as irgi norėčiau prisijungti, bet droviuosi......
o vdruk nemokesiu tiems vaikučiams perteikt savo šilumos...
QUOTE(awyte` @ 2006 12 04, 18:52)
Labai saunu!
QUOTE(awyte` @ 2006 12 04, 17:52)
Pirmas ejimas turbut buna pats baisiausias. Nes nezinai, ko tenai tiketis, ka ten pamatysi, kas yra kas, kaip tave priims vaikai. Bet nera taip jau baisu, kaip daugeliui atrodo.
Siaip vaikai gal ir atsargiau ziuri i naujus veidus, todel nereikia noreti, kad is karto puls bendrauti, ypac vyresni. Is pradziu turbut lengviausia bendrauti su paciais maziausiais
Sekancius kartus lankyti pasidaro smagiau, nes jau pradedi skirti vaikus, suzinai ju vardus, pamatai kuo jie skiriasi vienas nuo kito
QUOTE(marinulia @ 2006 12 04, 20:22)
Labai saunu!
Jei nieko nepasikeis eisim gruodzio 22 diena i Redos grupe,saunu jei prie musu prisijungsi
O pergyvent tikrai neverta,buk tokia kokia esi, bent as taip darau,silumos jie gaus jei nors siek tiek nuosirdziai pabendrausi

gruodžio 22 d. prisijunsiu, jei galima
Sveikutes!!!
Tai siandien susitinkame 18.30?
Dar norejau paklausti, o lankote tik Zirmunu vaiku namus, ar einate dar kitur? Paziurejau, kad vaiku namu Vilniuje yra ir daugiau
....ir kudikiu namai yra ...
ar ten eina kas nors?
Tai siandien susitinkame 18.30?
Dar norejau paklausti, o lankote tik Zirmunu vaiku namus, ar einate dar kitur? Paziurejau, kad vaiku namu Vilniuje yra ir daugiau
tai 18.30 susitinkam
tikiuosi,kad as spesiu, nes po pietu einu pas gydytoja, bet tikrai tureciau spet
tikiuosi,kad as spesiu, nes po pietu einu pas gydytoja, bet tikrai tureciau spet
QUOTE(murzinyte @ 2006 12 05, 09:05)
gruodžio 22 d. prisijunsiu, jei galima
aš su teta (jaunesne už mane
) turim įvairių lauktuvių, žaislų
Kelintą maždaug planuojate ? Į vakarą ?
Aisku kad galima,net tokiu klausimu ir negaletu buti
Vakarykštis mūsų susitikimas praėjo labai šauniai. Naujai atėjusiom supermamoms, kiek pastebėjau, puikiai sekėsi su vaikais. Net nekalbiąją Aleksandrą viena mama prisipratino
..Ačiū vioms labai labai
Sekantis ėjimas, ko gero, bus į Kalėdinę šventę - planuoja gruodžio 20d. 16.30, bet reiks tikslintis.
p.s. Spyrga, Tavęs vaikai pasigędo
Sekantis ėjimas, ko gero, bus į Kalėdinę šventę - planuoja gruodžio 20d. 16.30, bet reiks tikslintis.
QUOTE(divaa @ 2006 12 06, 19:37)
Negalejau si karta prie jusu prisijungti
Ar Grazina buvo? Kaip jai knyga? Labai stengiausi, kad jai patiktu. Bet visaip galejo buti.... Gal ne knygos ir arkliai jai dabar rupi
O kas ten per Kaledine svente? Ar cia kazkoks specialus renginys?
Siaip gruodzio 20 d. man tiktu, nes treciadienis. Tik 16.30 val siek tiek ankstoka, nes man darbas baigiasi tik 17 val....
QUOTE(divaa @ 2006 12 06, 20:37)
Vakarykštis mūsų susitikimas praėjo labai šauniai. Naujai atėjusiom supermamoms, kiek pastebėjau, puikiai sekėsi su vaikais. Net nekalbiąją Aleksandrą viena mama prisipratino
..Ačiū vioms labai labai
Susitikimas praejo tikrai labai sauniai
tik is pradziu buvo kiek keistoka, bet labai greit su vaikais susidraugavom ir buvo tikrai smagu ir mums ir jiems manau.
Gruodzio 20 d. as tai turbut galesiu eiti
QUOTE(Spyrga @ 2006 12 07, 09:14)
Negalejau si karta prie jusu prisijungti
Nors tikrai norejau eiti. Jau senokai buvau
Ar Grazina buvo? Kaip jai knyga? Labai stengiausi, kad jai patiktu. Bet visaip galejo buti.... Gal ne knygos ir arkliai jai dabar rupi
Siaip gruodzio 20 d. man tiktu, nes treciadienis. Tik 16.30 val siek tiek ankstoka, nes man darbas baigiasi tik 17 val....
Gražinai knyga labai (kiek sakė) tiko ir patiko. Išsitraukė vėl visus savo jau spėjusius apdulkėti piešinius
mamų buvo nemažai, tad aš tau dar skolinga už knygą
QUOTE(divaa @ 2006 12 07, 15:50)
Gražinai knyga labai (kiek sakė) tiko ir patiko. Išsitraukė vėl visus savo jau spėjusius apdulkėti piešinius
toms, kas dar nebuvo matę.
Smagu girdeti, kad patiko
Ir smagu girdeti, kad jusu buvo nemazai. Siaip tai mane irgi priskaiciuokit kaip ejusia