Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai einate su vaiku į lauką?

Apklausa: Kaip dažnai einate su kūdikiu į lauką? (682 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Yanke @ 2007 01 13, 11:03)
Mums dar nera menesiuko, bet einam i lauka kasdien (i balkona), jau bunam 20 min. o gal reiketu jau ilgiau?

Mums irgi tik mėnuo,bet mes lauke būnam po 2-3 valandas,nepriklausomai nuo oro tongue.gif
Atsakyti
Na, o aš tai jau nervintis imu. Jau tris dienas tupim namie - bjaurus vėjas trukdo pasidžiaugt grynu oru. verysad.gif Bandžiau išeiti, tai vos vežimo nenupūtė. Tik į balkoną trumpam išeinam, bet leliai nelabai patinka - tuoj pradeda muistytis ir zirzėt. Jai reikia judesio. Beje, pastebėjau, kad nepabuvusi lauke jinai kur kas daugiau zirzena. Buvo įpratusi kasdien po pora val. važinėtis. Tikimės, kad netrukus orai pasitaisys ir tada kad jau mausim... : bigsmile.gif
Teisa, dar toks klausimas: ar jus dedat į vežimą po lopšiuku kokį nors papildomą pašiltinimą (čiužinuką ar pan.)?
Atsakyti
QUOTE(laurin22 @ 2007 01 12, 17:53)
O aš taip ir nenusistatau grafiko, tai į lauką einam kada mamytė turi laiko arba netingi  blush2.gif arba tėtis pasako, jei aš mažiaus į lauką neišvešiu jis tai padarys, tada tuoj susiruošiu su mažuoju  mirksiukas.gif  nes jei vyras išeis, tai pusė kaimo bobučių nučiupinės, patarimų duos kaip vaiką augint, o kokia mamytė pareikš, kad jos gražesnis ar didesnis, ar...ir t.t o mano vyras nenusileidžiantis blush2.gif ir šiaip į kokius svečius jis sumąsto užsukt, tai ir tą laiką į buvimą lauke įskaičiuoja  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

as adijaliuka pakloju po uzpakaliu
Atsakyti
mes einam kiek viena diena!!!!!!!lauke gerai mega 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes tai kasdien dtengemes i lauka iseit, ir kolkas pavyksta thumbup.gif
Atsakyti
jum gerai, o mum laukas prabanga verysad.gif pirmiausia kol aprengi klausais isteriju, kol ikocioji ji i kombinezina jau sugenda nuotaika, ir dar kad jis vezime sedetu, neeeeeee, spardosi, saukia, riaciasi lauk, o ant ranku nesioti vargiai benulaikau toki vyra verysad.gif
Atsakyti
stengiames kasdien smile.gif
Atsakyti
Mes tai einame kiekviena diena, tikslaiu lauke miegam, nepriklausomai ar lynoja ar sala siek tiek, aisku iseinu paziureti ar silta nosyte, kai buvo stiprus vejai tai nekisom nosies is namu, nebent iki masinos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dunja @ 2007 01 20, 19:21)
jum gerai, o mum laukas prabanga  verysad.gif  pirmiausia kol aprengi klausais isteriju, kol ikocioji ji i kombinezina jau sugenda nuotaika, ir dar kad jis vezime sedetu, neeeeeee, spardosi, saukia, riaciasi lauk, o ant ranku nesioti vargiai benulaikau toki vyra  verysad.gif

pas mane situacija panasi, ypac nemegsta kepures tai kol aprengiu isiklykia lauke irgi verkia soskiuko neima tai ilgai lauke ir nebunam baisu kad nepersaltu gerkles, siaip dazniausiai i balkona einam, didely turim, bet vistiek sazine grauzia kad retai iseinam i lauka nors ir ner kur veziot visur masinu daug eismas didelis sad.gif zodziu nekas..
Atsakyti
Kai tik oras neblogas, kiekvieną dieną keliaujam laukan, būnam po 2-3 val. Ir mažylei, ir man patinka. thumbup.gif O kada lietus, lijundra ar stiprus vėjas, būnam namuose, tik dažnai (3 kartus per dieną po 15 min.) vėdinu kambarius. Taip mums gydytoja patarė, tai ir klausom rekomendacijų. rolleyes.gif
Atsakyti
Siaubas, net 9 zmones atsake "Tik jei reikia kur nors nueiti, važiuoti..." Kaip taip galima doh.gif doh.gif doh.gif

mane didziausi nervai ima ir sazine neduoda ramybes, jai nenueinu i lauka, o vaiko sveikatele... Na, gal per klaida taip atsake, ar nesuprato lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiekvieną mielą dienelę išeinam į laukelį,žinoma jei oro sąlygos leidžia... smile.gif
Atsakyti