Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikų namus Žirmūnuose - 2

As biski buvau apsirgus, bet manau iki treciadienio galutinai issveiksiu ax.gif
Tai as irgi eisiu su drauge kaip ir anakart thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, sveikos!!!!

Turiu laaabai dideli prasyma... blush2.gif buvau apsiemusi nupirkti bilietus i kina, bet pasikeite mano planai, niekaip negaliu siandien nulekti per pietus ar po darbo... greiciausiai negalesiu ir ateiti pas vaikucius doh.gif

Gal kuri galite nupirkti bilietukus....gal kuri dirbate netoliese, ar masiniuka turi ir gali nuvaziuoti....? g.gif

Jeigu neateisiu siandien, noreciau, kad pinigelius and mano dalies irgi dalintumet, atiduociau kita karta (eisime gi uz 2-ju savaiciu, ane?) arba padaryciau pavedima kuriai i kortele, bet skaiciuokite ir ant manes prasau.

Aciu visoms ir atsiprsau uz savo neatsakinguma, bet....

Laukiu jusu laiskuciu, labai pergyvenu, kad nieks nenupirks bilietuks unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš išvažiuoju į rajonus, bet, jeigu spėsiu grįžti-galėsiu nupirkti...jeigu kuriai iš mūsų patogiau - labai prašau pasirūpinti...prie pašto prisėsiu apie 16-ą val...
Dar įdomu - kiek mūsų eina g.gif ? susirašykim...kažkaip labai tylu čia..einam gal 18.15? vaikai jau būna pavalgę?

1.divaa
Atsakyti
1. divaa
2. Spyrga

Planuoju eiti 4u.gif Tik gal vis delto susitinkam kaip seniau - 18.30 prie darzelio varteliu?
O su bilietais sunkiau... g.gif Nelabai man iseina. Bet jei neatsiras, kas gali juos nupirkti, tai galeciau pabandyti paprasyti, kad isleistu anksciau is darbo g.gif

Atsakyti
QUOTE(divaa @ 2007 01 31, 11:21)
Sveikos,

aš išvažiuoju į rajonus, bet, jeigu spėsiu grįžti-galėsiu nupirkti...jeigu kuriai iš mūsų patogiau - labai prašau pasirūpinti...prie pašto prisėsiu apie 16-ą val...
Dar įdomu - kiek mūsų eina g.gif ? susirašykim...kažkaip labai tylu čia..einam gal 18.15? vaikai jau būna pavalgę?

1.divaa

As labai noriu eiti, vaiku pasiilgau. Bet mano maze vel serga ir labai bijau, kad ta "bruda " pernesiu kitiems verysad.gif Taip ir plesausi sirdy. Bet tikriausiai si karta teks susilaikyti, kad, gero noredama, nepadaryciau der blogiau verysad.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif
mes su drauge irgi einam tai:

1.divaa
2.Spyrga
3.Aisste
4.Jurga

Tai susitinkam gal tikrai kaip anksciau 18.30 prie varteliu?

Bilietuku nupirkti tai man nelabai iseis schmoll.gif
Atsakyti
Labai durnai isejo, bet mes su drauge si karta irgi neinam verysad.gif
as jau rasiau, kad sirgau. Ir siaip jau pasveikau nuo to viruso (kur vemi, viduriuoji ir temperatura auksta), bet va ka tik paskambino vyro pusbrolis su zmona, kurie uzvakar buvo pas mus sveciuose, ir pasake kad guli abu su temperaturom irgi tas pats. Tai as dabar tada ir bijau jau eit. Dar apkresiu vaikucius unsure.gif

Tai labai atsiprasau, kad taip isejo, bet atsaukiam ejima mes si karta verysad.gif
labai tikrai gaila, jau buvau susiruosus verysad.gif
Atsakyti
Tai ar nupirks kas nors bilietukus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoli @ 2007 01 31, 16:07)
Tai ar nupirks kas nors bilietukus?  g.gif

divaa jau viska nupirko - ir bilietus, ir vaises unsure.gif gaila, kad si karta niekas negali. sveikite visos! 4u.gif
siaip gaunasi, kad si karta mes tik dviese su divaa ir eisim verysad.gif
o gal prisidetumete siek tiek pinigeliais? nes viska perkant buvo manyta, kad eis daugiau zmoniu ir bendra suma dalinta didesniam skaiciui zmoniu unsure.gif
Atsakyti
As tai BUTINAI!!!! Rasiau gi, kad skaiciuotumet ax.gif

Daiva, aciu, kad nupirkai bilietukus : 4u.gif pasistengsiu kita kartu nepavesti blush2.gif

Praneskite kiek pinigeliu busiu skolinga ir kam, padarysiu pavedima arba atiduosiu kita karta, kaip pasakysite biggrin.gif

Atsakyti
Aciu, dzoli 4u.gif
Atsakyti
Patarkite, kaip is Fabijoniskiu greiciau nuvaziuoti iki Vaiku? Gal spesiu nors trumpam prisideti g.gif

Gal kosk mikriukas tiesiai vaziuoja, ar autobusas??? As be mashinos verysad.gif
Atsakyti