Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikų namus Žirmūnuose - 2

QUOTE(ziv @ 2007 03 28, 11:15)
As irgi noriu eiti, jei priimsit, eisiu kartu, paskui pasidalintume islaidas del pirkiniu.

priimsim mirksiukas.gif dar prie musu planuoja prisijungti ir mano viena drauge. todel galbut, jei kazkas nepersigalvos, si karta musu susirinks nemazas burelis - pagal dabartinius mano skaiciavimus musu jau yra septynios biggrin.gif
ziv, ar zinosi kur eiti? mes renkames 18.30 prie varteliu. tie varteliai yra palei namu tvoros kairiaja puse, jei ziuri nuo Minties gatves.
jei netycia negaletum ar veluotum, pranesk, kad nelauktumeme (as tau i az parasysiu savo mobilaus numeri). jei netycia nerastum, irgi skambink mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau, kad rasiu. Kai su vaiku pravaziuojam ta vieta, ji vis klausia, ar cia tas darzelis, kur vaikai mamu neturi?
Atsakyti
Merginos, toks klausimėlis: ar butu blogai, jei ir dukra kartu eitu?
Atsakyti
nelabai zinau, ziv g.gif
bet perkeliu tai, ka kazkada i toki vienos mamytes klausima buvo parasiusi divaa

QUOTE(divaa @ 2007 02 01, 13:30)
auklėtojos nelabai nori, kad ateitų mamos su vaikučiais (ypač labai mažais)schmoll.gif ... iš kitos pusės, globos namuose vis kuris vaikutis serga...

Atsakyti
MArgaites, o kiek gerimu reikia pirkti? Kazkaip pamirsau kiek budavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoli @ 2007 03 29, 10:10)
MArgaites, o kiek gerimu reikia pirkti?  Kazkaip pamirsau kiek budavo blush2.gif

1,5L sulčių pakelį ir 1,5l pepsi..bet girdėjau, kad daug naujų vaikučių verysad.gif , tai gal truputį daugiau reikėtų...jie dažniausiai būna pasiilgę nekasdienių produktų.
Atsakyti
Ok, supratau, ka nors sugalvosiu idomesnio ax.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif ir as prisijungiu. Gal galite paaiskinti kur tie varteliai prie kuriu renkates yra, kad nepasiklysciau unsure.gif gal ir man kazka nupirkti? 4u.gif ir dar, gal galite papasakoti kaip tie susitikimai su vaikais vyksta, gal aukletojos yra perspejusios ka galima ar ko negalima. Nes kai pirmas kartas, tai truputi nedrasu wink.gif
Atsakyti
Aqvile, as irgi pirma karta eisiu 4u.gif Varteliai yra nuo Minties gatves puses. Minties gatve eina nuo Silo tilto. Manau, nebus sunku surasti, nes pamatysi besirenkancias moteriskes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aqvile @ 2007 03 29, 10:32)
Gal galite paaiskinti kur tie varteliai prie kuriu renkates yra, kad nepasiklysciau  unsure.gif

varteliai, grubiai tariant, yra prie vaiku namu "galo". eikit pagal kairiaja tvoros puse ir rasit. ten yra masinu ivaziavimas
Atsakyti
O gal dar kas nors galit nupirkti Karoliui mašinytę? mano knygelė tekainuoja 8Lt. Bet stora- kartoninės, tikrai nesuplėšys - ilgai tarnaus:)
Atsakyti
Margaites, kas gali nupirkti masinele???? Galkas is nauju moteriskiu galite?

As vaziuoju is Salininku, dirbu iki 18 val., tad tikrai niekur nespeju uzvaziuoti ir paziureti... gal kas gali??? Barniukui tikrai bus idomu dar gauti zaisliuka.... g.gif
Atsakyti