Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip padaryti vaiko pėdutės ir delniuko atspaudus

QUOTE(Nuokata @ 2008 09 07, 11:20)
Prieš 5,5 metų nebuvo dar jokių modelinų, tai aš miegančiai dukrytei  dažais ištepiau kojytę, rankytę  lotuliukas.gif Tada į jos knygutę antspaudėlius padariau  smile.gif

Irgi puiku thumbup.gif
Atsakyti
aš dariau su guašu, bet būtinai pirksiu tą modeliną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linavil @ 2004 09 16, 08:10)
Mamytės, patarkit, labai noriu atminčiai  thumbup.gif pasilikti atspaudą sūnelio delniuko ir paduko wub.gif , kad būtų kaip paveiksliukas. Jei daryti namuose-kaip ir iš ko, o jei ne namie, į ką kreiptis doh.gif ? Ačiū iš anksto rolleyes.gif !

Labas maciau meniniku-dailininku parduotuveje galima isigyti tokio misinio kuris panasus i moli tik baltas. Sumaisai su vandeniu ir gali libdyti skulpturas, tai tavo vako anspaudui tiks tikrai, beto ji galima dazyti, o kai sukieteja lieka amziams. biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
Tai va mes ir puikiai padarėm ir kojytę ir rankyte nu žinokite super. Jei kas domins klauskite tikrai rasiu laiko atsakyti thumbup.gif clap.gif Antra kartą darydama nemažai daryčiau kai ką kitaip. Rankytė gavosi geriau nei kojytė doh.gif O galvojome su vyru, kad rankytė iš vis neišeis padaryt nu bet viskas čiki clap_1.gif Dar aš viską pasistengiau ir nufilmuoti soske.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2006 11 09, 19:31)
savo vaikiuko rankyciu antspaudus esu padariusi is paprato modelino, jo yra pirkti kancelerinese pr. centruose....  gaunasi  thumbup.gif  , ir kainuoja apie 6lt......
mirksiukas.gif

fainas dalykas,tik brangokas sakyciau.. blush2.gif
reikes to modelino pasiziuret rolleyes.gif
Atsakyti
mes pirkome paprasta moli tik balta ne gelsva maximoja puikiai gavosi katik gimusiam o daba darisim kai bus 1,6 menesiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nikaa @ 2006 11 16, 11:44)
Padarem rankyte!!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Nu gavosi super ir visko uzteko! Gaila neturiu dabar fotiko, gal veliau imesiu nuotrauka. Darem va sita http://www.babyart.b...a...aby Art Kit  Matosi kiekviena raukslele  thumbup.gif

na tikrai ispudinga thumbup.gif as taip pat lb susidomejau ax.gif prasau suteikite info kur klaipedoje galeciau rasti si faina daikciuka ir kokia jo tiksli kaina dekui drinks_cheers.gif
Atsakyti
O mes gavome dovanu stai toki. Labai puiki dovana. Dziaugiausi ja ne ti kas bet ir vaikas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Mes gavom atspaudukui rinkinuka dovanu per pirmaji gimtadieni, bet itariu, kad pasitaike visiska nekokybe doh.gif viska darem pagal instrukcija, bet norint ispausti vaiko kojyte, tai doh.gif nu taip reikia spausti, kad kazka ispaustum, kad net suaugusiam sunku doh.gif tai kojytes liko vos vos zymele, tai jei toks rinkinys naujagimiui, tai neisivaizduoju, kaip reiktu nors kazkoki vaizda isgauti doh.gif
Atsakyti
Mums irgi tas pats gavosi schmoll.gif Vos vos matosi kojyte. O labai stipriai spaust leliuko nesinori, nes ir taip jau verke.
Atsakyti
mes gavom baby art rinkinuka gipsini kur ant spaudukas darosi kojytes arba rankytes pirmojo gimtadienio proga. ta spausti gal ir reikia smarkiau,bet jau ne taip kad nuspaustum. nzn mums viskas pavyko,mes darem rankyte (man graziau nei pedute,nes mazu vaikuciu kojytes dar neturi linkiuka,tai kojyte kaip beforme) sunkiausia buvo gerai isminkyti ta gimsa,kad nebutu oro burbuliuku,mums is trecio karto pavyko smile.gif nes pirmus du kartus dukryte uzlenke nykstukus biggrin.gif
Atsakyti
mes turim pirmas blynas nepavyko teks dar bandyt 4u.gif
Atsakyti