Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vaikas miega lovelėje?

Manoji visuomet miegodavo ant soniuku,galvyte visada uzvertusi i virsu smile.gif ,siek tiek issirietusi.Si poza gazdino,maniau,gal blogai,bet dabar metuku,miega ivairiai,o ta poza daznai pamena smile.gif
Atsakyti
Kažkada vyresnėliai, o dabar ir mažutė labiausiai mėgsta miegoti ant pilvuko smile.gif dar kartais apsiverčia ir ant šoniuko rolleyes.gif
Atsakyti
mano miega ant šoniukų ir nugarytės,niekada nebandžiau ant pilvuko guldyti,gal kada pats apsivers ant pilvuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Guldau tai ant vieno,tai ant kito sono, bet ji visada apsivercia ant nugaros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 05 22, 14:53)
Guldau tai ant vieno,tai ant kito sono, bet ji visada apsivercia ant nugaros biggrin.gif

jei vakare paguldai ant sono tai taip ir miega iki maitinimo taciau kai maitinu (o as paguldau pas save i lova 4u.gif )va tada prasideda fejerverkai ji sukiojasi aplink save muistosi jai visada labai karsta del to odejalo nebededame mirksiukas.gif ir visada stengesi padeti galvyte ant paduskos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniske nuo sesiu menesiu miega ant pilvo, taip ismiega visa nakti smile.gif Jei ant sono miegotu, tai nelabai issimiegotu.
Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2007 05 18, 19:37)
Manoji miega ant nugarytės arba ant šoniukų. Ant pilvo visai nemiega ir gulėt ant jo nelabai mėgsta.

thumbup.gif pritariu ir mano ant pilvo nei but nei miegot nemegsta doh.gif doh.gif
Atsakyti
Na o maniskis dazniausei ant nugarytes retai ant soniuko nes jai tik ant jo atsigula tuoj apsivercia ant pilvuko ir prabunda unsure.gif
Atsakyti
Mano mazyle megsta miegoti tik ant pilvuko, kaip bepaguldytum vistiek rasi ant pilvuko.
Atsakyti
o buvo taip... anglijoje pirmasias dvia savaites namuose lanko "sveikatos priziuretojas", ziuri kaip laikosi mama, kudikis... viena karteli maziukas uzmigo ant pilvuko, man ant krutines, tad taip ir i lovele paguldziau. priziuretoja atejus mane apsauke, parase kazkoki pratokola ir prigasdino, kad vaikai atpyle guledami ant pilvuko kazkaip itraukia vemaliukus i plaucius ir mirsta. persigandau ir daugiau taip neguldziau. o siaubas prasidejo kai maziukas pats pradejo vartytis. pirmosiom dienom kovojau, jis klyke atverciamas ant nugaros, vel versdavosi. kovojau dvi naktis, paskui pasidaviau. pagalvojau, kad jau ne mazas vaikas, nieko neturetu atsitikti. megsta jis ir nakti apsiversti, bet ryte keltis dar nenori, o puska lovyteje, kad apversciau, ir miega toliau.. ant nugarytes.
Atsakyti
Sveikos
Mano mazulis pirmais menesiais miegodavo ant soniuko, po to ant nugarytes, ir paskutiniu metu vis dazniau pradeda ant pilvuko. Nemanau kad tai ira blogai. bet jei vaikas noretu pirmais menesiais taip miegot tai neguldyciau. del tos pacios priezasties kur rase mamyte, anglijoj kas buvo...Sekmes
Atsakyti
manoji tai 3.5 me miegojo tik ant nugaros nes nesiojom freiko pagalve tai kitaip i r negalejom o dabar tai imokus ant sono tai taip dazniausiai ir mieg dar buna koja uzsikelia prie galvos taip ir miega ir pabandyk pajudint biggrin.gif
Atsakyti