mes vaikštom pasivaikščioti kiekvieną dieną nesvarbu koks oras
na nebent sergam tai tada neinam

Mes tai kasdien miegam lauke po 2-3 val., net kai lyja ar vėjas. Galim leisti sau tą malonumą, nes gyvenam nuosavam name. Mums kaip tik problema miegot namuose, bet dabar jau po truputį pratinamės. Tai namuose pamiega kokią valandžikę, nors kartais migdau vos ne ilgiau nei miega

QUOTE(Mikasiene @ 2006 11 07, 20:09)
Aš tai pati neinu. Išstumiu vežimą į kiemą, raciją įkišu ir tada namie tvarkaus. Šiaip lelių į lauką išvedu kasdien, kartais po du kartus (nuosavo kiemo privalumai
)

Pas mane tas pats. Kai iminga palieku su racija ir apsitvarkau, pavalgau ar SM pasedziu

O einam kasdiena, nebent labai labai blogas oras

As bijau kasdien vezti, nes dabar orai nekokie, o lelyte dar tokia maza
. Bet kai lauke pabuna, miegelis buna neitiketinai saldus ir ilgas

Einam į lauką kasdien.
Mūsų mažylė soskės nereikalauja tai ir neduodam.
Bet iškilo klausimas, dabar kai tokie orai, ar bunant lauke reikėtų duoti soskę, nes buna kad išsižioja. Iki šiol lauke būdavom be soskės ir nekostim. Tad kaip Jus patartumėte duoti ar ne?
AČIŪ
Mūsų mažylė soskės nereikalauja tai ir neduodam.
Bet iškilo klausimas, dabar kai tokie orai, ar bunant lauke reikėtų duoti soskę, nes buna kad išsižioja. Iki šiol lauke būdavom be soskės ir nekostim. Tad kaip Jus patartumėte duoti ar ne?
AČIŪ
QUOTE(AVIAV @ 2006 11 14, 18:32)
Mano kadangi auga be soskes, tai neduodu, bet stengiuosi, kad lauke neverktu ir taip salto oro neprisigaudytu...