Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikų namus Žirmūnuose - 2

[quote=dzoli,2007 10 05, 12:57]
Man atrodo zianau apie koki pansionata eina kalba, tai Carito motinos ir vaiko globos namai, bet ka po to daro tos mamos neisivaizduoju.... kur jos iseina, kai vakeliui sueina 1,5 metu??? Negi i lauka taip ir isvaro??? verysad.gif

o tai ką visa gyvenimą turi rūpintis valstybė ?Manau jai pencionatas bus nemokamai, o pinigelius ji gaus tuo atveju jai kažkur mokysis. Jai tęstu studijas apmokėtu bendrabutį valstybė. Dar gautu vienkartine išmoka būstui įsigyti nuomai remontui jinai labai maža deja. Kokie 5 -6 tukstančiai. Dabar nepamenu . Tai viskas ką gali pasiūlyt valstybė.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Jei kada artimiausiu metu planuotumėte eiti į vaikų namučius prašau parašykite man į až.Mes su drauge labai norėtumėme prisidėti prie vaikučių lankymo.Labai ačiū.

4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Happymother @ 2007 10 06, 09:01)
o tai ką visa gyvenimą turi rūpintis valstybė  ?Manau jai pencionatas bus nemokamai, o pinigelius ji gaus tuo atveju jai kažkur mokysis.  Jai tęstu studijas apmokėtu bendrabutį  valstybė. Dar gautu vienkartine išmoka būstui  įsigyti nuomai remontui jinai labai maža deja. Kokie 5 -6 tukstančiai. Dabar nepamenu . Tai viskas ką gali pasiūlyt valstybė.

o dar jos yra sveikos, turi galvas ant pečių, rankas ir kojas... ax.gif Vat kad ta valstybė mokytų kaip naudotis šiais privalumais - būtų daugiau naudos. O dabar...
Atsakyti
noreciau perduoti 25 ir 26 dydzio zieminius batus vaikams. kai eisit- parasykit man az- susitarsim. 4u.gif
Atsakyti
Naujienos apie Gražina 4u.gif 4u.gif . Užvakar ji buvo iškraustyta iš vaikų globos namų. Gyvena pas vaikelio tėvą nuomuojamame bute . Lygtai vaiko tėtis susirado darbą. Tikėkimes , kad viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Happymother: 24 spalio 2007 - 13:15
sveikutes 4u.gif

lapkricio 7 d. Viktorijos gimtadienis. tai ar einam?
as kita savaite isvykstu. tureciau grizti lakricio 6 d. todel si karta nelabai galesiu padeti susiorganizuoti blush2.gif bet jei susiorganizuosit, greiciausiai prisijungsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes!

Siulau eiti lapkricio 7 d. (treciadieni), per tikraji gimtadieni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2007 10 28, 09:34)
sveikutes  4u.gif

lapkricio 7 d. Viktorijos gimtadienis. tai ar einam?
as kita savaite isvykstu. tureciau grizti lakricio 6 d. todel si karta nelabai galesiu padeti susiorganizuoti  blush2.gif bet jei susiorganizuosit, greiciausiai prisijungsiu  mirksiukas.gif

Aš - už 4u.gif

taigi, organizuojamės lapkričio 7d. į Viktorijos gimtadienį.

Kiek pamenu, jinai labai mobilaus norėjo doh.gif ...bet kažkuti iš mūsų rado kompromisą rolleyes.gif ..tik, deja, aš neprisimenu kokį ax.gif

Todėl skirstomės vėl:
Tortas;
saldainiai, vaisiai,
gėrimai,
dovana iki 30Lt.

Aš galiu nupirkti saldainius, vaisius, gėrimus.
Lieka tortas (didesnis) ir dovana.

Į globos namus skambinsiu trečiadienį -atsiklausiu, ar galėsim po savaitės ateiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divaa: 29 spalio 2007 - 15:35
Tai kad nebuvo atrodo jokio kompromis....sakem, kad pagalvotu kokia realia dovana...

Galiu as nupirkti dovana, o kiek jai metuku sueina?
Atsakyti
As galiu pasirupinti tortu 4u.gif Tik kokio dydzio - kilogramo? 1.5? ar 2?

Tik vat, kelinta valanda. Gali buti, kad treciadieni turesiu dirbti ne kaip visada iki 17 val., o iki 18 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievune: 30 spalio 2007 - 12:13
Sveikutes 4u.gif

Treciadieni 11.07 18-a val. Viktorija ir vaikai musu lauks!

Torta galima ir didesni.

O del dovanos man atrodo - jinai radijuko veliau prase g.gif ?
Atsakyti
Oj, su tais radijukais... doh.gif O kiek jai metuku sueina?

Zvakes ir fejerverka i torat nupirkau, tad nepirkit.

O kiek Viktorijai metuku sueina?
Atsakyti