Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikų namus Žirmūnuose - 2

Sveikos, skaičiau apie Jūsų planuojamą kiną ir nusprendžiau įsikišti..
Aš rinkčiausi normalų kino seansą nei 10 ar 15 minučių pojūčius. Pati buvau, ėmėm visus 4 ar 3 filmukus , kuriuos ten rodė. Kai sėdi visuose gal kažkiek ir "papramogauji", bet po vieno schmoll.gif Nemanau, kad verta dėl 10 min.. sad.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
tai kada einam pas vaikucius? as jau laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aisste @ 2007 01 24, 07:22)
Sveikos mirksiukas.gif
tai kada einam pas vaikucius? as jau laukiu smile.gif

divaa turetu koki 5dieni paskambinti ir paklausti, ar tikrai gales mus priimti 01.31. zadejo parasyti kaip ir kas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2007 01 24, 08:46)
divaa turetu koki 5dieni paskambinti ir paklausti, ar tikrai gales mus priimti 01.31. zadejo parasyti kaip ir kas  4u.gif

laukiam, laukiam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2007 01 24, 07:46)
divaa turetu koki 5dieni paskambinti ir paklausti, ar tikrai gales mus priimti 01.31. zadejo parasyti kaip ir kas  4u.gif

O apie kelintą maždaug valandą eina kalba ? Po darbų ? ax.gif
Atsakyti
Manau, kad po darbo eisime, kaip ir praeita karta 18-18.30
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Skambinau direktorei - vaikai trečiadienį laisvi. Praneš mūsiškiams, kad mes ateinam cool.gif

Gero savaitgalio!

aš galiu trečiadieniui nupirkti vaišes nuo mūsų visų - tortą, sultis(mažiams) ir Pepsi(dičkiams), vaisių ir saldainių.
Sveikinsim tik Aliošą? kažkuri mama lyg tai nupirks bilietus į 4D filmą? kokia dovanos suma?
Atsakyti
Ziuriu, dauguma nerimavo del musu ejimo 3dieni, o staiga aprimo g.gif
Ar visos, kurios norejo eiti, gales ta padaryti? Niekieno planai nepasikeite? mirksiukas.gif
Tai vis delto perkam bilietus i ta filma su pribumbasais? Kas galetu apsiimti juo nupirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyrga: 29 sausio 2007 - 11:41
iš patirties tikrai nesiūlau pirkti bilietų į filmą su pribumbasais smile.gif jie tikrai nepasižymi įdomiu turiniu, o kaina tai nemaža, daug geriau į paprastą, bet įdomų filmą 4u.gif
Atsakyti
Tai gal tada perkame i paprasta COca cola Plaza, i koki nors filma....gal tikrai bus geriau g.gif

Galiu nupirkti bilietus, dar pasitarsiu su vyru i koki filma, jis pas mane filmu zinovas biggrin.gif

Tai kada tiksliai einame?
Atsakyti
QUOTE(dzoli @ 2007 01 29, 11:51)
Tai gal tada perkame i paprasta COca cola Plaza, i koki nors filma....gal tikrai bus geriau  g.gif
Galiu nupirkti bilietus, dar pasitarsiu su vyru i koki filma, jis pas mane filmu zinovas  biggrin.gif
Tai kada tiksliai einame?

Tai kaip isivaizuoju, treciadieni 18.30 4u.gif
O del bilietu... Tai siaip buna bilietai-dovanos. Cia analogiskai kaip cekis-dovana. Bent jau Akropolio kine yra g.gif Ten nenurodo, i koki kina bilietai. Tiesiog tuos bilietus-dovana issikeiti kasoje pries norima seansa. Tai va tokiu reiketu 4u.gif
Atsakyti
Aha, supratau, zinojau apie tai, bet kazkaip nepagalvojau blush2.gif
Ok, nupirksiu tokius ir tada iki treciadienio!!! As biski galiu vieluoti, nes dirbu iki 18.00 val. g.gif
Atsakyti