Nu as pati biski su buitine technika dirbu...vienz. paziuresiu tuomet...
Sveki, gal galit pasakyti, nuo kokio maziaus yra tie vaiku namai? Nes turiu rubeliu is kuriu jau isaugome, tai noreciau atiduoti... ir koks adresas? Ar galima ten nuveti drabuzelius?
Atsakymo lauksiu i AZ nes temos neseku, tik radau, nes gyvenu antakalnyje man tai arciausiai bus zirmunuose.
Atsakymo lauksiu i AZ nes temos neseku, tik radau, nes gyvenu antakalnyje man tai arciausiai bus zirmunuose.

QUOTE(Spyrga @ 2007 02 01, 14:40)
Nemegstu zadeti, nes siuo gyvenimo etapu nesijauciu savo planu seimininke

QUOTE(la luna @ 2007 02 02, 09:01)
Nemegstu zadeti, nes siuo gyvenimo etapu nesijauciu savo planu seimininke
Tikiuosi issikapstysim iki to laiko ir galesiu ateiti. Taip norisi vaikus pamatyti.

la luna, tikiuosi pas jus bus viskas gerai

QUOTE(dzoli @ 2007 02 01, 16:01)
Nu as pati biski su buitine technika dirbu...vienz. paziuresiu tuomet...

Aš pasirūpinsiu knygute...
Divaa, ok, tada as paziuresiu, mazdaug supratau, kad tai turi buti radijukas, su ausinemis, ne playeris, ne magnetola, o radijo imtuviukas...taip?
Vasario 12 aš tikrai eisiu (nes pirmadieniais turiu kur mažiu palikt)
; o dėl praeito karto galit ir mane priskaičiuoti ( juk žadėjau eiti), tai 62 : 5 gaunasi po 12,40
Spyrga, o aš tau lygiai 10 skolinga ? ( reik susirašyt kam kiek atnešti)

Spyrga, o aš tau lygiai 10 skolinga ? ( reik susirašyt kam kiek atnešti)

Ar galės kuri nors iš einančių pasirūpinti vaišėmis?
Dzoli, ačiū, kad pasirūpinsi radijuku Alinai:bigsmile:
Dzoli, ačiū, kad pasirūpinsi radijuku Alinai:bigsmile:
QUOTE(divaa @ 2007 02 06, 17:14)
Ar galės kuri nors iš einančių pasirūpinti vaišėmis?
Siuo atveju as matau tik 2 galimybes: arba kazkuri, turinti masina, apsiimtu vienu kartu nupirkti visas vaises, arba reiketu pasiskirstyti, ka kuri nupirks

Jeigu neatsirastu tos vienos su masina, as galeciau apsiimti nupirkti tortukus

As be masinos
Tai gal taip ir padarome... as galiu dar nupirkti pvz. gerimus ir kokius mandarinus, daugiau irgi neatnesiu...vaziuosiu is karto po darbo
Daviaa, gal tu galetum pareguliuoti eisma, t.y. kam ka nupirkti? Daugiau patirties turi tame

Tai gal taip ir padarome... as galiu dar nupirkti pvz. gerimus ir kokius mandarinus, daugiau irgi neatnesiu...vaziuosiu is karto po darbo

Daviaa, gal tu galetum pareguliuoti eisma, t.y. kam ka nupirkti? Daugiau patirties turi tame

QUOTE(divaa @ 2007 02 01, 14:03)
reikės - 2-jų nelabai didelių tortų, limonado dičkiams (pirkdavau visada Just colą, 1,5l, bet, manau, nebūtinai) ir sulčių mažiukams. Dar pirkdavau saldainių - būtinai tarp jų, kad būtų čiulpiamų
ir vaisių....Bet, manau, pirksianti mama gali fantazuoti, tik atsižvelgti į einančių skaičių..o tortukų reikėtų 2-jų, nes gimtadieniai 2-jų mergaičių 

Perkeliu divoos senesne zinute, kur parasyta ko reiketu

dzoli, o tu tikra, kad pakelsi atnesti visus gerimus ir mandarinus?

va dar reiketu saldainiu....