Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vaikas miega lovelėje?

QUOTE(Aurelija_ @ 2007 10 25, 20:09)
mano mazyle irgi miega ant nugarytes rankytes atmetus ax.gif

mano irgi taip miega, dar rankas placiai i virsu.
daktare pamacius sako, tai pozymis, kad vaikas sveikas. smile.gif nezinau taisybe ar ne
Atsakyti
Mes uzmiegame ant soniuko susisuke i kamuoliuka, rankyte po galvyte pasideje, o po to atsivercia ant nugarytes, rankytes placiai wub.gif
Atsakyti
ant pilvuko nepavojinga miegoti, tik iki 3 men. nepatariama, nes manoma, kad tai susiije su kudikiu staigios mirties sindromu.
Atsakyti
is pradziu atversdavau ant nugaros, bet tuoj pat vel apsiversdavo ant pilvuko. pagalvojau lai miega kaip jam patogu.
Atsakyti
mes uzmiegam ant soniuko, o nakti ant pilvuko apsivercia smile.gif
Atsakyti
mano mazoji nuo puses metuku pradejo miegot ant pilvuko ispradziu baimenausi bet paskui apsiraminau reiskia jai taip patogu smile.gif
Atsakyti
paguldau ant šoniuko, bet jis įsipatogina, kaip jam geriau-pakui randu ant nugarytės
Atsakyti
Manoji maziuke nuo pusantro menesio miega ant pilvuko.Bet leidziu tik diena nakciai taippalikt baisu.Ir vakare jei reik migdyti tai greiciau gaunasi kai ant savo krutines paguldau pasupu ir 10-15 min ir vaikiukio ner smile.gif

user posted image
Atsakyti
nemiegamanomergiote ant pilvuko,ant nugarytes ar ba soniuko
Atsakyti
QUOTE(florike @ 2006 05 15, 11:34)
Mano dukrytei greit 8 mėn ir ji labai megsta miegoti ant pilvo?Ar nieko blogo čia?Gal kieno nors vaikutis ir taip miega?

Tikrai nieko blogo kad tavo mazoji miega ant pilvuko ax.gif ,nes mano kai buvo tiek laiko kai tavo taip pat labai mego miegoti ant pilvuko iki kokiu 1.3metuku,o dabar miega ant nugarytes arba soniuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek žinau, naujagimiams pavojinga miegoti, kad neuždustų. O vyresni patys pasirenka, kaip jiems geriau. Maniškio irgi dabar mėgstamiausia ''poza'': kaip nori guldyk, vistiek ant pilvo apsivers tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gvineja: 14 lapkričio 2007 - 10:45
mano maziuka irgi miega ant pilvelio,nes kankina pilvo diegliai,tai jam padeda,bet kaip stipriai laiko galvute pakeles,kaip guli ant pilvelio bigsmile.gif
Atsakyti