kai buvo šilta ejom kasdiena ir netrumpai būdavom, o dabar jei tik oras geresnis tai ir lekiam, o jei lyja, ar labai šalta vėjuota, tai geriau išvėdinam kambarį

Mes stengiames kasdien, nebent labai jau netinkamas oras. Buvo gal keli numuilinti atvejai, bet labai sazine grauzia, kai neiseinam, tai jei baisiai tingisi su tuo vezimuku vaikscioti, prisigalvoju, kur galima butu visiems, kartu su vyru pavaziuoti (draugai, Akropolis ir pan.)
Net geriau pasidarė, kad ne aš viena ne kasdien išeinu
Stengiuosi.... bet tai tas tai anas. Per lietų išvis beveik neinam, nes pradeda graužt apsaugą nuo lietaus. neklauskit kaip pasiekia, bet pasiekia bet kokios priemonėm . Hm, o ir nemėgsta mano vaikas laukan eiti. Nepatenkinta tokia sėdi (jei išvis sėdi
). Na, tai išeinam maždaug kas antrą dieną...

Kasdien, jei tik lietus nelyja. O jei lyja, tai balkone kokia valandzike numiega.
Jei tik orai leisdavo, tai ir eidavom, tiesa labai sunku vezima turejau, tai reikdavo pagalbos namo uzsinesti. Tada eidavom 1 karta per diena.
Paskui isigijom lengva sportini vezimuka, vaikis eme miegot tik1 karta per diena, tai eidavom i lauka ryte ir po pietu miego vakare.
Vasaras is vis lauke leisdavom, turejom smagia draugu kompanija. Dabar vaikas keliauja i darzeli, as darbe. Truksta man to buvimo lauke. Labai laukiu vasaros ir atostogu
Paskui isigijom lengva sportini vezimuka, vaikis eme miegot tik1 karta per diena, tai eidavom i lauka ryte ir po pietu miego vakare.
Vasaras is vis lauke leisdavom, turejom smagia draugu kompanija. Dabar vaikas keliauja i darzeli, as darbe. Truksta man to buvimo lauke. Labai laukiu vasaros ir atostogu

Jai netrugdo oras [lietus ar siaubingai didelis vejas] einame kasdiena
Vasara ir siaip siltu metu laiku i lauka einam net po 3 kartus po kelias valandas

Vasara ir siaip siltu metu laiku i lauka einam net po 3 kartus po kelias valandas

o mums va beda su tuo lauku, gyvenam naujame nuosavu rajonelyje, tai jau gatves (jei galima jas taip vadinti) baisios, maklyne
tai ir nelabai iseinam. Stengiuosi su masina isvaziuoti i koki parkeli, bet kasdien neprivazinesi, tai laukiu saltesniu ir sausesniu oru, kada galesim sturmuoti laukus

Kai buvo silta tai beveik kasdien nebent labai karsta O dabar tai vis retyn arba kai pati jau pasiilgstu gryno oro arba kai reik kur nulekt na 3 kart per savaite vistiek iseinam o kaip bus zima nezinau gal dar reciau
Nebent maze jau pati ismoks vaiksciot tai nereiks vezimo tampyt kaip arkliui i3a tada gal ir dazniau isleksim

Mes su vaikiuku tai tikrai kasdien einame pasivaikscioti ir praleidziame kokias tris valandas lauke - stengiuosi iseiti ryte ir vakare, kad miegelis butu saldesnis. Mano maziui labai patinka buti grymane ore
./ Gal ziema musu ritmas ir pasikeis, ka gali zinoti

Mes į lauką einam kasdien. Toks jau susiformavo riežimas ir negriaunu aš jo net savaitgaliais. Einam iki pietų porai valandų ir po pietų porai valandų. Jei neišeinam į lauką, tai mano
būna piktas ir dieną visai nemiega kambary. O kai lyja ar tingiu vaikščiot tai į balkoną išstumiu. Irgi laukas