Aš būsiu su mašina ir galiu viską supirkti ( dirbu prie Maximos), tiks parašykit kiek ir ko pirkti. Nes su kiekiais pas mane pravalas , visada nuperku per dau arba per mažai.
Žodžiu parašykit man pirkinių sąrašėlį ir biudžeto ribas
Tai super tada butu!!! Mums nereikes viska tempti rankose
Tai kaip sake Spyrga, reikia 2 nedideliu tortuku, kaip as isivaizduoju, vienas gali buti didesnis - kadangi Alina su dideliais vaikas svencia, o Aniai- gali buti ir maziukas tortukas, manau mazyliams uztenka
Tada kokiu sulciu 1 pak. mazyliams, bet pirk kokius geresnius, nesinori vaiku travinti... ir didesniems Just colos, ar kokios ten ...manau 2 but.
Saldainiu -ciulpinuku, guminukai patinka vaikuciams....didesniems gali buti vafliniu.
Dar manau kokius 2 kg mandarinu.
Kukuruzu gali dar nupirkti, bent jau mano pupa tai valgo ir valgo
Na kokiu dar pasiulymu, mergaites?
Pataisykite, jei kaz ka ne taip parasiau
Tai kaip sake Spyrga, reikia 2 nedideliu tortuku, kaip as isivaizduoju, vienas gali buti didesnis - kadangi Alina su dideliais vaikas svencia, o Aniai- gali buti ir maziukas tortukas, manau mazyliams uztenka
Tada kokiu sulciu 1 pak. mazyliams, bet pirk kokius geresnius, nesinori vaiku travinti... ir didesniems Just colos, ar kokios ten ...manau 2 but.
Saldainiu -ciulpinuku, guminukai patinka vaikuciams....didesniems gali buti vafliniu.
Sveikutes!!!
Radijuka vakar nupirkau,
nu toks visai nieko, su ausinem, maziukas, analoginis Roadstar. Firma aisku made in China, bet geresni yra brangus, netilptumem i savo biudzeta. Kainavo 26,99 Lt. Dar padare nuolaida, tai gavosi 20,00 Lt.
Murzinyte, ar supirksi maisteli, kaip Spyrga pakomentavo?
Radijuka vakar nupirkau,
QUOTE(dzoli @ 2007 02 07, 12:32)
Tai super tada butu!!! Mums nereikes viska tempti rankose
Sveikos.
Rašiau, kad reikėtų pirkti 2 tortukus ir tikrai nereikia didesnio ir mažesnio..abu iki 1kg. Svarbu, kad būtų švieži ir be alkoholio. Mažiams nereikėtų šokoladnio.
1 pakelį sulčių multivitaminų ir 1,5l JustColos. Mandarinų ir obuolių po kg.
Kelių rūšių šokoladinių saldainių po 200g ir vienos rūšies čiulpinukų 200g.
Būkit geros, nepersistenkit su pirkimais, nes kai teks eiti kitą kartą tik mudviem su Spyrga nepavešim..atsiprašau, kad pesimistiškai, bet....jeigu kažkas manot, kad reikia daugiau - galima nuo savęs...bet nepadauginkim, nes yra vaikučių be saiko jausmo, o paskui auklėtojos ir mažyliai vargsta su pilvukais
Papildyta:
QUOTE(dzoli @ 2007 02 08, 11:15)
Sveikutes!!!
Radijuka vakar nupirkau,
nu toks visai nieko, su ausinem, maziukas, analoginis Roadstar. Firma aisku made in China, bet geresni yra brangus, netilptumem i savo biudzeta. Kainavo 26,99 Lt. Dar padare nuolaida, tai gavosi 20,00 Lt.
Radijuka vakar nupirkau,
Na, gal tu ir teisi...tik mandarinu ir obuoliu jei (didesni) bus laaabai mazai po 1 kg, obuoliu iseis apie 5 vnt, mandarinu biski daugiau...bet visiems po viena tikrai neuzteks...bet kaip nupirksim, taip irgi bus gerai
Bet gal sokoladiniu saldainiu visai nereikia, arba tada maziukams nedeti...nes sokolado mazyliams tikrai nereikia.... o ir pati rasai, kad nepirkti sokoladinio torto... nu nzn. vienzodziu...
Manau, kad Murzinyte viska perskaitys, padarys savo isvadas ir nupirks taip kaip jai atrodo teisinga
Murzinyte, taip????
Kur dingai???
Bet gal sokoladiniu saldainiu visai nereikia, arba tada maziukams nedeti...nes sokolado mazyliams tikrai nereikia.... o ir pati rasai, kad nepirkti sokoladinio torto... nu nzn. vienzodziu...
Murzinyte, taip????
Paskambinau į globos namus..sutariau dėl atėjimo...pirmadienį dar kartą pasiskambinsiu, ar neserga vaikai...
Gero savaitgalio
Gero savaitgalio
Sveikos,
kelinta valanda zadat eiti? Man asmeniskai, geriau butu 18.00, nes 19.30 turesiu iseiti
Bet kuriuo atveju, vistiek atvaziuosiu. Pabusiu nors valanda, tai skaiciuokit pirkinius ir ant mano galvos.
kelinta valanda zadat eiti? Man asmeniskai, geriau butu 18.00, nes 19.30 turesiu iseiti
Mūsų vaikai sveiki
EINAM!!!! 18.30..prie globos namų - kadangi labai šalta, gal pabandom nevėluoti?
..nors man, kaip La lunai taip pat labiau tiktų 18-a val...
QUOTE(divaa @ 2007 02 12, 10:51)
Mūsų vaikai sveiki
EINAM!!!! 18.30..prie globos namų - kadangi labai šalta, gal pabandom nevėluoti?
..nors man, kaip La lunai taip pat labiau tiktų 18-a val...
as irgi einu
man labiau tiktu 18.30, nors jei labiau pasispausciau, gal speciau ir 18
Kaip dzoli, Murzinytė? ar tktų laikas na kad ir 18.10?
Sveikutės
sorry, kad dingau , bet viskas tvarkoj. Vaišės nupirktos
Ataskaita : išleista 68 litai
sultys 2,89
Just cola 2,19
saldainiai 0,386 kg 3,39
saldainiai 0,412 kg 3,29
saldainiai 0,330 kg 3,30
draže 1,58
ant pagaliuko 10 vnt. 1,90
Tortas 1,018 kg 18,82
tortas 0,822 kg 16,43
obuoliai 2,092 kg 2,91
mandarinai 1,886 kg 11,30
Tai kelintą susitinkame ? Man tinka bet kada, nes turbūt tik vaišes ir teatvešiu
tiksliai nežinau dar
sorry, kad dingau , bet viskas tvarkoj. Vaišės nupirktos
Ataskaita : išleista 68 litai
sultys 2,89
Just cola 2,19
saldainiai 0,386 kg 3,39
saldainiai 0,412 kg 3,29
saldainiai 0,330 kg 3,30
draže 1,58
ant pagaliuko 10 vnt. 1,90
Tortas 1,018 kg 18,82
tortas 0,822 kg 16,43
obuoliai 2,092 kg 2,91
mandarinai 1,886 kg 11,30
Tai kelintą susitinkame ? Man tinka bet kada, nes turbūt tik vaišes ir teatvešiu