Mamytės, patarkit, labai noriu atminčiai pasilikti atspaudą sūnelio delniuko ir paduko , kad būtų kaip paveiksliukas. Jei daryti namuose-kaip ir iš ko, o jei ne namie, į ką kreiptis ? Ačiū iš anksto !
Labas maciau meniniku-dailininku parduotuveje galima isigyti tokio misinio kuris panasus i moli tik baltas. Sumaisai su vandeniu ir gali libdyti skulpturas, tai tavo vako anspaudui tiks tikrai, beto ji galima dazyti, o kai sukieteja lieka amziams.
Sveiki, Tai va mes ir puikiai padarėm ir kojytę ir rankyte nu žinokite super. Jei kas domins klauskite tikrai rasiu laiko atsakyti Antra kartą darydama nemažai daryčiau kai ką kitaip. Rankytė gavosi geriau nei kojytė O galvojome su vyru, kad rankytė iš vis neišeis padaryt nu bet viskas čiki Dar aš viską pasistengiau ir nufilmuoti
savo vaikiuko rankyciu antspaudus esu padariusi is paprato modelino, jo yra pirkti kancelerinese pr. centruose.... gaunasi , ir kainuoja apie 6lt......
Padarem rankyte!!! Nu gavosi super ir visko uzteko! Gaila neturiu dabar fotiko, gal veliau imesiu nuotrauka. Darem va sita http://www.babyart.b...a...aby Art Kit Matosi kiekviena raukslele
Mes gavom atspaudukui rinkinuka dovanu per pirmaji gimtadieni, bet itariu, kad pasitaike visiska nekokybe viska darem pagal instrukcija, bet norint ispausti vaiko kojyte, tai nu taip reikia spausti, kad kazka ispaustum, kad net suaugusiam sunku tai kojytes liko vos vos zymele, tai jei toks rinkinys naujagimiui, tai neisivaizduoju, kaip reiktu nors kazkoki vaizda isgauti
mes gavom baby art rinkinuka gipsini kur ant spaudukas darosi kojytes arba rankytes pirmojo gimtadienio proga. ta spausti gal ir reikia smarkiau,bet jau ne taip kad nuspaustum. nzn mums viskas pavyko,mes darem rankyte (man graziau nei pedute,nes mazu vaikuciu kojytes dar neturi linkiuka,tai kojyte kaip beforme) sunkiausia buvo gerai isminkyti ta gimsa,kad nebutu oro burbuliuku,mums is trecio karto pavyko nes pirmus du kartus dukryte uzlenke nykstukus