Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vaikas miega lovelėje?

o gal yra tokiu maziuku, kurie miega tik ant pilvo, mamyciu??? butu idomu pasplepeti ta tema.... mano sunytis kazkur nuo 3 men kai pradjeo miegoti ant pilvo, taip miega ir iki siol, ir tik tai, aisku, nekalbant apie miegojima lauke vezime. jam dabar 9 men. pradejom tai be abejo mes ji huldyti ant pilvuko, nes buvo sunku su miegu jam, o ant pilvo kazkaip visai aptiko, taip ir iprato... kai kas sao, kad negerai.... dabar lyg ir noretusi kad jis miegotu ant nugarytes arba ant soniuko, bet jau taip iprato, net neiznau ar iamonam atpratnti, ir ar to reikia????
Atsakyti
aš savają užmigdau ant nugarytės, bet ji paskui atsigula taip kaip jai patogu. o patogu jai irgi ant pilvuko - kojytes po šikniuku pasikiša, va taip ir miega užpakalį iškėlus biggrin.gif kartais atsigula ir ant šoniuko.
Atsakyti
blush2.gif Mamos zurnale skaiciau,kad nakciai geriausia 2.gif migdyti ant desinio soniuko,arba ant nugarytes,bet tada butinai turi buti pakeltas ciuzinukas apie 45%kampu rolleyes.gif Tada 2.gif tikrai neuzsprings,jei kartais ir atpiltu ax.gif [COLOR=blue]
Atsakyti
Kad vaiko rankytes yra saltos dar nereiskia, kad ir vaikui yra salta, nes mazu vaiku dar nera tokia aktyvi kraujo apytaka. Kuno temperatura reikia tikrinti ant spranduko. Jei jis siltas, reiskia vaikui silta. Mano dukryte miega tik vokely, nes tai geriausias budas apsaugoti vaikia nuo staigios vaiko mirties (SIDS).
Atsakyti
pas dukrytę yra problemos su miegojimo padėtim. jau nebežinau ko griebtis cry.gif dieną, naktį miega tik ant kaldros. pakišu kad užmigtų po kaldra o ji užsiropščia ant kaldros. galvojau kad jai įsikniaubti reikia, tad padėjau pagalvytę, kuri buvo perkant komplekte patalynės. bet vis tiek ant kaldros miega. o kur pagalvė - ten kojytės. viską antraip daro. prašau patarimo, kaip man su ja kovoti cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
na mes tai visada miegam ant nugarytes, o lovyte tiesi, bet juk galvyte pasuka i sona, tai jei ir atpils tai nubegs ant pacios lovos
Atsakyti
Mano slibiniukas iki 6 mėn. miegojo tik ant nugarytės. Niekaip negalėjau jo priverti miegoti ant šonelio, o ant pilvo išvis nekentė gulėti. O dabar miega bet kaip. dažniausiai ant šonelio, pusiau ant pilvo. Labai retai ant nugaros. Mėgsta įsisprausti į pagalvę ar kaldrytę. ir dar pradėjo naktimis keliauti. Paguldau galvyte ant pagalvės, o po alandos randu ant jos kojytes.
Atsakyti
Žinai mano miegojo išsirietes galvyte užverte o nugarytė tai tilteliu. Ant šono išvis nepamiegojo. Pasirodėm pas vaiku neurologa pasirodo musu mažiukui itemti raumenis todėl taip miega.
Po 10 dienu masažo miega normaliai atsipalaidaves, ir beto judresnis pasidarė vartytis pradėjo, bandyti ropoti. biggrin.gif

O dėl kaldrytės tai mano lialius miega neapklotas, jam netinka jis tuoj prabunda. Aš nakčiai apmaunu laisva šilta pižamite su pėdutėm o kartais vokeliu ir tegu miega taip kaip jam patogu. biggrin.gif
Tik mums atrodo kad neapsiklojus nejauku miegoti o lialiukui patogiau.
Atsakyti
QUOTE(tauskalyte @ 2005 01 21, 16:19)
o gal yra tokiu maziuku, kurie miega tik ant pilvo, mamyciu??? butu idomu pasplepeti ta tema.... mano sunytis kazkur nuo 3 men kai pradjeo miegoti ant pilvo, taip miega ir iki siol, ir tik tai, aisku, nekalbant apie miegojima lauke vezime. jam dabar 9 men. pradejom tai be abejo mes ji huldyti ant pilvuko, nes buvo sunku su miegu jam, o ant pilvo kazkaip visai aptiko, taip ir iprato... kai kas sao, kad negerai.... dabar lyg ir noretusi kad jis miegotu ant nugarytes arba ant soniuko, bet jau taip iprato, net neiznau ar iamonam atpratnti, ir ar to reikia????

Maniskis kaip tik toks. Kad ir kaip bepaguldyciau, vis tiek randu gulinti ant pilvuko. Kai ismoko vartytis,pabande ir patiko smile.gif Is pradziu nerimavau, kad uzdus, bet paskui gydytojas kai pasake, kad tokio amziaus taip miegodami neuzdusta nurimau. Beje, mes ir artejam prie devinto menesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(s.saulute @ 2005 02 09, 21:10)
na mes tai visada miegam ant nugarytes, o lovyte tiesi, bet juk galvyte pasuka i sona, tai jei ir atpils tai nubegs ant pacios lovos

ir mano mazius miega tik ant nugarytes.paguldau ant soniuko,o jisai bac ir vel ant nugaros tongue.gif
Atsakyti
mes tai miegam ant abieju soneliu nuo pat gimimo,o kai jam pabosta, tai dabar jau pats atsivercia ir ant nugaros rolleyes.gif kai buvo dar tik men. tai labai jam patikdavo ir ant pilvo biggrin.gif bet dabar jau nebe,nes negali uzmigti,kai ant pilvelio,nori zaisti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurate19: 18 vasario 2005 - 15:46
Manasis nuo gimimo miegojo ant soneliu, tai vieno tai kito. Apsiversdavo ir ant nugarytes. Kai pradejo ropineti, atrado nauja miegojimo poza. Dabar daznai miega ant pilvuko ir dar lunatikuoja. Miega ant pilvelio, pakelia galva ir vos ja nulaikydamas, uzsimerkes, ropoja tongue.gif . Ropojimas pasibaigia kai atsitrenkia i lovytes krasta. Tada isikniaubia i pagalve, dar lyg bando ropot, bet galutinai nuluzta. Megsta ir ant pagalves susiraityti, nusispardo ir visas kaip ledinukas susala. Tiesiog ne visada speju suziureti ir to pasekoje dabar pas mus gyvena kosuliukas sad.gif .
Atsakyti