Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vaikas miega lovelėje?

As kiek guldydavau savo pupa ant soniuku, ja po kiek laiko rasdavau gulincia ant nugaros ir galva pakreipusia i kuria nors puse. Ant pilvuko niekada neleidau miegoti, man kazkaip baisiai atrodo,na kad gali uzduzti. Jau kai ismoks pati vartytis, gales miegoti kaip tik sirdele geidzia tongue.gif
Atsakyti
Visada stengiuosi paguldyti ant soniuko,tai ant vieno tai ant kito,taip ji pratinau nuo mazumes,ir jis jau supranta kad cia ateina dede miegutis. wub.gif nors paskui jau ji randu visokiomis pozomis.Paskutinemis naktimis vis pamatau kaip miega ant pilvuko ko niekada nebuvo bigsmile.gif blink.gif
Atsakyti
mano mažius taip pat miega ant pilvuko nuo 2 mėn. smile.gif ant pilvuko jis ramiau miega. nes kai miega ant nugarytės labai dažnai prabusdinėja.
Atsakyti
QUOTE(florike @ 2006 05 15, 14:34)
Mano dukrytei greit 8 mėn ir ji labai megsta miegoti ant pilvo?Ar nieko blogo čia?Gal kieno nors vaikutis ir taip miega?

miega lygiai taip pat ir tik pamegink atverst ant nugaros schmoll.gif , vel tuoj verciasi ant pilvuko
Atsakyti
maniske is pradziu miegojo tik ant sono, po to kiek paaugo ir miegojo tik ant nugaros. po to ismoko vartytis, tai miegojo bet kaip smile.gif o dabar miega tik ant pilvuko, ir tai - sulenkusi kojas ir iskisusi uzpakaliuka biggrin.gif kai uzmiega tai istiesiu kojytes smile.gif
Atsakyti
Mano mazoji taip pat miega ant pilvuko.Migdant paguldai ant šono ir ji staigiai susisuka ant pilvuko ir va taip ramiai užmiega.Jei bandai pataisyt ant šono tai tokį koncerta sukele doh.gif Augindama vyresnėlį pati isigudrinau guldyti ant pilvuko jis taip lengviau uzmigdavo.Opaskaui pati paversdavau ant šono.Aišku kai kietai mažulė imiega paverčiu ant šono nepalieku miegot ant pilvuko.
Atsakyti
sveikutes!
noriu palkaus kaip miega jusu leliukai? nes mano klecka tai miega ant pilvuko, anksciau nerimavau,tai apversdavau ant nugarytes, bet pastebejau kad kai miega ant pilvuko ilgiau ismiega, mano mazule n\kty ismiega po 10-12 val smile.gif tfu tfu tfu smile.gif
Atsakyti
Pastaruoju metu dukrytė labai mėgsta ant pilvuko miegoti. Iš pradžių tai man kaip tai nejauku buvo, bet pastebėjau, kad ji labai gerai jaučiasi. Vienintelis dalykas, kad ji labai "varinėja" po lovą naktimis g.gif . Vienoj pusėj paguldai, o po poros valandų randi priešingoj pusėj ir dar kitam krašte lotuliukas.gif . Bet išmiega apie 12-14 val per naktį, o dieną miega tik kartą apie 2 val.
Atsakyti
QUOTE(egidan @ 2007 05 17, 07:42)
Pastaruoju metu dukrytė labai mėgsta ant pilvuko miegoti. Iš pradžių tai man kaip tai nejauku buvo, bet pastebėjau, kad ji labai gerai jaučiasi. Vienintelis dalykas, kad ji labai "varinėja" po lovą naktimis  g.gif . Vienoj pusėj paguldai, o po poros valandų randi priešingoj pusėj ir dar kitam krašte  lotuliukas.gif . Bet išmiega apie 12-14 val per naktį, o dieną miega tik kartą apie 2 val.

drinks_cheers.gif lygiai taip pat ir mūsiškė miega biggrin.gif
Atsakyti
Oho bigsmile.gif o aš labai bijau ant pilvo guldyt miegot, kažkaip nejauku man tada unsure.gif Mano dukrytė miega tik ant šono ir ant vieno, ir ant kito, ir miegsta ant nugaros miegoti rankas į viršų užkelus smile.gif Kažkaip atrodo ant pilvo ir neužmigtų, jei ir apsnudusią guldau tai vis galvą kelia ir atsibunda tada doh.gif kaip jūs ant ilvo migdote? Jei miegančią būčiau pavertus atsibustų ji iškart rolleyes.gif
Atsakyti
mano zuikis kai uzmiega tai po to tik apsivercia ant sono, biski paguli ir viskas, apsivercia ant pilvuko ir iki ryto 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
O gal tada mano irgi bando vis apsiverst ant pilvo g.gif nes kartais kai miega galvą sukinėja į lovos pusę lyg bandytų ant pilvo atsigult, o aš nesuprantu doh.gif Bet kad tik porą kartų naktį buvo kad apsiverčia ant pilvo galvą besukiodama ir iškart atsibunda doh.gif
Atsakyti