Maniškis kai išmoko vartytis tai pats atsigula taip kaip jis nori. Juk manęs nakti irgi nieks nevarto net jei ir kaldrą ant galvos užsimaunu
. Taip kad manau kiekvienas miega taip kaip jam patogu

QUOTE(virguliuke @ 2007 09 08, 11:31)
Man irgi iš pradžių buvo baisu, kai pamačiau, kad dukra miegodama atsiverčia nuo nugaros ant pilvo (specialiai ant pilvo juk neguldydavau), vis apversdavau, bet kas iš to apvertinėjimo, jei vis tiek atsiverčia atgal. Negali juk visą naktį budėti ir apvertinėt, pririšti juk irgi nepririšiu. Matyt, tikrai vaikui taip patogiau. O uždusti neturėtų, juk miega ant kieto čiužinio ir be pagalvės, ir galva pasukta į šoną.
O bijodavau dėl staigios kūdikių mirties sindromo, nes pagal kai kuriuos tyrimus, guldymas ant pilvo (ypač ant minkšto paviršiaus) didina riziką. Tai ir neguldydavau ant pilvo. Bet dabar, kai dukra vartosi kaip nori, ką aš galiu padaryti? Tai nebesuku galvos ir tikiu, kad viskas bus gerai

Dėl gulėjimo ant pilvo turėjome problemos tik lauke.Miegoti lauke vežimėlyje irgi norėdavo ant pilvo bet būdavo labai nepatogu,verkdavo ir nervuodavosi.Tai gi miegodavome namuose.Ar jums taip nebuvo?
guldyt ant pilvuko nebepavojinga tik tada kai vaikas jau laisvai vartosi
mano mazule tai sugalvojo kaip demesi atkreipt, apsivercia nat pilvo ir rekia, mol atversk, nors pati moka...
nes zino, kad jei siaip zirs, niekas demesio nekreips..

Is pradziu kai tik ismoko miegoti ant pivuko, apversdavau. Maniau, kad jam nepatogu, bet po keliu klykimu supratau, kad vaikui taip miegoti patinka. dabar tik taip ir miega.
Mano dukryte tai vezime nemoka apsiversti, mazai vietos
Siaip ji labai megsta vartytis, neguli ant nugaros, is karto apsivercia, ir nakti kai prabunda, apsivercia ant pilvo ir nemoka atgal apsiverst, tai ir uzmiega taip...

Kai tik pradėjo vartytis aš irgi bandžiau atvertinėti
jei tą bandyčiau daryti dabar, tai ne tai kad nespėčiau vartyti, bet tik tą ir veiktume visą naktį. Kartais apklotą prigula versdamasi ir aš bandydama apklostyti ir traukdama jį iš po dukrytės ją pamažu atverčiu, tai ji net nelaukia kol apklostysiu ir mikliai atsigula taip kaip jai patogiau. Beje, mūsiškė taip pat dažnai miega klūpodama. Ir nieko čia nepadarysi, tuo labiau, kad abu tėvai taip miega 
Neklūpodami, bet ant pilvo

Neklūpodami, bet ant pilvo

Jei manasis uzmiega ant pilvo diena, tai neapverciu, bet jei uzmiega naktiniam miegui ant pilvo, tai po 1 - 2 val. apverciu.
Maniske miegodavo,kazkur iki 6 men ant nugaros,paskui pradejo apsivers ant pilvo,tai as bijodama ja vis atversdavau.Kai buvom pas gydytoja,tai ji mane tada ir nuramino,kad tegu miega kaip nori,pavoginga miegot ant pilvo tik iki triju menesiu,kai dar to reflekso neturi.Tai dabar pats maloniausias miegas ant pilvo.
maniskis viena nakty apsiverte ant pilvuko, lb issigandau kai isgirdau kaip jis sunkiai kviepuoja, veiduka atsukes y ciuzinuka buvo,nepajege net pasukt y sona. tai ka tokiu atveju daryt? dabar migdau vezimely, ten nera tiek vietos kad vartytusi, o ryte apie 6 kai pabunda valgyt paguldau y lovyte, tai iskart ant sono apsivercia. ka patartumet daryt?
o as apverciu jai miega ant pilvo ypac nakti,nes jis atgal kazkodel neatsivercia

Mano sunelis irgi miega ant pilvuko,tik apverciu,jis tik sast-ir vel ant pilvo.Tai nusprendziau nebevartyt,vistiek atsiguls kaip jam patogiau.Be to paguldau i viena puse,o jis kaip katinas,nusisuka i kita,randu visai kitam lovos gale.O mergyte nesivarto,guli ant nugaros.Tik taip graziai ant soniuko atsigula..