Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikų namus Žirmūnuose - 2

QUOTE(Spyrga @ 2007 04 11, 15:09)
tai ar bus norinciu ir galinciu eiti kita savaite sveikinti Margaritos?
kur visos dingote?  unsure.gif

As noriu smile.gif bet galiu eiti tik 16diena - pirmadieni, nes nuo balandzio 17 iki 24 busiu isvykusi i paroda. Jei paaiskes, kad einate 16diena - as butinai prisijungsiu ir prisitaikysiu prie bet kokio Jusu sutarto laiko.
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2007 04 11, 16:09)
tai ar bus norinciu ir galinciu eiti kita savaite sveikinti Margaritos?
kur visos dingote?  unsure.gif

Jau sikart tai ir as eisiu smile.gif
Atsakyti
tai kada einam - 16 d. (pirmadieni) ar 18 d. (treciadieni)?
man atrodo, kad viskas krypsta link to, kad pirmadieniui galim ir nespeti susiorganizuoti g.gif
Atsakyti
Na tai va, susiskambijau su divaa. Preliminariais duomenimis einam pas vaikus balandzio 18 d. (treciadieni) 18.30 val.. divaa artimiausiu metu dar patikslins, ar vaikai tikrai ta diena netures kokio renginio. Bet turbut viskas turetu buti gerai.

Tai gal tada registruojames, kas nori ir gali eiti? Tada pasidalinsime, kas ka pirks. Kiek suprantu, Margaritai turbut dovanosime bilietus i kina g.gif

divaa sake, kad treciadieni gales eiti. as irgi butinai eisiu. dar eis mano drauge, kuri cia neprisiregistravusi.

la luna, aisste, dzoli, ziv, kaip jus sita data? ar galesite?

aqvile, nelabai mums iseina si karta susiorganizuoti balandzio 16 d. gal tuomet prie musu prisijungsi sekanti karta? o juk ir tas sekantis kartas matyt pakankamai greitai bus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyrga: 12 balandžio 2007 - 13:42
Sveikos!!! Kazkodel nagavau pranesimo is forumo apie naujas zinutes g.gif Tai tik dabar pati visdai netycia ilindau ir pamaciau, kad jau planuojame eiti...

Tiesa pasakius vakar kaip tik treciadieniui 18 d. susitariau su draugem pasimatyti... tad man kaip ir butu geriau kokia kita diena...bet jeigu visos apsispres eiti 18d. tai as bandysiu prisiderinti...
Atsakyti
balandis
Margarita - balandžio 14 d. (14 metų)
Artūras (Julijos brolis) – balandžio 24 d. (10 metų)
Džordžita – balandžio 25 d. (13 metų)

gegužė
Artūras (Margaritos brolis) – gegužės 12 d. (16 metu)

perkėliau mūsų vaikų šį pavasarį likusius gimtadienius. Ar naujokės Dianos sesutės gimtadienis ne kažkada greitai?

paskambinau į globos namus. Turi mūsų grupė naują auklėtoją, kuri sakė perduos tądien dirnačian auklėtojai, kad mes ateisim. sakė - vaikai tokiu laiku turėtų būti mastau.gif ...tai kaip ir susitarėm...ateinantį trečiadienį 18-ą d. 18.30 į Margaritos gimtadienį.
Kas ką galėtų nupirkti?
Aš pasižadu - gėrimus ir vaisius.
Dar reikėtų nupirkti -
dovaną - 2 pakvietimus į filmus (32Lt)
tortą ir saldainius.
Atsakyti
divaa, mes su drauge apsiimam nupirkti bilietus ir torta 4u.gif
kas dar jungiasi? gal apsiimtu nupirkti saldainiu?
o vienos is sesuciu gimtadienis, kiek atsimenu, kazkada geguze. lygtais geguzes 17 d. g.gif bet tiksliai neatsimenu ax.gif kai nueisim pas vaikus, galesim dar pasitikslinti.

p.s. divaa, mano pasto dezute, pasirodo, buvo perpildyta blush2.gif galejo kazkoks laiskas neateiti. bet dabar jau pratryniau.
Atsakyti
Sveikos,

treciadieni, manau, prisijungsiu.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif vis tik man iseis prisijungti, nes pasikeite mano planai. parasykite ka nupirkti wink.gif
Atsakyti
gal galetu kazkuri nupirkti saldainiu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2007 04 16, 06:49)
gal galetu kazkuri nupirkti saldainiu?  4u.gif

as galiu nupirkti saldainiu, tik gal parasykite i kokia suma turiu tilpti, kad nevirsyciau limito kaip praejusi karta wink.gif ir dar reikia pirkti tokius spalvotus zirnelius kaip praejusi karta buvo ar galima ir sokoladiniu saldainiu nupirkti? g.gif kvailokas klausimas, bet gal tiems maziukams nevisokius saldainius valgyti leidzia?
Atsakyti
QUOTE(aqvile @ 2007 04 16, 16:30)
as galiu nupirkti saldainiu, tik gal parasykite i kokia suma turiu tilpti, kad nevirsyciau limito kaip praejusi karta wink.gif ir dar reikia pirkti tokius spalvotus zirnelius kaip praejusi karta buvo ar galima ir sokoladiniu saldainiu nupirkti?  g.gif  kvailokas klausimas, bet gal tiems maziukams nevisokius saldainius valgyti leidzia?

na uz koki + - 10 lt g.gif
zirniukus labai megsta maziai. tai galima koki pakeli paimti.
o uz likusia suma mazdaug puse ciulpinuku, puse - sokoladiniu. aisku, maziai tais sokoladiniais issiteplioja doh.gif bet ka jau padarysi biggrin.gif
Atsakyti