Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vaikas miega lovelėje?

Oi mamulkos, paskaičiau ir išsigandau unsure.gif
Mano zuikis irgi miega ant pilvo jau senokai, bet aš kai tik prabundu tai guldau vėl ant šono, bet tai neilgam ax.gif .Dabar galvoju, kad ir aš pati nėštumo pradžioje ilgai ant pilvo miegojau g.gif .Mano mažylis ir taip labai vartosi naktį iš vieno lovytės galo į kitą, tai nežinau ar gerai.Jis pamiegojęs atsisėda ir tada griūna į kitą pusę.O ir užmiega jis apsikabinęs kaldrytės kampą ir į jį įsikniaubęs smile.gif
Papildyta:
Mylimuke, aš biški ne į temą ax.gif , labai gražus avataras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabred @ 2008 01 15, 13:39)
Oi mamulkos, paskaičiau ir išsigandau unsure.gif
Mano zuikis irgi miega ant pilvo jau senokai, bet aš kai tik prabundu tai guldau vėl ant šono, bet tai neilgam ax.gif .Dabar galvoju, kad ir aš pati nėštumo pradžioje ilgai ant pilvo miegojau g.gif .Mano mažylis ir taip labai vartosi naktį iš vieno lovytės galo į kitą, tai nežinau ar gerai.Jis pamiegojęs atsisėda ir tada griūna į kitą pusę.O ir užmiega jis apsikabinęs kaldrytės kampą ir į jį įsikniaubęs smile.gif
Papildyta:

issigasti nera ko, 99,99% vaiku tokio amziaus miega ant pilvo bent retkarciais. mano irgi kitaip ir nezumiega. o jei uzsitraukia kaldra ant saves, tai tiesog paskui reiktu gal siek tiek atitraukt, kad mamytei ant dushios ramiau butu...

liga tikrai labai reta, niekas 100% nezino, del ko taip atsitinka. beveik uztikrintai jau zinoma, kad gali buti paveldeta genais- kai nera kuo kvepuoti, sveikas kudikis turi atsibusti ir verkti, o tiems, kuriems taip atsitinka, kazkodel neprabunda. manoma, kad organizme nesuveikia tas savisaugos mechanizmas, kuris turetu (nepamenu, kokios ten medziagos ar hormonu trukumas...) kazkas net svarste visiems kudikiams daryti tokius tyrimus, bet aisku, kol kas ideja dar utopishka...
Atsakyti
QUOTE(Gabred @ 2008 01 15, 13:39)

Dėkui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gugutele @ 2008 01 14, 18:03)
viena drauge mane prigasdino kad vaikuciui negalima miegoti ant pilvo. mano mazylei kai suejo 9 men ji istisai miega ant pilvo. tipo kad vaikuti gali istikti staigi mirtis nes iki metu negalima leisti ant pilvo miegoti, kazkoks ten sindromas yra. tik dabar nezinau ar ji nusisnekejo ar yra cia tiesos

maniskei toks miegojimo budas prasidejo 5 men, tik ant pilvo miegojo, istisa nakti, apversdavau, jei verklent pradedavo, po keliu min vel ji ant pilvuko miega bigsmile.gif tai truko kokias 3 sav, dabar jau labiau ant sonuko miego, bet buna, kad per miegus atsiduria ir ant pilvelio 4u.gif Esu isitikinus, kaip leliukui patogiau, taip jis ir miega mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 01 14, 18:15)
- tiksliau niekas nenustatė, kad būtų kokia nors liga, todėl diagnozuoja SKMS...  verysad.gif  verysad.gif

Ir mūsų mergytei tą patį diagnozavo....

O ta medžiaga, kurios manoma trūksta, kad vaikiukas pamiršta kvėpuoti, yra seratoninas. Bet tai irgi tik prielaida. Tai reti atvejai ir man manymu mažiausiai priklauso nuo to, kad vaikiukas miega ant pilvuko ( kitam taip miegoti yra patogiausia, nes neskauda pilvelio, dujos lengviau pasišalina). SKMS dažniausiai nustatoma neišnešiotukams, rūkančių tėvų vaikams, tamsiaodžiams, didesnis procentas tarp berniukų, ir gimusių šaltuoju metų laiku ( rugsėjį-gruodį). Mūsų atveju atitiko tik vienas faktorius - gimėm rugsėjį. Bet tai idiotizmas tuo tikėti, prie ko čia tas mėnuo. Ir miegojo ant nugarytės, ir neper karšta, ir išnešiota, ir baltaodė, ir abu su vyru nerūkantys.....
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 01 17, 16:55)
Ir mūsų mergytei tą patį diagnozavo....

O ta medžiaga, kurios manoma trūksta, kad vaikiukas pamiršta kvėpuoti, yra seratoninas. Bet tai irgi tik prielaida. Tai reti atvejai ir man manymu mažiausiai priklauso nuo to, kad vaikiukas miega ant pilvuko ( kitam taip miegoti yra patogiausia, nes neskauda pilvelio, dujos lengviau pasišalina). SKMS dažniausiai nustatoma neišnešiotukams, rūkančių tėvų vaikams, tamsiaodžiams, didesnis procentas tarp berniukų, ir gimusių šaltuoju metų laiku ( rugsėjį-gruodį).  Mūsų atveju atitiko tik vienas faktorius - gimėm rugsėjį. Bet tai idiotizmas tuo tikėti, prie ko čia tas mėnuo. Ir miegojo ant nugarytės, ir neper karšta, ir išnešiota, ir baltaodė, ir abu su vyru nerūkantys.....

didele uzuojata, mes skaudziai isgyvenam savo mazojo draugo toki staigu netekima; net negaliu isivaizduoti, kiek daug stiprybes reikia mamytei, taip staiga praradusiai sveika vaikuti. tiesiog belieka tiketi, kad jis iskeliavo i geresni pasauli, angelu sali...

o siaip tu teisi - del gimimo menesio turbut cia niekuo jie deti, tiesiog maziukams dazniau taip nutinka, jie dazniau gali buti per siltai uzkloti per ziema, nenusispardo.

musu draugams vienintelis sutapes faktorius buvo - miegojo ant pilvuko, o ir amzius jau beveik metukai, tikimybe visiskai menka. niekaip nenuspesi, kam gali toks dalykas nutikt...
Atsakyti
Pries uzmigdama dukryte visada daug vartosi,kol randa savo megstamiausia poza mieguciui - ant pilvuko,uzpakaliukas pakeltas,o tada jau pucia smile.gif ,tik gaila,kad ne visada ramiai unsure.gif
Atsakyti
Na, mano irgi susigalvojo ant pilvo miegot smile.gif
Atsakyti
Mes nuo pat gimimo miegam ant nugarytės (paskaitėm apie tą staigios mirties sindromą...). O kaip paaugo mano lelius, tai ant šoniukų pasivarto. Bet ant pilvuko tai niekad nemiega. smile.gif
Atsakyti
Na, mano tai nori ant pilvo miegot biggrin.gif
Atsakyti
anksciau mego ant pilvo o dabar kai ismoko apsiversti tai neiseina miegoti lotuliukas.gif
Atsakyti
manasis jau kaip pora savaiciu miega ant pilvo,Is pradziu dar kovojau biggrin.gif atversdavau atgal,bet jis tik atsibusdavo,pradedavo zysti.Vienu zodziu nei jis issimiegodavo nei as.Pasidaviau.Ir jis miega su miegmaisiu ir vis tiek sugeba apsiversti
Atsakyti