Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryt, kai ėda rėmuo?

man labai padejo renie, tik, kad su juo negalima issiskirti, visada rankinukyje nesiotis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(daisi @ 2006 08 28, 10:32)
aš ir tabletes ryju, nes neimanoma išbuti.
Senole man sake jei labai remuo ėda tai leliukas gims plikas blink.gif  nežinau ar čia tiesa tongue.gif

nesamone lotuliukas.gif
man visa nestumo 2 puse pragrauze, bet maniske gime su juodais graziai ilgais plaukuciais, net uodega buvo plaukuota lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,o man tai labiausei padejo pienas isgerdavau per diena po litra ir daugiau,nors sako kad nesveika tiek daug bet man nieko thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As irgi piena geriu tik pajuntu,kad kyla ir pavarau pienelio,geriu pat liesiausia 0,3%.KAs tau sake ,kad daug pieno nesveika?As tustinuosi po kelis kartus per diena(kaip zinome nestuke.gif budingas viduriu uzkietijimas)ir tai tikrai del pieno,nes yra dienu kai maziau remuo eda tai ir maziau pieno isgeriu,o jei maziau pieno tai ir reciau......taip ,kad pienelis tik i nauda.Mazai riebalu(maniskis),kalcis,remuo nustoja esti ir pilveliui palengvejimas. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif PIENUKUI. wub.gif P.S.iki nestumo pieno visai negerdavau,slykstus buvo dar nuo darzelio laiku.
Atsakyti
Man tai ir remeni grauzia, bet as niekaip nedristu jokiu vaistu gert blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smail @ 2006 09 04, 21:54)
Sveikutes,o man tai labiausei padejo pienas isgerdavau per diena po litra ir daugiau,nors sako kad nesveika tiek daug bet man nieko thumbup.gif  thumbup.gif

Oman tai pienas nepadedavo schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2006 09 04, 11:44)
man labai padejo renie, tik, kad su juo negalima issiskirti, visada rankinukyje nesiotis

QUOTE(smail @ 2006 09 04, 21:54)
man tai labiausei padejo pienas

drinks_cheers.gif Pienas ir Rennie mane iki siol dar gelbsti - nors jau nestumo pati pabaiga ir turetu tas remuo aprimti, bet man dar iki siol uzeina.
Atsakyti
O kada jum dazniausiai ima grauzt emeni g.gif ?man tai nakti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zorzeta1984 @ 2006 10 08, 16:27)
O kada jum dazniausiai ima grauzt emeni g.gif ?man tai nakti. doh.gif

Man irgi nakti. Bet taip ir turi buti, juk atsigulus, ir taip i virsu sustumtas skrandis, dar labiau stumiamas, todel rugstys ir kyla.
Man gan ilgai padedavo pienas, bet dabar jau schmoll.gif Vaistu nenoriu vartoti, tai kartais neapsikentus sodos puse saukstelio su saltu vandeniu praryju. Zinau, kad gydymui toks metodas nelabai geras, bet nakciai padeda ax.gif
Atsakyti
draugė sakė gerti žalios bulvės sultis, jai labai padėdavo, bet aš neturėdavau jėgų tarkuoti , spausti , tai assmeninės patirties tuo klausimu neturiu. Gelbėjaisi šiltu pienu, bet uir tai tik trumpam padėdavo
Atsakyti
Tikrai pienas ir man padeda apmalsinti ta baisu remens griauzima...dziaugiuosi kad jis liovesi, tik kazin ar ilgam?smile.gif
Atsakyti
man ir dar pienas padeda, tikiuos ir toliau padės smile.gif
Atsakyti
Ir man taip buvo,tik man su dydziausiais skrandzio skausmais taip buvo,net iki asaru davesdavo,tai tuo metu geriau "renie".
Atsakyti