Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vaikas miega lovelėje?

Kol nesivartė iki 4 mėn. miegojo tik ant nugarytės. Eidama miegoti paguldydavau ant šono, bet po kiek laiko rasdavau vistiek ant nugarytės. Tai paskui ir miegodavo visada ant nugarytės. Man atrodo nesamonė apie užspringimą. Kartą maniškis miegodamas ant nugarytės apsivėmė. O vėmimas kaip žinia tai ne atpylimas... Ir neužspringo. Tikriausiai pasuko galvytę į šoną ar nežinau kaip ten buvo. Atpylinėdavao jis irgi daug, bet nebuvo niekada užspringės. Beje ant pilvo paguldytas iš karto verkdavo, netgi gaudauvau priekaištų kodėl kartais nemigdau ant pilvo.
Kažkur skaičiau, kad staigi kūdikių mirtis yra smegenų defekto pasekmė, kuomet kūdikis užmiršta kvėpuoti, o smegenys nestimuliuoja jo įkvėpti. Sunku pasakyti, kaip tai gali būti susiję su staigia kūdikių mirtimi. Gal gulint ant pilvo apskritai sunkiau kvėpuoti?
Kai pradėjo vartytis, miega tik ant pilvo. ir viska daro irgi ant pilvo. Naują maistelį ragauja irgi gulėdamas ant pilvo - taip mažesnė tikimybė sulaukti neigiamos reakcijos smile.gif
Atsakyti
manoji tai ant pilvo miega kaip šuniukas 4u.gif
Atsakyti
maniske, nuo tada, kai ismoko vartytis, miega tik ant pilvo. blink.gif guldyk tu ja kaip nori, o ji vietiek savo. doh.gif
Atsakyti
Kai mano sūnus pradėjo vartytis nuo nugaros ant piulvo, tai naktelės tapo sunkesnės. Keliuosi gal kokius 5 kartus apversti ant nugarytės ar šonelio, bet po kiek laiko vėl zyzia, nes gulint ant pilvo jis rankytes kažkaip prispaudžia ir jos nutirpsta. tongue.gif
Atsakyti
o aš laukiu nesulaukiu kada dukrytė ant pilvuko miegos, nes pilvuką pučia verysad.gif Todėl gydytoja nuolat klausia ar miega bent 2 val ant pilvuko. O ji nėtrupučio nemiega - kelia galvą ir viskas! Taigi jei maniškė miegotų ant pivelio labai apsidžiaugčiau. Va taip būna g.gif
Atsakyti
Mano mažiukas labai mėgo miegoti ant pilvuko (ir aš baisiai mėgstu tongue.gif ), dar ir dabar dažnai taip miega, parietęs po savim kojytes wub.gif Labai gražu man, kai prisimenu, kaip toks mažiukas atrodė gulintis ant pilvuko, tai net užsimanau leliuko mažo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
4u.gif mano abu du vaikai nuo pat pirmos dienos miegojo ant pilvo. Dukra nuo metu nustojo, o stai suneliui dabar jau 8,5 men. ir vistiek mieliausiai miega tik ant pilvo ir nei kokiu problemu ar rupesciu neturejau ne karto blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Manoji tai tik ant pilvuko ir miega...Paguldai ant nugaros, o ji iš karto apsiverčia ant pilvo, užpakalį iškiša ir parpia...Vianą kartą mano mama ją saugojo. Pareinu- Ugnė miega, o mama prie lovytės tupi. Klausiu ką ji čia daro, o jinai išsigando, kad vaikas neuždustų, tai visą laiką sėdi ir daboja... doh.gif smile.gif
Atsakyti
Mano lelius miegodavo ant nugarytės, o dabar pradėjo ant pilvuko smile.gif . Vakare paguldau į lovytę ant šonuko, tai jis pats greitai verčias ant pilvuko tongue.gif .
Atsakyti
Mano leliukas beveik 8 menesiu ir miega tik ant pilvuko, nes istisai sliauzioja po lovyte ar manieza. Bet kai kartais miega ant nugaros, tai daig ramiau ismiega ir neatsibunda. Nes miegodamas ant pilvo per sapnus ropoja lovyteje.
Atsakyti
O man taip ir neteko matyti savo maziaus miegancio ant pilviuko, jam kazkaip nepatinka...visada tik ant soniuko ir ant nugarytes, kai buvo labai mazas tai vartydavau ir ant vieno ir ant kito soniuko, kad neiskaustu, o dabar tai pats verciasi ant sono, matyt taip iprates. smile.gif
Atsakyti
Ojojoi koks basus dalykas tas SIDS blink.gif
Dar gimdymo namuose pastebėjau, kad mano mažuliui patinka miegoti ant pilvuko ir leisdavau iki šiol jam tą daryti...Kaip elgtis toliau g.gif

Atsakyti