QUOTE(Gabred @ 2008 01 15, 13:39)
Oi mamulkos, paskaičiau ir išsigandau
Mano zuikis irgi miega ant pilvo jau senokai, bet aš kai tik prabundu tai guldau vėl ant šono, bet tai neilgam

.Dabar galvoju, kad ir aš pati nėštumo pradžioje ilgai ant pilvo miegojau

.Mano mažylis ir taip labai vartosi naktį iš vieno lovytės galo į kitą, tai nežinau ar gerai.Jis pamiegojęs atsisėda ir tada griūna į kitą pusę.O ir užmiega jis apsikabinęs kaldrytės kampą ir į jį įsikniaubęs
Papildyta:
Mylimuke, aš biški ne į temą

, labai gražus avataras
issigasti nera ko, 99,99% vaiku tokio amziaus miega ant pilvo bent retkarciais. mano irgi kitaip ir nezumiega. o jei uzsitraukia kaldra ant saves, tai tiesog paskui reiktu gal siek tiek atitraukt, kad mamytei ant dushios ramiau butu...
liga tikrai labai reta, niekas 100% nezino, del ko taip atsitinka. beveik uztikrintai jau zinoma, kad gali buti paveldeta genais- kai nera kuo kvepuoti, sveikas kudikis turi atsibusti ir verkti, o tiems, kuriems taip atsitinka, kazkodel neprabunda. manoma, kad organizme nesuveikia tas savisaugos mechanizmas, kuris turetu (nepamenu, kokios ten medziagos ar hormonu trukumas...) kazkas net svarste visiems kudikiams daryti tokius tyrimus, bet aisku, kol kas ideja dar utopishka...