Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikų namus Žirmūnuose - 2

Aš būsiu su mašina ir galiu viską supirkti ( dirbu prie Maximos), tiks parašykit kiek ir ko pirkti. Nes su kiekiais pas mane pravalas , visada nuperku per dau arba per mažai. biggrin.gif Žodžiu parašykit man pirkinių sąrašėlį ir biudžeto ribas 4u.gif
Atsakyti
Tai super tada butu!!! Mums nereikes viska tempti rankose biggrin.gif

Tai kaip sake Spyrga, reikia 2 nedideliu tortuku, kaip as isivaizduoju, vienas gali buti didesnis - kadangi Alina su dideliais vaikas svencia, o Aniai- gali buti ir maziukas tortukas, manau mazyliams uztenka g.gif

Tada kokiu sulciu 1 pak. mazyliams, bet pirk kokius geresnius, nesinori vaiku travinti... ir didesniems Just colos, ar kokios ten ...manau 2 but.

Saldainiu -ciulpinuku, guminukai patinka vaikuciams....didesniems gali buti vafliniu.

Dar manau kokius 2 kg mandarinu.

Kukuruzu gali dar nupirkti, bent jau mano pupa tai valgo ir valgo rolleyes.gif

Na kokiu dar pasiulymu, mergaites?

Pataisykite, jei kaz ka ne taip parasiau blush2.gif
Atsakyti
Colos gal ir vieno butelio uzteks g.gif
O kukuruzu gal nereikia... g.gif Skanu tai skanu. Bet jauciu, pribarstys ir primindys ten ju visi ant grindu doh.gif
Atsakyti
Sveikutes!!! 4u.gif

Radijuka vakar nupirkau, biggrin.gif nu toks visai nieko, su ausinem, maziukas, analoginis Roadstar. Firma aisku made in China, bet geresni yra brangus, netilptumem i savo biudzeta. Kainavo 26,99 Lt. Dar padare nuolaida, tai gavosi 20,00 Lt.

Murzinyte, ar supirksi maisteli, kaip Spyrga pakomentavo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoli @ 2007 02 07, 12:32)
Tai super tada butu!!! Mums nereikes viska tempti rankose  biggrin.gif

Tai kaip sake Spyrga, reikia 2 nedideliu tortuku, kaip as isivaizduoju, vienas gali buti didesnis - kadangi Alina su dideliais vaikas svencia, o Aniai- gali buti ir maziukas tortukas, manau mazyliams uztenka  g.gif

Tada kokiu sulciu 1 pak. mazyliams, bet pirk kokius geresnius, nesinori vaiku travinti... ir didesniems Just colos, ar kokios ten ...manau 2 but.

Saldainiu -ciulpinuku, guminukai patinka vaikuciams....didesniems gali buti vafliniu.

Dar manau kokius 2 kg mandarinu.

Kukuruzu gali dar nupirkti, bent jau mano pupa tai valgo ir valgo  rolleyes.gif
Na kokiu dar pasiulymu, mergaites?

Pataisykite, jei kaz ka ne taip parasiau  blush2.gif

Sveikos.

Rašiau, kad reikėtų pirkti 2 tortukus ir tikrai nereikia didesnio ir mažesnio..abu iki 1kg. Svarbu, kad būtų švieži ir be alkoholio. Mažiams nereikėtų šokoladnio.
1 pakelį sulčių multivitaminų ir 1,5l JustColos. Mandarinų ir obuolių po kg.
Kelių rūšių šokoladinių saldainių po 200g ir vienos rūšies čiulpinukų 200g.
Būkit geros, nepersistenkit su pirkimais, nes kai teks eiti kitą kartą tik mudviem su Spyrga nepavešim..atsiprašau, kad pesimistiškai, bet....jeigu kažkas manot, kad reikia daugiau - galima nuo savęs...bet nepadauginkim, nes yra vaikučių be saiko jausmo, o paskui auklėtojos ir mažyliai vargsta su pilvukais verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(dzoli @ 2007 02 08, 11:15)
Sveikutes!!!  4u.gif

Radijuka vakar nupirkau,  biggrin.gif  nu toks visai nieko, su ausinem, maziukas, analoginis Roadstar. Firma aisku made in China, bet geresni yra brangus, netilptumem i savo biudzeta. Kainavo 26,99 Lt. Dar padare nuolaida, tai gavosi 20,00 Lt.

Murzinyte, ar supirksi maisteli, kaip Spyrga pakomentavo?  ax.gif

thumbup.gif Ačiū
Atsakyti
Na, gal tu ir teisi...tik mandarinu ir obuoliu jei (didesni) bus laaabai mazai po 1 kg, obuoliu iseis apie 5 vnt, mandarinu biski daugiau...bet visiems po viena tikrai neuzteks...bet kaip nupirksim, taip irgi bus gerai rolleyes.gif

Bet gal sokoladiniu saldainiu visai nereikia, arba tada maziukams nedeti...nes sokolado mazyliams tikrai nereikia.... o ir pati rasai, kad nepirkti sokoladinio torto... nu nzn. vienzodziu... g.gif Manau, kad Murzinyte viska perskaitys, padarys savo isvadas ir nupirks taip kaip jai atrodo teisinga thumbup.gif

Murzinyte, taip???? drinks_cheers.gif Kur dingai???
Atsakyti
Paskambinau į globos namus..sutariau dėl atėjimo...pirmadienį dar kartą pasiskambinsiu, ar neserga vaikai...
Gero savaitgalio vacation1.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

kelinta valanda zadat eiti? Man asmeniskai, geriau butu 18.00, nes 19.30 turesiu iseiti verysad.gif Bet kuriuo atveju, vistiek atvaziuosiu. Pabusiu nors valanda, tai skaiciuokit pirkinius ir ant mano galvos.
Atsakyti
Mūsų vaikai sveiki biggrin.gif EINAM!!!! 18.30..prie globos namų - kadangi labai šalta, gal pabandom nevėluoti? ax.gif..nors man, kaip La lunai taip pat labiau tiktų 18-a val...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divaa: 12 vasario 2007 - 10:52
QUOTE(divaa @ 2007 02 12, 10:51)
Mūsų vaikai sveiki biggrin.gif EINAM!!!! 18.30..prie globos namų - kadangi labai šalta, gal pabandom nevėluoti? ax.gif..nors man, kaip La lunai taip pat labiau tiktų 18-a val...

as irgi einu 4u.gif
man labiau tiktu 18.30, nors jei labiau pasispausciau, gal speciau ir 18 g.gif
Atsakyti
Kaip dzoli, Murzinytė? ar tktų laikas na kad ir 18.10?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
sorry, kad dingau , bet viskas tvarkoj. Vaišės nupirktos mirksiukas.gif
Ataskaita : išleista 68 litai
sultys 2,89
Just cola 2,19
saldainiai 0,386 kg 3,39
saldainiai 0,412 kg 3,29
saldainiai 0,330 kg 3,30
draže 1,58
ant pagaliuko 10 vnt. 1,90
Tortas 1,018 kg 18,82
tortas 0,822 kg 16,43
obuoliai 2,092 kg 2,91
mandarinai 1,886 kg 11,30

Tai kelintą susitinkame ? Man tinka bet kada, nes turbūt tik vaišes ir teatvešiu verysad.gif tiksliai nežinau dar
Atsakyti