QUOTE(naitas @ 2007 01 30, 16:47)
Pirmąkart užtikau šią temą. Tiesą sakau, pribloškė rezultatai. Nemaniau, kad tiek daug leliukų auga be tikros šviesos
Mes einam kasdien, trimetukas ir kūdikėlis. Na ir kas, kad reikia brazdintis žemyn ir aukštyn su vežimėliu, o dabar dar ir rogėmis. Joks maistas nei vaistas neprilygs tyram orui. Aš tuo įsitikinus, nes matau, kaip greitai užmiega lauke leliukas

ir koks maloniai nusiplūkęs būna didysis.
Neskubek visu smerkti - kiekvienas atvejis individualus

Manoji, pavyzdziui, kol uzmiega vezimely, turi buti veziojama/supuojama, o paskui jai turi buti ramu ir nori miegoti nekratoma. Tai kai isvaziuojam i lauka, vezimui vaziuojant ji uzmiega mazdaug per 10-15 min., pamiega mazdaug pusvalandi ir po to atsibunda nuo menkiausio garso - nuo masinos pyptelejimo, nuo netoli vezimelio sulojusio suns ,pro sali praejusiu sukaujanciu vaiku ar krestelejusio per saligatvio duobe vaziuojancio vezimelio. Ir tada daryk ka nori - pradeda niurzget, muistytis, spjauna tiute laukan ir tada jau rekia. Tai ka man daryt? Vasara budavo paprasta - uzmigdziusi ja vezimely prisesdavau parkely ant suoliuko ir ramiai pora valandu skaitydavau zurnala, kol ji miegodavo. O ziema nesinori sest ant jokio suoliuko, ar stovet vienoj vietoj

Uztat man balkonas yra idealiausia iseitis - uzliuliuoju ja ir ji ramiai miega.O rajonas pas mus ramus, tik kartais koks nors pro sali begantis ir uzsimanes palot sunekas ja prizadina, bet dazniausiai mano pupa balkone ismiega po dvi valandas neatsibusdama