Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip padaryti vaiko pėdutės ir delniuko atspaudus

labai grazu man tokie dalykai... mes su guasu darem wub.gif kai mazutei buvo 4 men wub.gif dabar kai pasiuziurim net asara isrieda kokia ji mazute buvo wub.gif
Atsakyti
atleislkit mamytes o kas tas modelinas.as tai pirkau kotrynoj ir dariau tai nelabai esu patenkinta.
Atsakyti
aš dariau viską labai paprastai ir pigiai- nusipirkau modelino ( bet kurioje dailės reikmenų parduotuvėje jo yra),mokėjau tik šešis litukus, ir įspaudžiau.
Atsakyti
Mes irgi su modelinu pažaidėme ax.gif Padarėm rankytės ir kojytės antspaudukus sau ir seneliams - buvo graži Kalėdinė dovanėlė ax.gif
Atsakyti
Jonelio kieme kazkada toki rinkinuka grazu maciau, planuoju padaryti kaip tik per pirmojo gimtadienio svente tai noriu kad nereiktu ilgai ir sudetingai ruosti, kaip tik dabar begsiu ir paziuresiu ar dar tokiu rasiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marie: 02 birželio 2008 - 10:07
Va, kokį anspaudėlį padarėm su modelinu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Grazus antspaudukai. Gerai sugalvota. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gtn: 27 rugpjūčio 2008 - 12:30
Prisipažįstu - neperskaičiau visos temos.. gal kuri ir rašėt.. Kažkada užmačiau "Jysk" 'e dežutę. Joje buvo rėmeliai iš dviejų dalių - vienoje talpinti nuotraukai, kitoje kokią tai medžiagą, panašią į modeliną (kuri buvo įdėta kartu dėžutėje). Tą medžiagą taip pat reikia įdėti į rėmelius šalia foto, įspausti rankytę ar kojytę.. 4u.gif Kiek pamenu tai kainavo 19.99.. Ai dar lipdukų buvo.. buvo galima pačiam vaikui pasipuošti rėmelius.. ax.gif
Atsakyti
Mes tai bandysim su guasu pasimalevoti, o kai bus proga butinai paieskosim to modelino.Tik pvz. kokioj dailes reikmenu parduotuvej???Kur tokia rasti?Kazkada buvo rastiniu prekiu skyrelyje, bet dabar jau tos parduotuvytes nebera...Kur pirkot?(Neskaitant "Kotrynos") ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2008 08 30, 20:03)
Mes tai bandysim su guasu pasimalevoti, o kai bus proga butinai paieskosim to modelino.Tik pvz. kokioj dailes reikmenu parduotuvej???Kur tokia rasti?Kazkada buvo rastiniu prekiu skyrelyje, bet dabar jau tos parduotuvytes nebera...Kur pirkot?(Neskaitant "Kotrynos") ax.gif

modelina maciau Rimi parduotuvei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo funnygirl-: 04 rugsėjo 2008 - 14:51
QUOTE(funnygirl- @ 2008 09 04, 15:51)
modelina maciau Rimi parduotuvei

O, aciu uz info, ieskosim lotuliukas.gif Ir kuo greiciau, nes laikas taip greit bega...
Atsakyti
Prieš 5,5 metų nebuvo dar jokių modelinų, tai aš miegančiai dukrytei dažais ištepiau kojytę, rankytę lotuliukas.gif Tada į jos knygutę antspaudėlius padariau smile.gif
Atsakyti