Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikų namus Žirmūnuose - 2

Per pietus uzsakysiu treciadieniui 2 kg skanu torta smile.gif
Atsakyti
Nupirkau dovana ax.gif

Jeigu teko matyti ar daryti, tai tokia knygute su trafaretais ir dazais, kaip suprantu, ipakavimo neardziau.... Galima piesti ir patiems daryti tokius kaip guminius paveiksliukus - vitrazus ir klijuoti ant stiklo arba ant salytuvo ir pan.... Sake vaikams labai patinka, tik svarbu, kad kas padetu padryti vaikams. Na gal su aklyte pakalbesime ir su vyresniais vaikais :-) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoli @ 2007 11 05, 12:58)
Nupirkau dovana  ax.gif 

Jeigu teko matyti ar daryti, tai tokia knygute su trafaretais ir dazais, kaip suprantu, ipakavimo neardziau....  Galima piesti ir patiems daryti tokius kaip guminius paveiksliukus - vitrazus ir klijuoti ant stiklo arba ant salytuvo ir pan.... Sake vaikams labai patinka, tik svarbu, kad kas padetu padryti vaikams. Na gal su aklyte pakalbesime ir su vyresniais vaikais :-)  blush2.gif

Grazi dovana 4u.gif
Atsakyti
Kaip suprantu - rytoj būsim trise. 18-ą val. susitinkam kieme. Aš trečiadienį prie kompo jau nebeprisėsiu. Iki susimatymo 4u.gif

kaip supratau - viskas, ko reikia gimtadieniui yra mirksiukas.gif
ievune- tortas
Dzoli - dovana, žvakės
divaa - saldainiai, vaisiai, gėrimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divaa: 06 lapkričio 2007 - 20:37
sveikutes 4u.gif

atsiprasau, kad si karta nepadejau su organizavimu blush2.gif pasistengsiu ir as siandien prisijungti. nors dar tiksliai nezinau, ar galesiu. jei netycia 18 val neateiciau, tai specialiai manes nelaukit 4u.gif bet kokiu atveju iskaiciuokit mane dalindamos pinigelius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(divaa @ 2007 11 06, 20:34)
Kaip suprantu - rytoj būsim trise. 18-ą val. susitinkam kieme. Aš trečiadienį prie kompo jau nebeprisėsiu. Iki susimatymo 4u.gif

kaip supratau - viskas, ko reikia gimtadieniui yra mirksiukas.gif
ievune- tortas
Dzoli - dovana, žvakės
divaa - saldainiai, vaisiai, gėrimai.

Jungiuosi ir aš prie jūsų. Kaip supratau, 18 val. prie vaikų namų?
Atsakyti
Merginos, as iki 18 val dirbu, na kaip visada blush2.gif Tad ateisiu tiesiai manes nelaukite, manau busiu apie 18.30. doh.gif
Atsakyti
na vat, tortą jau pasiėmiau 4u.gif Iki vakaro, būsiu kaip ir praeitą kartą su drauge smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievune: 07 lapkričio 2007 - 13:01
Sveikos mamyte ;0

labai noreciau prisijungti prie jusu ir pradziuginti mazuosius dovanelemis bei siltu bendravimu..
Parasykite...kaip cia kas vyksta..

Is anksto dekoju.
Atsakyti
na kaip suprantu cia pastovi kompanija renkasi ir jau net pazista vaikucius nuo seniai.
siaip geri darbai uzkrecia wub.gif saunuoles jus.
praeitais metais viena mama mus paskatino pabuti kaledus seneliais vilniaus zolyno gatves kudikiu namams, tai kazkaip jau uzsikreciau. siaip metais noreciau bent jau finansiskai prisideti prie siu globos vaikuciu dovanu per sias kaledas,gal ir lankant prisijungsiu.
tai, kad jei neiseitu man uzsukti cia per didziuosius organizavimus, prasau mane kaip nors prisiminkit ir priminkit apie mano pazadus ax.gif
spyrga, tu cia reliausia primineja man gali buti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucius @ 2007 11 19, 17:34)
labai noreciau prisijungti prie jusu ir pradziuginti mazuosius dovanelemis bei siltu bendravimu..
Parasykite...kaip cia kas vyksta..

na mes tiesiog susiorganizuojam ir einam sveikinti vaiku su gimtadieniais. kiekviena apsiima kazka nupirkti mirksiukas.gif
tiesiog reikia sekti sita tema, ir jei matai, kad jau organizuojames ir ta diena gali ir nori prisideti, tiesiog pasisakyti mirksiukas.gif
tik kad sekantis gimtadienis - sausio 2 d. doh.gif todel lyg buvo kalbu, kad nueisim pas vaikus ir gruozdio menesi, kazkada pries kaledas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2007 11 21, 14:23)
na mes tiesiog susiorganizuojam ir einam sveikinti vaiku su gimtadieniais. kiekviena apsiima kazka nupirkti  mirksiukas.gif
tiesiog reikia sekti sita tema, ir jei matai, kad jau organizuojames ir ta diena gali ir nori prisideti, tiesiog pasisakyti  mirksiukas.gif
tik kad sekantis gimtadienis - sausio 2 d.  doh.gif todel lyg buvo kalbu, kad nueisim pas vaikus ir gruozdio menesi, kazkada pries kaledas  mirksiukas.gif

Butinai prisijungsiu...

Noreciau atiduoti keleta zaislu ir kt. daiktu.. kokia butu tvarka?
Atsakyti