Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vaikas miega lovelėje?

QUOTE(Isabelle @ 2004 04 22, 20:28)
tik nesupranti kodel guldimas ant pilvuko yra netiketos kudikiu mirties priezastis.......daktaru asociasija atliko bandymus ir isiaiskino kad guldymas ant nugaros sumazina netiketos kudikiu mirties galimybes dvigubai....

nu i domu pasidare....uzsienyje daktarai grieztai draudzia vaikus migdyti ant pilvuko...ypac nakti......nes tipo gulejimas ant pilvo didina rizika netiketos kudikiu mirties......ant soniuko irgi nerekomendauoja nes tipo nuo soniuko gali kudikis nuvirsti ant pilvuko.......

o lietuvoje matai daktarai atvirksciai rekomenduoja vaikus guldyti ant soniuko.....

nu nezinau...pasimeciau.. g.gif

o su atpilimu ir uzspringimu gulint ant nugaros.......tipo daktarai issiaiskino kad vaikas miegodamas ant nugaros uzsprikti niekaip negali.....

ai vienu zodziu tie daktarai mane nervina.....praeis keli metai ir vel istirs ka nors naujo......o po keleriu metu paneigs tai ka istyre.......taip dazniausiai buna.... mad.gif

Tu cia teisi: dakterai vis naujo prisigalvoja....manyciau-kaip patogiau taip ir daryt.Va,maniske,kad lengviau uzmigtu nuo 1 men. gulgziau ant pilvuko -visa nakti ismiegodavo!
Dabar jau didesne,tai ant nugarytes.nes paguldyta ant sono,atsivercia.
Ant pilvuko-logiskai-sveika,ne taip skauda pilvuka,iki 3 men. ypac
Atsakyti
maniske yra 1.1men vakar pabandziau paguldyti ant pilvo miegoti, tai lyg ir neblogai miega, maziau blaskosi.o taip jei ant nugaros guli nepamiega.seip galvyte jau pasukineja i sonus,bet dar vistiek baisu kad nepadustu.tai vis priziuriu.
Atsakyti
man visalaik buvo baisu kai sunelis ant pilvo guledavo,guldydavau ant sono ir apkamsydavau,kad tik neapsiverstu,nuo 3men.ismiegodavo visa nakti,o kazkur nuo 6men.pradejo ant pilvo miegot,bet dar iki siol vis atsikeliu jo paziuret,baime jauciu vis 4u.gif
Atsakyti
as tai bijau guldyti ant pilvuko unsure.gif
Atsakyti
Mano dukryte visada uzmiega ant nugarytes,rankytes iskelus i virsu.Diena butinai turi tureti ka nors rankytej, priglaust prie veiduko.Tam mes turim specialu meskiuka.Toki svelnuti,silkini. thumbup.gif
Atsakyti
mano mergyte mieliau isitaiso ant mano krutines prisiglaudus pilvuka, tada kai kietai uzmiega perkeliu i lovyte ant nugaros, bet staiga nubunda ir vel placiom akytem ziuri i pasauli. dazniausiai miegam ant manes, ant krutines,kaip reikia ipratinti miegot ant nugarytes savo lovelej be verksmu ir ramiai??
Atsakyti
mano sunelis uzmiega pats su buteliuku rankoje ir ant nugarytes,kai imiega pasisuka ant sono ir taip kokias pora val biggrin.gif na o paskui prasideda visi linksmumai,nes miegoimo pozas pradeda keisti kas 10min. doh.gif tai jis ant soniuko atsigula,tai kniupscias uzpakaliuka isrietes galvele ant sono,tai ant gagalves kojos o galva koju vietoje,tai kiek as vargstu per nakti budedama ir saugodama jo miega smile.gif
Atsakyti
nu musiskis tai megejas veiduka i apsaugeles sukisti.persilenkia kaip klaustukas ir miega g.gif o dabar isviso isigudrino ant pagalves savo susiraityti,kojas pro grotas iskisa ir miega skersai tongue.gif nakti nuo didelio vartymosi miegmaisiukas sulaiko,nes kitaip tai ir suktusi vilkeliu rolleyes.gif
Atsakyti
Dažniausiai ant šono, kai pradeda niurzgėti, apverčiu ant kito. Kartais versk ant šono, kiek nori - gulasi ant nugaros biggrin.gif
Atsakyti
Visada miegodavo ant nugarytes kaip ismoko vartytis - pats apsivercia ant soniuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linute22 @ 2008 03 07, 00:07)
mano mergyte mieliau isitaiso ant mano krutines prisiglaudus pilvuka, tada kai kietai uzmiega perkeliu i lovyte ant nugaros, bet staiga nubunda ir vel placiom akytem ziuri i pasauli. dazniausiai miegam ant manes, ant krutines,kaip reikia ipratinti miegot ant nugarytes savo lovelej be verksmu ir ramiai??

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Gera prisiminti tą laiką kai mažiukas pirmą mėn miegojo man ant krūtinės wub.gif wub.gif Visi sakė, io ,prisipratinsi sau ant galvos,bet ėmėm miegoti paskui su manim lovoje iki 6mėn,o dabar miega kuo gražiausiai savo lovytėje,neseniai ėmė apsiversti ant pilvuko,tai taip gražu žiūrėti kaip miega wub.gif
Atsakyti

mano vaikeliu 1 mėn. ir labai blogai miega, pamaitinus užmiega 15 min, ir prabusta verkdamas, gal galit ka parti kad vaikas mieguotu blush2.gif
Atsakyti